Reflex Nutrition Instant Whey Native PRO 900g

Produkt Reflex Nutrition Instant Whey Native PRO 900g z kategorie proteiny od výrobce Reflex Nutrition najdete na Sportlog.cz za 1049 Kč. Celý popis 1049 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Instant Whey™ PRO ve své nejnovější verzi pro rok 2014. Kromě navýšení obsahu probiotických kultur o 1000% a navýšení obsahu enzymů o 25%, nabízí Instant Whey™ PRO i 9 nově upravených příchutí.
Hlavní benefity produktu:
2 miliardy probiotických kultur ve 100g (Bacillus Coagulans, Bifidobacterium Bifidum, Lactobacillus Acidophilus, Lactobacillus Rhamnosus)
200 mg trávicích enzymů ve 100g (Amyláza, Proteáza, Celuláza, Laktáza, Lipáza)
80g bílkovin ve 100g (nedenaturovaný nativní syrovátkový izolát, CFM syrovátkový izolát, ultrafiltrovaný syrovátkový koncentrát, Muscle Drive™ (peptidicky vázaný glutamin, hydrolyzovaný syrovátkový protein (stupeň hydrolýzy 30%), l-glutamin)
Testování obsahu bílkovin v každé šarži produktu
Nová technologie přináší revoluční změnu ve světě proteinových suplementů!
"The king of the wheyTM" je ve své nejnovější verzi určen pro každého, kdo hledá ten nejkvalitnější zdroj bílkovin. Hlavní složkou je super kvalitní nativní syrovátkový izolát, který je vyráběn přímou cestou z čerstvého kravského mléka, a to za teplot, které nepřekročí deset stupňů Celsia. Tím se významně odlišuje od standardně nabízených "Whey proteinů", které jsou vyráběny z tepelně upravené syrovátky, vedlejšího produktu vzniklého při výrobě sýrů (použití kyselin a sýřidel). Jednoduše by se dalo tedy říci, že Instant Whey Native je vlastně čerstvá, nenarušená mléčná bílkovina "v prášku". Našim partnerem je nová, sofistikovaná mlékárna, která funguje v souladu se zdravým životním prostředím. Čerstvé mléko je bezprostředně filtrováno přes speciální membrány za velmi nízkých teplot, čímž je dosaženo vysoké biologické aktivity výsledného proteinu, který ve své nativní formě obsahuje specifické peptidové frakce.
Instant Whey™ PRO nabízí unikátní výkonnostní benefity, které jsou na současném trhu neporazitelné.
Instant Whey™ PRO obsahuje oproti standardním formám "whey proteinu", více než 166% bioaktivního cystinu (dvě molekuly aminokyseliny cysteinu spojené sulfátovým můstkem) a o 16% více L-Leucinu.
Díky prvotřídní kvalitě a prověřené, téměř dvacetileté tradici je Instant Whey jedním z nejprodávanějších a nejrespektovanějších proteinový přípravků ve Velké Británii, Francii a řadě dalších zemí. Je to jediný proteinový produkt, který je nezávisle testován v každé šarži, každý měsíc. Při této kontrole je přísně kontrolováno složení výrobku a minimální obsah proteinu 80%. Tento standard je těžké překonat! Tento jedinečný systém kontroly zaručuje 100% kvalitu a záruku. Navíc je testován na nepřítomnost dopingových látek dle norem kvality ISO17025. Nejdůležitějšími benefity tohoto produktu jsou rychlá a bezproblémová stravitelnost a využitelnost. Výsledky jednotlivých testů si můžete prohlédnout na originální stránce výrobce na odkaze: http://www.reflex-nutrition.com/Protein-Testing.shtml
Instant Whey™ PRO představuje komplexní formuli obsahující jedinečnou směs výběrových, nativních proteinových frakcí, hydrolyzované bílkoviny, aditivum glutaminových peptidů, volného l-glutaminu, komplex důležitých enzymů Digezyme a nepostradatelné probiotické kultury.
Protože je Instant Whey™ PRO jednoznačně zaměřen na kvalitu, využitelnost a vstřebatelnost, je minimalizován obsah sladidel a příchutí na absolutně nejnižší možné minimum. Instant Whey neobsahuje žádné neplnohodnotné zdroje bílkovin jako je kolagen, či sojová bílkovina.
Instant Whey obsahuje jako hlavní složku bioaktivní, nativní izolát syrovátkové bílkoviny, vyrobený přímou cestou z čerstvého mléka, jehož základ tvoří následující frakce:
Beta-Laktoglobulin – (průměrně 68%)
Alfa-Laktalbumin – ( průměrně 22 %)
Imunoglobulin – (průměrně 5 %)
Bovinní sérum albumin – (průměrně 3 %)
Laktoferin – (průměrně 1 %)
Laktoperoxidázy – (průměrně 0,5 %)
Lysozymy – (průměrně 0,1 %)
Dále obsahuje exkluzivní komplex Muscle Drive Peptid. Tento komplex je kombinace tří účinných složek:
Peptide Bonded Glutamin - tato forma glutaminu je pro tělo optimálně využitelná.
Whey Protein Hydrolysate - speciálně vybraný vysoce koncentrovaný DH syrovátkový hydrolyzát bohatý na peptidy a volné aminokyseliny. Náš organismus dokáže peptidy absorbovat mnohem rychleji, než samotné bílkoviny.
L-Glutamin - volná forma
Digezyme – exkluzivní kombinace nejdůležitějších enzymů
Dalším velkým rozdílem mezi Instant Whey™ PRO a ostatními standardními "whey proteiny" s obsahem "surové" syrovátkové bílkoviny, je obsah speciálních trávicích enzymů Digezyme, které jsou důležité nejen k trávení jednotlivých živin a odstranění všech balastních látek včetně laktózy a dalších, ale také k optimálnímu fungování organizmu.
Komplex enzymů Digezyme
1.Trávení bílkovin: Proteáza I, Proteáza II, Proteáza III, Proteáza IV
2.Trávení balastních látek: Amyláza, Lipáza, Laktáza, Celluláza
Probiotické kultury
Instant Whey™ PRO obsahuje kombinaci 4 typů přátelských probiotických kultur v optimalizovaném poměru a celkovém zastoupení 2 miliardy probiotických kultur na 100g produktu!
Zastoupené probiotické kultury (probiotická směs):
Lactobacillus acidophilus 25%
Bifidobacterium bifidum 25%
Bacillus coagulans 25%
Lactobacillus rhamnosus 25%
Doplněk stravy. Určeno pro zvláštní výživu

