Pacsafe VENTURESAFE 28L G3 lakeside blue

Produkt Pacsafe VENTURESAFE 28L G3 lakeside blue z kategorie bezpečnostní batohy od výrobce Ostatní najdete na Sportlog.cz za 3890 Kč. Celý popis 3890 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Nová generace batohů Venturesafe G3 je určena pro aktivní pohyb ve městě, na sportovištích i pro výlety do přírody. Batohy jsou vzdušné, přesto dostatečně zabezpečené proti nenechavcům. Rozbalte to s tímto středně velkým zabezpečeným batohem. V jeho prostorném vnitřku můžete přenášet počítač, vaše běžné denní potřeby i sešity a knihy, všechno pěkně zabezpečené zamykatelnými zipy a popruhem, díky kterému se dají připevnit k jakémukoli kotvícímu bodu. Výbava:

Prostor pro hydratační vak. Nastavitelný prsní pás. Očka a poutka na zavěšení drobných kapes či lahví. Vnější kompresní popruhy. Kapsa na 15palcový notebook. Nastavitelný, odnímatelný bederní pás. Vnitřní karabinka na klíče a peněženku. Gumová poutka na pera a tužky. Kapsa na láhev.

Zabezpečení:

Vaše čipové karty a doklady jsou před možným zneužitím bezpečně uloženy v RFIDsafe® kapse. Batoh před krádeží chrání PopNLock bezpečnostní přezka, díky které ho lze rychle připoutat ke stolu, topení nebo zábradlí. Tolik "oblíbenému" přeřezání popruhů zabraňují 2 zapletená lanka z dyneemy v systému Carrysafe®. Přední panel je chráněn sítí ocelových lanek eXomesh®. Vnitřek batohu dále chrání zipy zajištěné pomocí unikátního systému Roobar® Sport. Všechny zipy jsou zabezpečené proti náhlému a nechtěnému otevření.

Vnější materiál: 100D Nylon Geo diamond ripstop. Podšívka: 200D Polyester. Rozměry: 48 x 29 x 24 cm. Hmotnost: 0,9 kg. Objem: 28 l.

Vlastnosti produktu

Barva:modrá
Ean: 688334054069 Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek