Raven Aura dámský snowboard + Raven S230 Black vázání

Produkt Raven Aura dámský snowboard + Raven S230 Black vázání z kategorie snowboardy od výrobce Raven najdete na Sportlog.cz za 6590 Kč. Celý popis 6590 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Set produktů za zvýhodněnou cenu. Snowboard Raven Aura je univerzální prkno na sjezdovku i do parku. Díky full rocker profilu vám během prvních kroků na svahu rychle vykouzlí úsměv na tváři. Snowboard, který odpouští chyby a poskytne skvělou a čistou zábavu i zkušenějším jezdcům. Raven Aura dámský snowboard

Snowboard Raven Aura je univerzální prkno na sjezdovku i do parku. Díky full rocker profilu vám během prvních kroků na svahu rychle vykouzlí úsměv na tváři. Snowboard, který odpouští chyby a poskytne skvělou a čistou zábavu i zkušenějším jezdcům.


Snowboard Raven Aura je univerzální prkno na sjezdovku i do parku. Díky full rocker profilu vám během prvních kroků na svahu rychle vykouzlí úsměv na tváři. Snowboard, který odpouští chyby a poskytne skvělou a čistou zábavu i zkušenějším jezdcům.Snowboard má celodřevěné jádro a je souměrný na obě strany (true twintip), což je skvělou volbou pro ridery v parku i na sjezdovce. Je to univerzální volba, je super stabilní na railech a při ollíčkách nepotřebuješ tolik síly, aby ses dostala do vzduchu. Oproti klasickému tvaru prkna, je full-rock snadněji ovladatelný a nesekají se tolik hrany.

Technické informace:

• Allmountain/freestyle
• True Twin
• Full Rocker
• Tvrdost: medium-soft
• Topolové jádro
• Biax laminace - laminace ve dvou směrech s vysokou hustotou vláken
• Extrudová skluznice IS4400


Raven S230 Black snowboardové vázání

Allmountain / Freestyle vázaní značky Raven. Je vhodné do všech terénů. Botu ve vázání upevníte pomocí klasických ráčen.


Vázání má možnost nastavení sklonu opěrky, díky které máte okamžitý přenos energie a odezvu. 3D profil vrchního strapu vám dodá větší pohodlí. Odolné vázání. Vázání je vyráběno ve dvou velikostech SM a ML. Klasické, mnoha lety osvědčené vázání, které dlouho vydrží. Touto volbou nemůžete nic zkazit.

Technické informace:
- allmountain / freestyle
- základna: kompozitní
- patka: kompozit
- ráčny: kompozit
- opěrka se stavitelným náklonem
- disk 4x4 umožňující nastavení úhlu natočení

Vyráběné velikosti:

S/M (pro boty EU 37 - 42)
M/L (pro boty EU 41 - 47)

Parametry produktu Raven S230 Black snowboardové vázání

UrčeníUnisex

Vlastnosti produktu

Velikost:EU 40-47
Délka:155 cm
Barva:černá
Značka: Raven Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek