Raven Natural 2019/20 snowboard + Raven S200 violet vázání

Produkt Raven Natural 2019/20 snowboard + Raven S200 violet vázání z kategorie snowboardy od výrobce Ostatní najdete na Sportlog.cz za 5999 Kč. Celý popis 5999 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Set produktů za zvýhodněnou cenu. Snowboard Raven Natural je univerzální prkno na sjezdovku i do parku, které má Full-rocker tvar a celodřevěné jádro. Tento snowboard je souměrný na obě strany (true twintip) a díky full-rocker prohnutí skvělou volbou pro ridery v parku i na sjezdovce. Je to univerzální volba, je super stabilní na railech a při ollíčkách nepotřebuješ tolik síly, aby ses dostala do vzduchu. Oproti klasickému tvaru prkna, je full-rock snadněji ovladatelný a nesekají se tolik hrany.

Allmountain / Freestyle vázaní značky Raven. Je vhodné do všech terénu. Botu ve vázání upevníte pomocí klasických ráčen. Vázání má možnost nastavení sklonu opěrky, díky které máte okamžitý přenos energie a odezvu. 3D profil vrchního strapu vám dodá větší pohodlí. Odolné vázání. Vázání je vyráběno ve dvou velikostech SM a ML. Raven Natural 2019/20 dámský snowboard

Snowboard Raven Natural je univerzální prkno na sjezdovku i do parku, které má Full-rocker tvar a celodřevěné jádro. Tento snowboard je souměrný na obě strany (true twintip) a díky full-rocker prohnutí skvělou volbou pro ridery v parku i na sjezdovce. Je to univerzální volba, je super stabilní na railech a při ollíčkách nepotřebuješ tolik síly, aby ses dostala do vzduchu. Oproti klasickému tvaru prkna, je full-rock snadněji ovladatelný a nesekají se tolik hrany.

Technické informace:
• Allmountain/freestyle
• True Twin
• Full Rocker
• Medium Flex
• Topolové jádro
• Laminace ve dvou směrech s vysokou hustotou vláken
• Extrudová skluznice IS4400
• Tuhá extrudovaná skluznice
• Lesklá horní vrstva

Raven S200 violet snowboardové vázání

Allmountain / Freestyle vázaní značky Raven. Je vhodné do všech terénu. Botu ve vázání upevníte pomocí klasických ráčen. Vázání má možnost nastavení sklonu opěrky, díky které máte okamžitý přenos energie a odezvu. 3D profil vrchního strapu vám dodá větší pohodlí. Odolné vázání. Vázání je vyráběno ve dvou velikostech SM a ML.

- allmountain / freestyle
- základna: kompozitní
- patka: kompozit
- ráčny: kompozit
- opěrka se stavitelným náklonem
- disk 4x4 umožňující nastavení úhlu natočení

Parametry produktu Raven S200 violet snowboardové vázání

UrčeníDámské

Vlastnosti produktu

Barva:Fialová
Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek