NOW Foods BerryDophilus Kids probiotika 60 žv. pastilek

Produkt NOW Foods BerryDophilus Kids probiotika 60 žv. pastilek z kategorie ostatní sportovní výživa od výrobce NOW Foods najdete na Sportlog.cz za 340 Kč. Celý popis 340 Kč Ověřit dostupnost

Popis

NOW ® BerryDophilus ™ poskytuje 2 miliardy CFU v kombinaci 10 probiotických bakteriálních kmenů určených k podpoře gastrointestinálního zdraví a zdravé funkce imunitního systému. Zdravá střevní flóra také pomáhá vytvářet příznivé prostředí pro absorpci živin. BerryDophilus ™ může být používán dospělými i dětmi. Slazeno xylitolem, neškodí zubům a skvěle chutná.

Testosteron je jeden z nejanaboličtějších hormonů v lidském těle. Cílem každého kulturisty je, mít ho v těle co nejvíce, protože jeho hladina je často přímo úměrná množství svalové hmoty, tvrdosti i síly.


Účinky tohoto přípravku jsou tedy podobné účinkům anabolických steroidů s tím rozdílem, že se jedná o legální a bezpečné látky bez vedlejších účinků.


Jeho základem jsou extrakty z šesti rostlin, které se v alternativní medicíně považují za nejúčinnější v léčbě poruch sexuálních funkcí (mimo jiné i tvorby testosteronu), navození hormonální rovnováhy a celkové vitality a síly.


T-ANABOL navíc zabraňuje konverzi testosteronu na estrogen, ženský pohlavní hormon, který u mužů způsobuje zvýšené ukládání tuku a vody v podkoží a zduření prsní žlázy (gynekomastie).


Přednosti produktu:



  • zvyšení produkce testosteronu

  • více svalové hmoty

  • zvýšení síly

  • lepší napumpování svalů

  • tvrdší a žilnatější svaly

  • zlepšení sexuálních funkcí




SLOŽENÍ:



obsahuje: MACA, Kotvičník zemní extrakt, Zázvor, želatina, Korejský Ženšen, mikrokrystalická celulóza, Škornice šípolistá extrakt, protispékavá látka (mastek), Saw Palmetto extrakt, barvivo (oxid titaničitý).




DÁVKOVÁNÍ:



Užívejte 10 kapslí denně rozdělených do 2-3 dávek (ráno, po tréninku, večer) nejlépe nalačno.


Upozornění:


Určeno pro zvláštní výživu - vhodné při zvýšené tělesné zátěži, zejména pro sportovce. Neslouží jako náhrada pestré stravy. Není vhodné pro těhotné ženy a děti. Může obsahovat stopy lepku. Skladujte v suchu mimo sluneční záření při pokojové teplotě.



Ostatní a speciální doplňky

-v 1 pastilce
Směs 10 kmenů (2 miliardy CFU)56 mg
Cukrové alkoholy (Xylitol a Sorbitol)1 g

Vlastnosti produktu

Barva:vícebarevná
Ean: 733739029362 Značka: NOW Foods Prodejce: Sport365
240410
Produktů
2733
Kategorií
2222
Značek