Paddleboard Aquatone Flame 11.6

Produkt Paddleboard Aquatone Flame 11.6 z kategorie paddleboardy od výrobce Aquatone najdete na Sportlog.cz za 7480 Kč. Celý popis 7480 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Aquatone Flame 11.6 je touringové prkno s pěkným tvarem a osvědčenými rozměry, které umožní plavat rychleji na velké vzdálenosti. Jeho konstrukce vám umožní pohodlné plavání na jezeře, zátoce, moři nebo klidné řece. Prkno je velmi stabilní a hladce klouže po vodě. Prkno je doporučeno pro osoby s hmotností do 110 kg. Aquatone Flame 12'6 je touringové prkno s velmi pěkným tvarem a osvědčenými rozměry, které vám umožní plout rychleji na střední i větší vzdálenosti. Délka 350 cm, šířka 81 cm a tloušťka 15 cm vám umožní pohodlné pádlování na jezeře, moři nebo klidné řece. Prkno je velmi stabilní a díky vznosnějšímu tvaru hladce klouže po vodě.

Palubní gumy z elastického lana slouží k uchycení příručního zavazadla. Na zadní straně prkna je integrovaný kickpad o který si můžete opřít nohu při zatáčení. Za zmínku stojí, že prkno bylo vyrobena technologií Double Layer Fusion, při které byly svařeny dvě vrstvy PVC materiálu. Díky tomu je prkno lehčí a odolnější oproti dvouvrstvým lepeným prknům.

Velkým plusem je design, který je u prken Aquatone velmi zajímavý. Prkna vypadají opravdu velmi pěkně a jsou také úhledně zabalena. Podle našeho názoru je Aquatone Flame zajímavou nabídkou pro lidi, kteří již měli nějaký kontakt se paddleboardem, nebo pravidelně provozují nějaký sport a hledají univerzální a rychlé prkno.

Díky technologii Double Layer Fusion Drop-Stitch je prkno Aquatone Flame při nafouknutí tuhé a pevné. Jedinečná struktura vnitřku prkna dělá prkno po nafouknutí téměř stejně tuhé, jako je tomu u "tvrdých" prken.

Tajemství je v tisících polyesterových vláken, která tvoří jádro nafukovacího prkna. Po naplnění vnitřku prkna vzduchem se vlákna narovnají a vytvoří pevný rám. Jádro prkna je po obvodu překryto pásem materiálu PVC, poté je překryto základním materiálem, na který je nanesena hlavní vrstva PVC.

V tomto modelu je použit dvouvrstvý PVC materiál, ve kterém jsou vrstvy tepelně spojeny (svařeny). Výztuhy bočních značek vyrobené z odolného nylonu také dodávají prknu tuhost. Paluba je pokryta 5mm EVA pěnou, která je protiskluzová a poskytuje pohodlí.

V setu s boardem dostanete vše, co je potřeba pro rekreační pádlování vestoje. Získáte dvoucestnou pumpu, která prkno rychle nafoukne na doporučený tlak 15PSI. Součástí setu je také bezpečnostní a pohodlný leash, díky kterému vám prkno neuplave, pokud náhodou ztratíte rovnováhu a ocitnete se ve vodě. Součástí je také třídílné hliníkové pádlo s jednoduchým nastavením délky. Díky tomu si snadno a rychle přizpůsobíte délku pádla svým potřebám. Vše pak dostanete v prostorném batohu se zapínáním na zip po celém obvodu. Uvnitř batohu je stahovací popruh, který prkno drží a tím zabraňuje jeho pohybu.

Prkno je doporučeno pro osoby s hmotností do 110 kg

Specifikace Aquatone Flame 11'6".

Délka: 350 cm
Šířka: 81 cm
Výška: 15 CM
Objem: 306 l
Nosnost: 150 KG
Hmotnost prkna: 10 KG

V setu s prknem Aquatone Flame 11.6 získáte:

Hliníkové pádlo
Třídílné hliníkové pádlo s plynulým nastavením délky v rozmezí 165cm - 210cm.

Batoh
Prostorný batoh na zip, do kterého snadno sbalíte prkno, pumpu, pádlo a další drobnosti.

Pumpa
Dvoucestná pumpa s manometrem, kterou prkno rychle a snadno nafouknete na doporučený tlak.

Fin 9' (ploutev)
Jeden přítlačný balast. Plastový předřadník.

Leash
Leash pro připevnění ke kotníku na jedné straně a k prknu na druhé straně. V případě pádu do vody prkno neodplave.

Sada na opravu
Opravná sada sestávající ze dvou PVC záplat a klíče na odšroubování ventilu. Sada neobsahuje plastový tubus s grafikou.

Vlastnosti produktu

Barva:oranžová
Ean: 6971559 Značka: Aquatone Prodejce: Sport365
241438
Produktů
2734
Kategorií
2222
Značek