SLOŽENÍ:
obsahuje: Instant Whey PRO směs (nedenaturovaný nativní syrovátkový izolát, nedenaturovaný CFM syrovátkový izolát, nedenaturovaný ultrafiltrovaný syrovátkový koncentrát), Muscle DriveTM ( peptidicky vázaný glutamin ( derivát z pšeničného proteinu ), hydrolyzovaný syrovátkový protein (stupeň hydrolýzy 30%), l-glutamin), aroma (nedenaturovaný mléčný protein, karboxymthylcelulóza, chlorid draselný), přírodní barvivo (kakaový prášek se sníženým obsahem tuku(pouze příchuť čokoláda a variace bonoffee), betanin ( pouze příchuť jahoda a malina ), beta karoten (pouze příchuť banán, banoffee, ananas a vanilka ), umělá sladidla – acesulfam – K, sukralóza, komplex enzymů Dygezyme, emulgátor (sojový lecitin), probiotický komplex (Lactospore (Bacillus Coagulans), Bifidobacterium Bifidum, Lactobacilus Acidophilus, Lactobacilus Rhamnosus).

Garance společnosti Reflex Nutrition
• Inovační technologie
• Nejvyšší rating použitých surovin
• Vyrobeno ze 100% zelené energie
• Vyrobeno ze 100% obnovitelných zdrojů v recyklovaných obalech
• Vyrobeno v souladu s normami ISO 9001 a ISO 17025
• Nezávislé testování na nepřítomnost látek dopingové povahy
• Absolutní čistota produktu a zdravotní nezávadnost.

DÁVKOVÁNÍ:
Berte 2 odměrky ( cca 25g ) rozmíchané s 300ml vody, nebo mléka pomocí shakeru.

Instant Whey™ PRO - užívání
Ať již jste v kterékoliv fázi ročního cyklu, Instant Whey™ PRO poskytuje perfektní zdroj aminokyselin ve formě "čerstvé bílkoviny v prášku". Můžete jej konzumovat před nebo po fyzické námaze nebo kdykoliv v průběhu dne. Konzumujete velmi chutný, nedotčený zdroj čisté bílkoviny!

Průměrné nutriční informace

ve 100 gv 1 dávce 25 g
Energetická hodnota1647 kJ411,75 kJ
Energetická hodnota389 kCal97,25 kCal
Bílkoviny - proteiny80 g20 g
Sacharidy - uhlohydráty6,4 g1,6 g
z toho cukry3,9 g0,98 g
Laktóza3,9 g0,98 g
Tuky4,5 g1,13 g
z toho nasycené mastné kyseliny1,4 g0,35 g
z toho nenasycené mastné kyseliny1,5 g0,38 g
z toho mononasycené1,3 g0,33 g
Vláknina1,5 g0,38 g


Vitamíny a minerály

ve 100 gv 1 dávce 25 g
Sodík180 mg45 mg


Ostatní a speciální doplňky

ve 100 gv 1 dávce 25 g
DigeZyme trávicí enzymy200 mg50 mg
Lactospore probiotics2000000000500000000

Vlastnosti produktu

Příchuť:Slaný arašídový karamel
Barva:vícebarevná
Ean: 5033579001043 Značka: Reflex Nutrition Prodejce: Sport365
240410
Produktů
2733
Kategorií
2222
Značek