Power System Bandáže na kolena KNEE SUPPORT EVO

Sleva Novinka
Produkt Power System Bandáže na kolena KNEE SUPPORT EVO z kategorie zdravotní bandáže a ortézy od výrobce Power System najdete na Sportlog.cz za 212 Kč. Celý popis 212 Kč 213 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Tato bandáž je vyrobena z mimořádně pevných, příčně uložených elastických vláken zajišťujících dlouhotrvající a náročné upevnění.

POWER SYSTEM Bandáže na kolena KNEE SUPPORT EVO


Tato bandáž je vyrobena z mimořádně pevných, příčně uložených elastických vláken zajišťujících dlouhotrvající a náročné upevnění.


Vyrobeno z unikátních, mimořádně pevných, příčně uložených elastických vláken zajišťujících dlouhotrvající a náročné upevnění. Speciální design umožňuje rozptýlení síly a přetížení při pohybu a minimalizuje skluz a shrnutí bandáže. Výrobek poskytuje pohodlné, rovnoměrné stlačení zajišťující snížení bolesti a napětí a zlepšuje kloubní pohyblivosti a obratnost. Doporučuje se používat jako preventivní prostředek, chrání a zmírňuje následky úrazů, je vhodný např. pro osoby, které provozují dynamické sporty. Pomáhá minimalizovat riziko dalších zranění. Je vhodná pro zpevnění a ochranu koleního kloubu, ale zároveň také kolenu poskytne maximální pohyblivost.

Vlastnosti produktu

Barva:modrá
Ean: 6021001233338 Značka: Power System Prodejce: Sport365
240410
Produktů
2733
Kategorií
2222
Značek