NOW Foods MSM (Methylsulfonylmethan) 1000mg 240 rostlinných kapslí

Produkt NOW Foods MSM (Methylsulfonylmethan) 1000mg 240 rostlinných kapslí z kategorie kloubní výživa od výrobce NOW Foods najdete na Sportlog.cz za 634 Kč. Celý popis 634 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Methylsulfonylmethan (MSM) je organická sloučenina síry a biologický zdroj vázané síry, který lze rovněž nalézt v řadě doplňků stravy určených pro klouby. Přirozeně se v malém množství vyskytuje v ovoci, zelenině, obilninách, živočišných produktech a některých řasách. Síra je esenciální součástí všech živých buněk lidského těla, neboť je nutná pro řadu tělesných funkcí. Jde rovněž o součást dvou esenciálních aminokyselin - cysteinu a methioninu.


  • Organická sloučenina síry.
  • Častá složka doplňků stravy určených pro klouby.
  • Vhodné pro vegetariány a vegany, bez GMO.



SLOŽENÍ:



obsahuje: MSM (Methylsulfonylmethan), Kyselina stearová (rostlinná) a stearan hořečnatý (rostlinný). Kapsle tvořena celulózou. Neobsahuje kvasnice, pšenici, lepek, sóju, kukuřici, mléko, vejce, ryby, mořské plody ani ořechy. Vyrobeno v zařízení dodržujícím správnou výrobní praxi (GMP), které zpracovává další ingredience obsahující tyto alergeny.




DÁVKOVÁNÍ:



2 kapsle 1 až 2 krát denně s jídlem, při výskytu plynatosti snižte dávkování, nebo se řiďte pokyny kvalifikovaného lékaře.


UPOZORNĚNÍ


Pouze pro dospělé. Trpíte-li onemocněním (zejména glaukomem neboli zeleným zákalem), jste těhotná, kojíte, snažíte se otěhotnět, je vám méně než 18 let, nebo užíváte léky, poraďte se před užitím tohoto přípravku s lékařem. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není náhradou pestré stravy. Může docházet k přirozené změně barvy produktu. Ukládejte mimo dosah dětí. Uchovávejte na suchém a chladném místě. Obal prosím recyklujte.

Upozornění na alergeny: Tento produkt může obsahovat stopy jiných druhů ořechů, arašídů, sezamu, vajec, lepku, korýšů, oříšků a zbytky skořápkových plodů.

Upozornění pro alergiky: Alergeny jsou vyznačeny tučně ve složení produktu.



Ostatní a speciální doplňky

-v 1 kapsliv 1 dávce 2 kapsle
MSM – methylsulfonylmethan1000 mg2000 mg

Vlastnosti produktu

Barva:vícebarevná
Ean: 733739021212 Značka: NOW Foods Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek