Orange Gym - ProRecover - svalový stimulátor

Produkt Orange Gym - ProRecover - svalový stimulátor z kategorie masážní přístroje od výrobce Ostatní najdete na Sportlog.cz za 3790 Kč. Celý popis 3790 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Zlepšete svůj sportovní výkon tím, že umožníte svému tělu rychleji se zotavit s elektrickým svalovým stimulátorem ProRecover. Zařízení se systémem EMS, speciálně navrženým k tomu, aby tělu pomohl rychleji se zotavovat, ulevit od bolesti svalů, snížit otoky a zlepšit pohyblivost. • Svalový stimulátor zlepšuje krevní oběh, pomáhá rychlejšímu zotavení a snižuje bolest svalů
• Použijte zařízení jako zahřívací a ochlazovací součást tréninku
• Pracuje na principu elektrické svalové stimulace (EMS)
• Pravidelné používání EMS nejenže podporuje zotavení po tréninku, ale také posiluje a zlepšuje svaly, zvyšuje účinek tréninku
• 99 úrovní intenzity a časovač od 1 do 60 minut
• S zařízením a 4 gelovými podložkami si můžete vybrat mezi 14 formami masáže pro chodidla a 10 formami masáže pro tělo
• Vhodné pro dolní nohy, lýtka, stehna, chodidla, záda, hrudník, paže, ramena
• Kompaktní a snadno přenosné
• Včetně digitálního manuálu, dálkového ovládání a 4 samolepících gelových podložek

Nejlepší sportovní výkony nejsou dosaženy pouze náhodou; jsou to výsledek hodin odhodlání a zaměření na vaše cíle. Dnešní fitness technologie přenesly každý aspekt vašeho tréninku na další úroveň, ale co s vaším zotavením? Je velmi důležité nechat svým svalům správně se zotavit před a po tréninku, abyste mohli stále dosahovat nejlepšího sportovního výkonu.

ProRecover je elektrický svalový stimulátor speciálně navržený k tomu, aby tělu pomohl rychleji se zotavovat, ulevit od bolesti svalů, snížit otoky a zlepšit pohyblivost.

ProRecover pracuje s technologií EMS: elektronickou stimulací svalů. Tato technologie stimuluje pohyb prostřednictvím elektrických impulsů. Prostřednictvím stimulace svalů je krev efektivně "vytlačována" z hromadících se oblastí, což efektivně stimuluje a zlepšuje krevní oběh. Kromě toho dobrý krevní oběh v těle pomáhá urychlit zotavení svalů, zlepšit pohyblivost, snížit otoky a pomoci předcházet, ulevit a snižovat bolesti svalů.

Masážní přístroj pracuje na elektřinu i na baterie, takže jej můžete používat kdekoli. Dálkové ovládání zajišťuje, že je zařízení také snadno ovladatelné. Kromě toho je zařízení velmi kompaktní, což jej činí snadno přenosným, takže si můžete zařízení vzít s sebou do posilovny nebo kamkoliv jinam. Kromě toho balení ProRecover obsahuje také 4 samolepící gelové podložky, které můžete umístit třeba na záda nebo ramena.
Vzhledem k elektronickým impulzům není Orange Gym ProRevover vhodný pro lidi s kardiostimulátorem a/nebo kovovými/elektrickými implantáty. Používání tohoto elektrického svalového stimulátoru není také doporučováno v těhotenství, při srdečních onemocněních, nepravidelném krevním tlaku, roztroušené skleróze a epilepsii.

Váha 1,5 kg
Rozměry 37x37x7,5 cm

Vlastnosti produktu

Barva:oranžová
Ean: 8720612801391 Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek