Nutristar Yucca 100 tablet

Sleva Novinka
Produkt Nutristar Yucca 100 tablet z kategorie zdraví od výrobce Nutristar najdete na Sportlog.cz za 248 Kč. Celý popis 248 Kč 265 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Přípravek obsahuje extrakt z rostliny Yucca schidigera. Tato palma původem ze Severní a Jižní Ameriky je ceněná především pro vysoký obsah saponinů, tělu prospěšných enzymů a antioxidantů. Látky v yucce obsažené podporují pročišťování organismu od toxických látek, váží se s cholesterolem a podporují látkovou výměnu.


Yucca podporuje vypuzování cizorodých látek , proto by lidé s transplantovanými orgány nebo umělými klouby měli konzultovat vhodnost užívání tohoto přípravku se svým lékařem.





SLOŽENÍ:



obsahuje: Extrakt z juky (Yucca shidigera) 50 %, nosič kukuřičná vláknina, protispékavé látky talek, stearan hořečnatý, oxid křemičitý, fosforečnan trojvápenatý.




DÁVKOVÁNÍ:



Tablety se přijímají krátce před jídlem nebo po jídle, dostatečně zapíjejí.


UPOZORNĚNÍ


Nejvyšší doporučené denní množství 20 tablet (vyšší dávky zesilují projímavý účinek) se rozděluje na 3 – 5 menších dávek ke každému jídlu. Při zahájení příjmu se začíná 1 tabletou denně a dávky se postupně zvyšují na obvyklé denní množství 5 – 10 tablet. Není určeno pro děti do 3 let. Nenahrazuje pestrou stravu. Uchovávat v suchu a teplotě do 25oC, mimo dosah slunečních paprsků a dětí (riziko vdechnutí tablety).



Průměrné nutriční informace

-v 1 tabletě
Energetická hodnota5,4
Energetická hodnota1,3
Sacharidy - uhlohydráty0,2
Vláknina0,24 g


Ostatní a speciální doplňky

-v 1 tabletě
Yucca140 mg

Vlastnosti produktu

Barva:vícebarevná
Značka: Nutristar Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek