ProSupps Předtréninkový stimulant Hyde Pre Workout 297 g

Produkt ProSupps Předtréninkový stimulant Hyde Pre Workout 297 g z kategorie anabolizéry a no doplňky od výrobce ProSupps najdete na Sportlog.cz za 649 Kč. Celý popis 649 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Předtréninkový stimulant Hyde Pre Workout je komplexní předtréninkovka s obsahem účinné dávky kofeinu, která vás spolehlivě nabudí před výkonem. Ve složení najdete také pečlivě vybrané vitamíny, minerální látky, kreatin monohydrát, beta-alanin či l-citrulin. Ten podporuje produkci oxidu dusnatého, čímž může v konečném důsledku zajistit větší přísun živin a kyslíku pracujícím svalům, a tím zefektivnit samotný výkon. Je vhodná pro všechny silové i vytrvalostní sportovce, kteří touží po lepších výkonech a chtějí ze sebe na tréninku dostat maximum.

Předtréninkový stimulant Hyde Pre Workout obsahuje účinnou dávku kofeinu, kreatin monohydrát, l-citrulin, beta alanin a další pečlivě vybrané látky

Předtréninkový stimulant Hyde Pre Workoutje komplexní předtréninkovka, která vyniká obsahem účinných látek. Pokud se chcete před výkonem nabudit, dostat ze sebe maximum a pomoci si k lepší koncentraci při tréninku, jistě vás potěší obsah 250 mg kofeinu. Důležitou složkou je také kreatin monohydrát. Ten je při denním příjmu 3 g schopen zvyšovat výkonnost během krátkých po sobě jdoucích intervalech intenzivního tréninku.

Ve složení dále najdete také beta-alanin. Ten se podílína vytváření karnosinu, který ve svalech funguje jako takový "uklízeč”. Dokáže totiž snížit překyselení svalů a hromadění kyseliny mléčné, což může pomoci snížit svalovou únavu a prodloužit sportovní výkon. Opomenout však nesmíme ani roli l-citrulinu. Jedná se o neesenciální aminokyselinu, která podporuje produkci oxidu dusnatého, čímž může v konečném důsledku zajistit větší přísun živin a kyslíku pracujícím svalům. Tento účinek se pak může projevit pozitivně na výkonnosti. Ve složení najdete také l-tyrozin. Ten je známý především tím, že plní funkci prekurzoru adrenalinu, noradrenalinu a dopaminu.

Nechybí však ani aminokyselina karnitin ve formě N-acetyl-L-karnitinu. Jedná se o látku tělu vlastní, která patří mezi nejznámější spalovače tuku. Zároveň se účastní metabolismu kyselin a tvorby energie. Řadí se mezi oblíbená nootropika, což jsou látky užívané za účelem zlepšení koncentrace a psychického výkonu. Tato komplexní předtréninkovka obsahuje kromě zmíněných účinných složek také pečlivě vybrané vitamíny a minerální látky. Jmenovat můžeme například zinek, který přispívá k udržení normální hladiny testosteronu v krvi. Vitamíny B1 (tiamin) a B3 (niacin) mají pak vliv na správné fungování psychiky, nervového systému a látkové přeměny důležité pro tvorbu energie. Díky obsaženému vitamínu B12 pomáhá předtréninkovka snížit také únavu a vyčerpání. Vitamín C pak přispívá ke správné funkci imunitního systému během intenzivní tělesné námahy.

Předtréninkovka je ve formě dobře rozpustného prášku, který jen přimícháte do vody či jiného nápoje a můžete vypít. Neobsahuje žádnou živočišnou složku, a tak je vhodná i pro vegany.

Předtréninkový stimulant Hyde Pre Workout a jeho výhody

  • účinná komplexní předtréninkovka
  • obsahuje kreatin monohydrát a stimulant kofein
  • obsahuje spalovač tuku l-karnitin
  • nabudí před výkonem
  • podporuje udržení optimální hladiny testosteronu v krvi
  • pomáhá snižovat únavu a vyčerpání
  • podporuje produkci oxidu dusnatého
  • přispívá ke správné látkové přeměně důležité pro tvorbu energie
  • je ve formě dobře rozpustného prášku

Složení

Vitamín C (kyselina askorbová), vitamín B1 (thiamin hydrochlorid), vitamín B12 (metylkobalamin), niacin, zinek (zinek bisglycinát), l-citrulin, beta-alanin, kreatin monohydrát, N-acetyl-L-karnitin, l-tyrosin, kofein bezvodý, kyselina citronová (regulátor kyselosti), přírodní a umělé aromata, křemičitan vápenatý a oxid křemičitý (protispékavé látky), sukralóza (sladidlo).

Dávkování

Rozmíchejte 1 odměrku (9,75 g) v 250-300 ml vody, nejlépe 30 minut před tréninkem.

Tabulka nutričních hodnot

Nutriční hodnoty1 dávka (9,75 g)
Vitamín C60 mg
Vitamín B13 mg
Vitamín B1230 µg
Niacin30 mg
Zinek15 mg
L-citrulin3000 mg
Beta-alanin2500 mg
Kreatin monohydrát1250 mg
N-acetyl-L-karnitin500 mg
L-tyrozin250 mg
Kofein bezvodý250 mg

Upozornění

Tento produkt je určen pro zdravé dospělé od 18 let. Neužívejte tento produkt, pokud jste těhotná nebo kojíte, máte špatný zdravotní stav nebo užíváte léky. Tento výrobek obsahuje 250 mg kofeinu, což odpovídá přibližně 2,5 šálkům kávy, a nemusí být vhodný pro jedince citlivé na účinky kofeinu. Příliš mnoho kofeinu může způsobit nervozitu, podrážděnost, nespavost a občasný rychlý tlukot srdce. Pokud se u vás vyskytnou jakékoliv nepříznivé účinky, okamžitě přestaňte produkt užívat a obraťte se na kvalifikovaného lékaře. Uchovávejte mimo dosah dětí.

Vlastnosti produktu

Příchuť:tigers blood
Barva:vícebarevná
Ean: 810034811554 Značka: ProSupps Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek