Raven Supreme black/lime snowboard + Raven S200 green vázání

Produkt Raven Supreme black/lime snowboard + Raven S200 green vázání z kategorie snowboardy od výrobce Raven najdete na Sportlog.cz za 5999 Kč. Celý popis 5999 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Set produktů za zvýhodněnou cenu. Raven Supreme je freestyle true twin shape snowboard, který je charakterizován fullrocker tvarem, tip-to-tail dřevěným jádrem z evropského topolu a extrudovanou skluznicí. Raven Supreme je snowboard, který je určen začínajícím i pokročilým jezdcům pro jízdu jak na sjezdovkách, tak v parku Snowboard má jádro z měkčího topolu a je měkčí, což oceníte na bednách při pressech. Snowboard má sidewallovou konstrukci, měkčí flex a fullrocker tvar.

Vázání Raven S200 je plně vybavené, velice odolné vázání s kvalitně polstrovanými přezkami, opěrkou s nastavitelným sklonem, a ráčnami ze skelných vláken pro dlouhou životnost (vázání nemá výklopnou patku). Anatomicky polstrovaný přední i zadní strap, změkčující pad pod patou a špicí. Doporučujeme začátečníkům. Raven Supreme black/lime snowboard

Raven Supreme je freestyle true twin shape snowboard, který je charakterizován fullrocker tvarem, tip-to-tail dřevěným jádrem z evropského topolu a extrudovanou skluznicí. Raven Supreme je snowboard, který je určen začínajícím i pokročilým jezdcům pro jízdu jak na sjezdovkách, tak v parku Snowboard má jádro z měkčího topolu a je měkčí, což oceníte na bednách při pressech. Snowboard má sidewallovou konstrukci, měkčí flex a fullrocker tvar.

Technické informace:
- allmountain/freestyle
- full-rocker prohnutí (reverse camber)
- true twintip
- sidewall ABS
- tip-to-tail dřevěné jádro
- biax fiberglass laminace
- extrudovaná IS4400 skluznice
- 5x2 inserts
- pružnost: měkčí (soft)
- lesklý lakovaný povrch

Raven S200 green snowboardové vázání

Vázání Raven S200 je plně vybavené, velice odolné vázání s kvalitně polstrovanými přezkami, opěrkou s nastavitelným sklonem, a ráčnami ze skelných vláken pro dlouhou životnost (vázání nemá výklopnou patku). Anatomicky polstrovaný přední i zadní strap, změkčující pad pod patou a špicí. Doporučujeme začátečníkům.

• Velikosti: S/M (EU37 až EU41), M/L (EU40 až EU 47)
• Bez nářadí stavitelná přední opěrka
• Nylonová základna vyztužená 30% skelnými vlákny
• Anatomický 2D kotníkový strap
• Symetrické sklolaminátové ráčny s chromovým povrchem
• Anatomická opěrka s formovaným EVA polstrováním
• Polstrovaná základna
• Flex 4

Parametry produktu Raven S200 green snowboardové vázání

UrčeníUnisex

Vlastnosti produktu

Délka:157 cm
Šířka:Normální
Velikost:EU 43-47
Barva:černá
Značka: Raven Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek