Raven Pearl white dětský snowboard + Beany Kido vázání

Produkt Raven Pearl white dětský snowboard + Beany Kido vázání z kategorie snowboardy od výrobce Raven najdete na Sportlog.cz za 5190 Kč. Celý popis 5190 Kč 5390 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Set produktů za zvýhodněnou cenu. Velice kvalitní dětský snowboard, který disponuje všemi materiály a technologiemi jako dospělý snowboard.

Vázání Beany Kido je osazené dětským snadno ovladatelným jednopumpovým strapem s velkou pumpou. Zapnutí vázání je tedy snadné i v teplých zimních rukavicích. I díky této vychytávce bude vaše dítě na kopci zase o něco více samostatné. Raven Pearl white dětský snowboard

Velice kvalitní dětský snowboard, který disponuje všemi materiály a technologiemi jako dospělý snowboard.


Tento dětský snowboard Raven je univerzální prkno na sjezdovku i do parku, které má Full-rocker tvar a celodřevěné jádro. Snowboard je určený pro všechny juniorské jezdce, kteří teprve začínají a nebo už jezdí a chtějí se zlepšovat na sjezdovce i v parku. Tento snowboard je souměrný na obě strany (true twintip) a díky full-rocker prohnutí skvělou volbou pro ridery v parku i na sjezdovce. Je to univerzální volba, je super stabilní na railech a snadno točí oblouky na sjezdovce. Oproti klasickému tvaru prkna, je full-rocker snadněji ovladatelný a nesekají se tolik hrany.

Technické informace:
• Allmountain/freestyle
• True Twin
• Full - Rocker (reverse camber)
• Soft Flex (měkký)
• Topolové jádro
• Laminace ve dvou směrech s vysokou hustotou vláken
• Extrudová skluznice IS4400
• Tuhá extrudovaná skluznice
• Lesklá horní vrstva


Beany Kido dětské vázání

Vázání Beany Kido je osazené dětským snadno ovladatelným jednopumpovým strapem s velkou pumpou. Zapnutí vázání je tedy snadné i v teplých zimních rukavicích. I díky této vychytávce bude vaše dítě na kopci zase o něco více samostatné.


Vlastnosti:

Velikost vázání: XS - pro velikost bot EUR 25-31 (160-195mm)
Typ: ALLROUND
Tvrdost: 2 / 10
Baseplate: Polykarbonátový baseplate
Ankle-strap: Jednopumpový dětský strap, anatomicky tvarovaný, polstrovaný EVA materiálem
Montážní disk: 4x4 cm
Pumpy: Pumpa z polykarbonátu

Pro výrobu vázání byla použita speciální polykarbonátová směs a Beany Kido se tak může pochlubit ideální tvrdostí a velkou flexí tolik žádoucích u malých riderů. Přenos síly dítěte na snowboard je s Beany Kido hračka, v důsledku čehož má dítě pocit jistoty a kontroly nad prknem v jakémkoliv terénu.

Parametry produktu Beany Kido dětské vázání

UrčeníDětské

Vlastnosti produktu

Velikost:EU 28-32
Délka:135 cm
Barva:bílá
Značka: Raven Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek