NOW Foods Maca řeřicha peruánská 6:1 RAW 750mg 90 cps

Produkt NOW Foods Maca řeřicha peruánská 6:1 RAW 750mg 90 cps z kategorie doplňky stravy od výrobce NOW Foods najdete na Sportlog.cz za 530 Kč. Celý popis 530 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Maca (česky řeřicha peruánská, latinsky Lepidium meyenii) roste ve vysokých nadmořských výškách peruánských And. Zdejší obyvatelé ji po staletí používali nejen jako zdroj potravy, ale také jako významnou součást svého tradičního lékařství. Zejména "želatinizovaná" maca má pozitivní účinky na plodnost, fyzické i duševní zdraví a vitalitu.



  • Podporuje plodnost.

  • Fyzické a duševní zdraví.

  • Vitalita a vytrvalost.




SLOŽENÍ:



obsahuje: Organický raw kořen řeřichy peruánské (Lepidium meyenii, koncentrát v poměru 6:1); vegetariansky želatinizováno***, ekvivalent 4500 mg čerstvého kořene macy horské, Celulózový prášek, silika a stearan hořečnatý (rostlinný). Kapsle tvořena celulózou.




DÁVKOVÁNÍ:



Užívejte 1 kapsli 1-2krát denně, nebo podle pokynů kvalifikovaného lékaře.


UPOZORNĚNÍ


Pouze pro dospělé. Trpíte-li onemocněním, jste těhotná, kojíte, snažíte se otěhotnět, je vám méně než 18 let, nebo užíváte léky, poraďte se před užitím tohoto přípravku s lékařem. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není náhradou pestré stravy.  Může docházet k přirozené změně barvy produktu. Ukládejte mimo dosah dětí. Uchovávejte na suchém a chladném místě. Obal prosím recyklujte.



Ostatní a speciální doplňky

v 1 kapsli
Organický raw kořen řeřichy peruánské (Lepidium meyenii, koncentrát v poměru 6:1)750 mg

Vlastnosti produktu

Barva:vícebarevná
Ean: 733739047779 Značka: NOW Foods Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek