Polar Pacer Night Black

Produkt Polar Pacer Night Black z kategorie sporttestery od výrobce Polar najdete na Sportlog.cz za 4990 Kč. Celý popis 4990 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Hodinky Pacer jsou praktické běžecké hodinky s GPS, které dávají modernímu běžci k dispozici základní funkce a také specializované tréninkové nástroje, aby se zlepšil v jediné věci: V běhu.

Hodinky Polar Pacer disponují širokým spektrem běžeckých funkcí a dlouhou výdrž baterie, jsou vybaveny přesnou GPS a disponují pokročilou technologií měření tepové frekvence optickým snímačem. Tréninkové nástroje potěší každého běžce, díky Polar Pacer se se můžete vydat, kamkoli vás srdce táhne.

-GPS, -optické měření tepu. Hodinky mají řemínek S–L: obvod zápěstí 125–220 mm.

Proč se rozhodnout pro Pacer?
Všechny základní věci, které každý běžec potřebuje.
Jasný displej optimalizovaný pro všechny podmínky.
Vylepšený vysokorychlostní procesor.
Pokročilé měření tepové frekvence optickým snímačem.
Rychlé nabíjení a přenos dat.
Přesná GPS a baterie s dlouhou výdrží.

SNADNÉ POUŽÍVÁNÍ
Hodinky Pacer Ergonomická tlačítka se super gripem obklopují nedotykový displej – stačí stisknout a spustit.

LEPŠÍ ČITELNOST
Reflexní barevný MIP displej je optimalizován pro jasné podmínky, takže nyní uvidíte své statistiky jasně – už žádné mžourání na slunci. Je to nad slunce jasnější. Potěší Vás také vylepšené řízení podsvícení, které přizpůsobí jas obrazovky svému okolí – kdykoli budete potřebovat.

PŘESNÁ GPS
Nová konstrukce antény umožňuje sledovat každý krok s vyšší přesností, ať už běžíte kdekoli. Asistovaný systém GPS pro rychlejší určení polohy: podporuje satelitní systémy GPS, GLONASS, Galileo a QZSS pro nejlepší určení polohy kdekoli na světě.

NIŽŠÍ SPOTŘEBA ENERGIE
Jasnější displej nemusí znamenat vyšší spotřebu – MIP nabízí až 10x vyšší energetickou účinnost.

PŘESKOČTE NABÍJENÍ, NE DATA
Ať už chcete trénovat každý den, nebo ne, potřebujete hodinky, které poběží 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. Žádný problém – jedno plné nabití vám vystačí na celý týden. Až 100 h tréninkový čas v úsporných režimech. Až 35h trénink se zapnutým sledováním GPS a měřením tepové frekvence. Díky technologii Polar Charge 2.0 budete mít nabité hodinky než se převléknete.

OHR TECHNOLOGIE PRECISION PRIME
Fúzní technologie snímače Polar Precision Prime™ měří vaši tepovou frekvenci na zápěstí. Novinka kombinuje optické měření srdečního tepu s dalšími senzorovými technologiemi, aby se vyloučily chyby obrazu, které by mohly rušit signál tepové frekvence a vést k nespolehlivým údajům.

SLEEP PLUS STAGES
Dostatek kvalitního spánku je pro vaše zdraví a pohodu životně důležitý. Funkce Sleep Plus Stages™ automaticky sleduje množství a kvalitu vašeho spánku – ukazuje, jak dlouho jste strávili v jednotlivých fázích spánku. Lépe spěte.

FuelWise™
Dostávejte inteligentní upozornění na potřebu sacharidů a nápojů, abyste mohli doplnit palivo a udržet si dostatečnou hladinu energie během dlouhých běhů.

FitSpark™
Nabízí snadná a připravená doporučení na každodenní cvičení odpovídající vaší fyzické kondici. Zpestřete si rutinu.

Training Load Pro™
Aplikace Training Load Pro vám po každém tréninku poskytne hodnoty zátěže kardiovaskulárního i muskuloskeletálního systému (Kardio zátěž a Svalová zátěž) a pomocí funkce Subjektivní zátěž můžete hodnotit, jak se cítíte zatíženi - můžete tak sledovat okamžitou zátěž svého těla a dlouhodobě sledovat zátěž vyvolanou tréninkem.

BĚŽECKÉ FUNKCE
Tempo, čas, vzdálenost, stopky, měřič času úseku a několik dalších nezbytných funkcí pro kontrolu statusu a udržení pohybu.

FUNKCE
GPS pro měření vzdáleností a rychlosti
inovované měření tepu s rozšířením barevného spektra - Precision Prime
Polar Flow: Ano
Sleep Plus Stages: Ano
Stopky: Ano
Rychlostní tempo: Ano
Odpočítávací časovač: Ano
Intervalové časovače: Ano
Ručně měřená úseky: Ano
Automaticky měřené úseky: Ano
Automatické spuštění a zastavení: Ano
Vibrace při upozornění: Ano
Budík: Ano
Hodiny: Ano
Podsvícení: Ano
Přední světlo LED: Ne
Datum a den v týdnu: Ano
Aktuální čas: Ano
Zámek tlačítek: Ano
Možnost aktualizace firmwaru: Ano

Obsah balení
Sporttester Pacer
Řemínek ve velikosti M/L
Druhý řemínek vel. S (pouze část bez spony)
Nabíjecí kabel

Kolekce: Pacer

Vlastnosti produktu

Barva:černá
Značka: Polar Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek