Ortlieb Back-roller Classic vodotěsné zadní brašny + příslušenství 3 ks

Produkt Ortlieb Back-roller Classic vodotěsné zadní brašny + příslušenství 3 ks z kategorie cyklistické brašny od výrobce Ortlieb najdete na Sportlog.cz za 4590 Kč. Celý popis 4590 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Set produktů za zvýhodněnou cenu. Základní model zadních brašen od firmy Ortlieb. Získáváte s nimi všechny přednosti Ortlieb brašen včetně 5-ti leté záruky a obrovské odolnosti. Ortlieb Back-roller Classic vodotěsné zadní brašny

Základní model zadních brašen od firmy Ortlieb. Získáváte s nimi všechny přednosti Ortlieb brašen včetně 5-ti leté záruky a obrovské odolnosti.

Přední a zadní vodotěsné brašny od Ortliebu jsou naprostou klasikou mezi dálkovými cyklisty. Profíci z oboru si cení především funkčního a odolného systému zavěšení brašen po bocích kola, a protože na dlouhých cestách je důležitá úspora každého gramu, vyzdvihují také nízkou hmotnost modelu na zadní nosič Back-Roller.

Vůbec nezáleží na tom, jestli se jedete projet po šumavských hvozdech, nebo se chcete pustit do brazilských deštných pralesů. Odolný materiál v kombinaci s 3D svařováním spojů zaručuje obrovskou odolnost, která byla potvrzena nejen v laboratořích, ale především stovkami tisíci ujetých kilometrů na světových silnicích i mimo ně. Hermetický rolovací systém zaručuje 100% ochranu před vodou a přitom je tak jednoduchý na otevření, že všechno máte rychle po ruce.

Ortlieb Back-roller Classic vodotěsné zadní brašny

• Systém zavírání: rolovací
Popruh přes rameno
Velké reflexní plochy
• Vnitřní integrovaná kapsa
QL2.1 systém uchycení na nosič

Výška brašny: 42 cm
Horní šířka brašny: 32 cm
Dolní šířka brašny: 23 cm
Hloubka: 17 cm
Váha: 1.900 g
Objem: 40l

Upínací systém QL2.1

Systém automatického zavírání a otevírání. Uchopením brašny za ucho se na zadní straně brašny automaticky rozevřou dva háčky a brašnu tak lze zaháknout na nosič. Jakmile se ucho brašny pustí, háčky se automaticky zavřou a brašna zůstane na nosiči bezpečně připevněná.

Ortlieb Back-roller Classic vodotěsné zadní brašny

Video s popisem funkčnosti upínacího systému brašen:



Ortlieb Accessories - bezpečnostní lanko proti krádeži brašen

Krátká procházka po městě, nebo návštěva kavárny bez brašen, je nyní bezpečnější. Pomocí bezpečnostního lanka a zámku na kolo, je spolehlivě zabraňěno odcizení brašen z kola. Určeno pro brašny s QL2 a QL2.1.

Délka: 21 cm
Hmotnost: 15 g
Materiál: kov

Ortlieb Accessories Mesh Pocket - výbava k Rolleru

Síťovaná kapsa, která výjimečně není voděodolná. Určená k připevnění zvenku na brašny. Určená k převážení mokrého oblečení, či plavek, nebo jednoduše na věci, které není třeba míti v suchu.

Hmotnost: 150 g

Ortlieb Accessories kompresní popruh - 2 m

Kompresní popruh pro upevnění nákladu na kole. Vhodné například pro upevnění karimatky na kole... Balení obsahuje 2 popruhy.

Délka: 2 m
Obsah: 2x popruh

Vlastnosti produktu

Barva:černá
Značka: Ortlieb Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek