NutriWorks ZMA 200g

Produkt NutriWorks ZMA 200g z kategorie anabolizéry a no doplňky od výrobce NutriWorks najdete na Sportlog.cz za 469 Kč. Celý popis 469 Kč 499 Kč Ověřit dostupnost

Popis

ZMA - unikátní směs hořčíku a zinku vázaných v chelátové formě.

ZMA – Instantní směs organicky vázaných minerálů (chelátová vazba) a vitamínu B6



Unikátní směs hořčíku a zinku vázaných v organické formě (chelátová vazba) a vitaminu B6. Díky vyváženému poměru jednotlivých složek dochází k velmi výraznému synergnímu účinku. Instantní forma je garancí maximální využitelnosti bez obsahu balastních pojiv, aditiv a umělých sladidel.



Optimální regenerace, REM fáze spánku a suplementace ZMA večer před spaním, mají hodně společného.



Rapid eye movement (REM, česky rychlé pohyby očí) je nejhlubší fáze spánku, kdy dochází k maximální možné regeneraci organizmu a znovuobnovení sil. U dospělého člověka představuje REM fáze cca 1 až 2 hodiny z celkové délky spánku. Tento podíl klesá s věkem (především vlivem stresu) u novorozenců tvoří plných 80 % z celkové doby spánku. Právě suplementace ZMA umožňuje REM fázi spánku optimalizovat a udržovat na normální úrovni.



Hlavní benefity produktu:




  • Severská kvalita = Made in Suomi + Swerige

  • Čistá, instantní forma

  • Neobsahuje pojiva a plnidla

  • Neobsahuje umělá sladidla



Produkt je vhodný pro všechny jedince zaměřené na:




  • Podporu růstu svalové hmoty

  • Podporu rychlé regenerace

  • Podporu kvality spánku

  • Zkrácení nutné doby spánku

  • Podporu aktivního životního stylu



Značka Nutriworks



Mladá, úspěšná a velmi dynamická. Tak lze charakterizovat Nutriworks, finskou značku ze země tisíce jezer. Celkový koncept značky, která byla založena v roce 2009 v Helsinkách, vychází z moderního a etického přístupu ke sportovní výživě, a to jak v souvislosti s nejnovějšími trendy, tak se zdravým životním stylem. Projekt značky vznikl také v reakci na sílící tzv. mainstreamový trend levné sportovní výživy velmi nízké kvality.



NutriWorks tak představuje profesionální koncept sportovní výživy určený především pro sportovní kluby, výživové poradce a specializované prodejce. Všechny produkty jsou vyráběny ve Finsku a Švédsku v souladu s nejvyššími normami kvality. Hlavní filozofií značky je maximální možná kvalita, funkčnost, jednoduchost a přijatelná cena. Zboží je nabízeno ve dvou řadách - bílá řada je koncipována bez použití umělých sladidel a černá řada s minimalizovaným obsahem umělých sladidel.



Doporučené dávkování:




  • Užívejte 1,7 g (cca 2 odměrky) denně, nejlépe večer před spaním. Prášek smíchejte s tekutinou, smoothie, nebo přidejte do studeného jídla.



Upozornění: Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Není náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučenou dávku. Skladujte v suchu, chladu, mimo dosah dětí. Doplněk stravy.



Nutriční hodnoty NutriWorks ZMA 200g:


v 1 dávce (1,7 g)RHP
Hořčík250 mg66,7 %
Zinek12,5 mg125 %
Vitamín B63 mg214 %

RHP - referenční hodnota příjmu

Složení:

hořečnaté soli kyseliny citronové (citrát hořečnatý), glukonan zinečnatý, pyridoxin-hydrochlorid.

Alergeny:

Neobsahuje.

Vlastnosti produktu

Barva:vícebarevná
Ean: 6430057980729 Značka: NutriWorks Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek