NutriWorks L-Carnitine 200g

Produkt NutriWorks L-Carnitine 200g z kategorie spalovače tuků od výrobce NutriWorks najdete na Sportlog.cz za 692 Kč. Celý popis 692 Kč 698 Kč Ověřit dostupnost

Popis

L-Carnitine - napomáhá v lidském těle výrazně zvýšit tvorbu energie z tuků.

L-CARNITINE – Instantní prášek s obsahem čistého L-Karnitinu vázaného organicky na kyselinu vinnou (přírodní antioxidant). To vše bez obsahu umělých barviv a sladidel.



L-Karnitin je specifickou aminokyselinou podporující metabolizaci tuků v lidském těle = tzv. lipotropní účinek. Karnitin napomáhá v lidském těle výrazně zvýšit tvorbu energie z tuků, podán před tréninkem je vhodný pro všechny jedince zaměřené na prevenci rizika svalového zranění a ochranu svalové hmoty. Účinek L-karnitinu spočívá v přenášení mastných kyselin do svalových buňek, kde dochází k jejich spalování na energii.



L-karnitin-L-tartrát je sloučeninou karnitinu a kyseliny vinné (tartrát = vínan, sůl kyseliny vinné), obsahující 65 % karnitinu a 35 % kyseliny vinné. Organická vazba karnitinu na kyselinu vinnou umožňuje použití v sypkém stavu, a to bez použítí umělých sladidel a dalších nepřirozených balastních aditiv.



Kyselina vinná je přirozeně se vyskytující organická kyselina, kterou nalezneme v přírodě na mnoha místech, hlavním zdrojem je však vinná réva. Kyselina vinná patří mezi tzv. alfa-hydroxykyseliny a jejím hlavním benefitem je silný antioxidační účinek. Spolu s další přirozeně se vyskytující organickou kyselinou citronovou je také často využívána jako chelatační médium, které je pro tělo přirozené.



Hlavní benefity produktu:




  • Severská kvalita = Made in Suomi + Swerige

  • Čistá, instantní forma

  • Neobsahuje umělá sladidla



Produkt je vhodný pro všechny jedince zaměřené na:




  • Odbourávání a spalování tuku

  • Vytrvalostní výkon

  • Kardiovaskulární systém

  • Prevence poškození svalových vláken

  • Podporu aktivního životního stylu



Značka Nutriworks



Mladá, úspěšná a velmi dynamická. Tak lze charakterizovat Nutriworks, finskou značku ze země tisíce jezer. Celkový koncept značky, která byla založena v roce 2009 v Helsinkách, vychází z moderního a etického přístupu ke sportovní výživě, a to jak v souvislosti s nejnovějšími trendy, tak se zdravým životním stylem. Projekt značky vznikl také v reakci na sílící tzv. mainstreamový trend levné sportovní výživy velmi nízké kvality.



NutriWorks tak představuje profesionální koncept sportovní výživy určený především pro sportovní kluby, výživové poradce a specializované prodejce. Všechny produkty jsou vyráběny ve Finsku a Švédsku v souladu s nejvyššími normami kvality. Hlavní filozofií značky je maximální možná kvalita, funkčnost, jednoduchost a přijatelná cena. Zboží je nabízeno ve dvou řadách - bílá řada je koncipována bez použití umělých sladidel a černá řada s minimalizovaným obsahem umělých sladidel.



Doporučené dávkování:




  • Užívejte 2 g (cca 1/2 odměrky) denně. Prášek smíchejte s tekutinou, smoothie, nebo přidejte do studeného jídla.



Upozornění: Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Není náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučenou dávku. Skladujte v suchu, chladu, mimo dosah dětí. Země původu: Finsko. Může obsahovat stopy mléka, sóji, vajec, lepku, mandlí a ryb. Doplněk stravy.



Nutriční hodnoty NutriWorks L-Carnitine 200g:


ve 2g
L-karnitin tartrát
2 g
z toho L-karnitin1,4 g

Složení:

L-karnitin tartrát

Alergeny:

Neobsahuje.

Vlastnosti produktu

Barva:vícebarevná
Ean: 6430057980743 Značka: NutriWorks Prodejce: Sport365
241438
Produktů
2734
Kategorií
2222
Značek