Reflex Nutrition Plant Based Protein 600g + šejkr 700ml

Produkt Reflex Nutrition Plant Based Protein 600g + šejkr 700ml z kategorie proteiny od výrobce Reflex Nutrition najdete na Sportlog.cz za 549 Kč. Celý popis 549 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Rostlinný protein – hrachový, rýžový a dýňový
  • 21 g bílkoviny na 30g dávku

  • Všech 9 esenciálních aminokyselin

  • Přidané probiotické kultury a vitamín B12

  • Bez živočišných složek

  • Plně kompostovatelný obal

  • Vhodné pro vegany

  • Skvělá chuť

  • Dostupný ve třech příchutích


Plant Based Protein je ideální volba pro každého, kdo hledá kompletní aminokyselinový profil z čistě rostlinného zdroje. Chcete podpořit tréninkové výsledky, regeneraci, optimalizovat hmotnost a hledáte čistě rostlinný protein – Plant Based Protein vás nezklame. Je ideální pro konzumaci samotnou, pro přidání do ovesné kaše nebo vloček, pro smíchání s ovocem nebo přípravu chutných a výživově bohatých sladkostí. Velmi také pomůže, pokud chceme optimalizovat hmotnost a hledáme vhodný protein v tekuté formě namísto pevné stravy.

Skvělá chuť

Plant Based Protein je nejnovější rostlinná formule od Reflexu a zároveň nástupce Vegan Proteinu, který byl měřítkem v oblasti chuti mezi rostlinnými proteiny. Plant Based Protein se snaží tuto laťku posunout ještě dál a nabídnout tři lahodné příchutě – cacao a caramel, vanilku a lesní ovoce připravenými tak, aby byly pohlazením pro chuťové buňky a zároveň tak perfektní odměnou po tvrdém tréninku, nebo výživově čistým zákuskem kdykoli během dne při práci nebo doma. Plant Based Protein je rovněž dostupný v 600g balení i v jednorázových sáčcích. Je slazený sukralózou.

Životní prostředí

Společnost Reflex Nutrition se snaží dělat pro životní prostředí co nejvíce dovede. Například výrobní linka v anglickém Brightonu je poháněna energií z obnovitelných zdrojů (větrných elektráren), používány jsou výhradně recyklovatelné plasty a nově také kompostovatelné materiály – obal Plant Based Proteinu je plně rozložitelný, ekologický a vhodný pro kompostování.

Produkt je vhodný pro všechny jedince zaměřené na:



  • Čistě rostlinný zdroj bílkoviny

  • Podporu tréninkových výsledků

  • Podporu regenerace

  • Kontrolu hmotnosti




SLOŽENÍ:



obsahuje: rostlinný protein (88 %) (hrachový proteinový izolát, hnědý rýžový protein, bio dýňový protein), kakaový prášek 5 %, mořská sůl, aromata, zahušťovadlo celulózová guma, sladidlo sukralóza, Bacillus coagulans LactoSpore®, kultury (Bifidobacterium bifidum, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus rhamnosus), methycobalamin (vitamín B12).




DÁVKOVÁNÍ:



smíchejte 30 g prášku (cca 2 plné 25ml odměrky*) s 300 ml vody nebo rostlinného mléka. *odměrka je součástí balení, během transportu může klesnout ke dnu.


Upozornění:


Zkonzumujte do 3 měsíců od otevření nebo do data minimální trvanlivosti. Není náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Konzumujte ihned po namíchání. Není určeno pro děti do 16ti let, těhotné a kojící ženy. Skladujte v suchu, chladu, mimo dosah dětí.


Upozornění pro alergiky: Alergeny jsou vyznačeny tučně ve složení produktu.

Upozornění na alergeny: Tento produkt může obsahovat stopy jiných druhů ořechů, arašídů, sezamu, vajec, lepku, korýšů, oříšků a zbytky skořápkových plodů.

Shaker Reflex 700ml AKCE

Nový, značkový shaker Reflex s kvalitním šroubovacím víčkem.




100% kvalita a funkčnost. Použité materiály jsou vzhledem k potravinám intaktní a splňují ta nejtvrdší kritéria.




Doporučení :


Sycené nápoje před použitím promíchejte a zbavte bublinek!

Vlastnosti produktu

Příchuť:Wild berry
Barva:vícebarevná
241438
Produktů
2734
Kategorií
2222
Značek