Reflex Glucosamine Chondroitin 90 kapslí

Produkt Reflex Glucosamine Chondroitin 90 kapslí z kategorie kloubní výživa od výrobce Reflex Nutrition najdete na Sportlog.cz za 312 Kč. Celý popis 312 Kč 349 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Reflex Glucosamine Chondroitin je maximálně čistý glukosamin + chondroitin pro vaše klouby. Současná legislativní opatření EU nám neumožňují popisovat další výhody tohoto produktu, tak jak to bylo možné dříve. Internetové stránky a odborná literatura však ještě stále nabízejí dostatek dostupných, objektivních informací o aktivních látkách v tomto produktu.

Vysoká kvalita, původ a čistota použitých složek + minimum balastních aditiv.

Hlavní filozofií všech produktů Reflex Nutrition je maximální kvalita a čistota použitých surovin s minimem balastních aditiv. Proto je také použita výhradně forma kapslí. Značka Reflex Nutrition nevyužívá formu levnějších tablet z důvodu vysokého obsahu balastních "pojiv a lepidel", která mohou ve vysokém počtu případů tvořit až 50% tablety. U balastních aditiv tak lze během roku "spolykat" doslova kilogramy pojiv a stabilizátorů.

Doporučené dávkování:



  • Berte 1 kapsli 3x denně s jídlem. Dostatečně zapijte vodou.





Upozornění: Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Nenahrazuje pestrou stravu. Skladujte na suchém a chladném místě. Doplněk stravy.

Nutriční hodnoty Reflex Glucosamine Chondroitin 90 kapslí:


1 kapsle
Glucosamine Chondroitin sulfát
600 mg
Chondroitin sulfát
250 mg


Složení:

Glukosamin sulfát 2KCl (korýši), chondroitin sulfát (ryby), plnidlo maltodextrin, protispékavá látka (stearan hořečnatý, oxid křemičitý). *hovězí želatina, nevhodné pro vegetariány.

Alergeny:

Vyznačeny tučně ve složení.

Vlastnosti produktu

Barva:vícebarevná
Ean: 5033579155166 Značka: Reflex Nutrition Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek