Power System Posilovací guma FLEX LOOP 2 green

Sleva Novinka
Produkt Power System Posilovací guma FLEX LOOP 2 green z kategorie ostatní fitness nářadí od výrobce Power System najdete na Sportlog.cz za 121 Kč. Celý popis 121 Kč 139 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Cvičební guma FLEX LOOP se hodí pro rehabilitační cvičení i kondiční trénink .Jedná se vesměs o jednoduché a finančně nenáročné cvičební pomůcky sloužící pro rehabilitaci, zpevnění a posilování různých svalových partií. Můžete je používat při běžném cvičení nebo strečinku.

Gumičky na cvičení FLEX LOOP


Cvičební guma FLEX LOOP se hodí pro rehabilitační cvičení i kondiční trénink .Jedná se vesměs o jednoduché a finančně nenáročné cvičební pomůcky sloužící pro rehabilitaci, zpevnění a posilování různých svalových partií. Můžete je používat při běžném cvičení nebo strečinku. Cvičební nebo také posilovací guma má mnohostranné využití při cvičení ve fitness centrech i doma, při posilování jednotlivých svalových partií, nebo při rehabilitaci. Podle tréninkového zaměření lze vybrat z několika typů posilovacích gum, lišících se navzájem především tuhostí.


TUHOST:


Barva khaki nebo fialová 60*5*1,2 cm

Vlastnosti produktu

Barva:zelená
Ean: 4062001700002 Značka: Power System Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek