ODEJA Ortopedický polštář s ovčí vlnou

Produkt ODEJA Ortopedický polštář s ovčí vlnou z kategorie polštáře od výrobce Odeja najdete na Sportlog.cz za 1899 Kč. Celý popis 1899 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Špatně spíte na svém polštáři, nebo vás trápí bolest krční páteře? To je docela častým problémem mnoha z nás, ale ortopedický polštář s ovčí vlnou vám může pomoci. Speciálně anatomicky tvarovaný polštář s ovčí vlnou je určený pro zdravou podporu ramen a krku. Po stranách polštáře je síťka, která zajistí dokonalé nastavení výšky polštáře a váš spánek se stane tou nejlepší relaxací po každém náročném dni. Spojením BIO organické bavlny a nejkvalitnější ovčí vlny Merino vzniká polštář, který je přírodním zázrakem a nepostradatelným společníkem pro odpočinek. Ovčí vlna má spoustu výhod a jednou z hlavních je teplotní stabilita, kdy reguluje teplotu a proto v zimě příjemně hřeje a v létě jemně chladí.

Další velkou výhodou ovčí vlny Merino je, že absorbuje nadbytečnou vlhkost, kterou následně vypaří a proto pokud se často potíte, je pro vás vlna přímo stvořená. Údržba je velmi jednoduchá, postačí časté větrání. Ulehněte do anatomicky tvarovaného ortopedického polštáře a pomozte si od bolesti krční páteře, hlavy a ramen.

Polštář je vhodný pro ty, co spí na boku nebo na zádech.

Materiál:
potah polštáře: 100% bio bavlna
náplň: 100% Merino vlna

Hmotnost:
rozměr 90 x 70 cm
výplň polštáře: 1,32 kg
celková hmotnost: 1,79 kg

rozměr 35 x 55 cm
výplň polštáře: 0,42 kg
celková hmotnost: 0,71 kg

Vlastnosti produktu

Barva:vícebarevná
Ean: 0000085974395 Značka: Odeja Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek