Raven Solid classic snowboard + Raven S230 Black vázání

Produkt Raven Solid classic snowboard + Raven S230 Black vázání z kategorie snowboardy od výrobce Raven najdete na Sportlog.cz za 6990 Kč. Celý popis 6990 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Set produktů za zvýhodněnou cenu. Snowboard Raven Solid je freestylový twintip snowboard s prohnutím flatrock. Flex a radius snowboardu je zcela souměrný. Inzerty jsou umístěny také souměrně. Snowboard má topolové celo-dřevěné jádro tip-to-tail, ABS sidewall konstrukci a triaxiální skelnou laminaci. Povrch snowboardu je lakovaný, což mu dodává elegantní vzhled. Raven Solid classic snowboard

Snowboard Raven Solid je freestylový twintip snowboard s prohnutím flatrock. Flex a radius snowboardu je zcela souměrný. Inzerty jsou umístěny také souměrně. Snowboard má topolové celo-dřevěné jádro tip-to-tail, ABS sidewall konstrukci a triaxiální skelnou laminaci. Povrch snowboardu je lakovaný, což mu dodává elegantní vzhled.

Technické informace:
- Allmountain/Freestyle
- Flatrock profil
- True Twin shape
- Sidewall ABS Sandwich construction
- Tip-to-tail Lightweight Poplar Woodcore
- Triax Fiberglass
- Extruded IS4400 Base
- 5x2 inserts
- Board flexibility: medium-soft
- lesklý lakovaný povrch

Raven S230 Black snowboardové vázání

Allmountain / Freestyle vázaní značky Raven. Je vhodné do všech terénů. Botu ve vázání upevníte pomocí klasických ráčen.

Vázání má možnost nastavení sklonu opěrky, díky které máte okamžitý přenos energie a odezvu. 3D profil vrchního strapu vám dodá větší pohodlí. Odolné vázání. Vázání je vyráběno ve dvou velikostech SM a ML. Klasické, mnoha lety osvědčené vázání, které dlouho vydrží. Touto volbou nemůžete nic zkazit.

Technické informace:
- allmountain / freestyle
- základna: kompozitní
- patka: kompozit
- ráčny: kompozit
- opěrka se stavitelným náklonem
- disk 4x4 umožňující nastavení úhlu natočení

Vyráběné velikosti:

S/M (pro boty EU 37 - 42)
M/L (pro boty EU 41 - 47)

Parametry produktu Raven S230 Black snowboardové vázání

UrčeníUnisex

Vlastnosti produktu

Velikost:EU 43-47
Délka:168 cm
Šířka:Širší (Wide)
Barva:černá
Značka: Raven Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek