Nordbo Mage Soft 60 kapslí

Sleva Novinka
Produkt Nordbo Mage Soft 60 kapslí z kategorie ostatní sportovní výživa od výrobce Nordbo najdete na Sportlog.cz za 647 Kč. Celý popis 647 Kč 679 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Mage Soft od Nordbo je kvalitní produkt pro podporu normální funkce střev. MAGE SOFT

Doplněk stravy.



  • JEMNÁ PODPORA PRAVIDELNÉHO VYPRAZDŇOVÁNÍ


  • Špičková kvalita a čistota / Made in Sweden (GMO free)


  • Prověřený komplex zcela unikátních rostlinných složek


  • Obsažené složky nedráždí trávicí trakt a nejsou návykové


  • Certifikát I'm Vegan organizace Djurens Rätt (Animal Rights)


  • Produkt neobsahuje živočišné složky, pojiva a nežádoucí balastní složky


  • NORDBO = kvalita a klinicky prověřené zdroje + udržitelnost a etická odpovědnost




Účinné složky:



  • Actazin® (prášek z kiwi—Actanidia deliciosa)


  • Hořčík (hydroxid hořečnatý)


  • Amalaki - amalaki tvoří 1/3 triphaly - Ájurvédského zázraku


  • Bibhitaki - bibhitaki tvoří 1/3 triphaly - Ájurvédského zázraku


  • Haritaki - haritaki tvoří 1/3 triphaly - Ájurvédského zázraku




Nordbo Mage Soft je jemný doplněk pro jednodušší a pravidelnější návštěvu toalety. Je určený pro středně těžké problémy se zácpou nebo pocitem plnosti, je vhodný pro jedince, kteří chtějí vyzkoušet jiný doplněk než Mage. Každá kapsle obsahuje 45 mg triphaly, 200 mg Actazinu® (organický extrakt z kiwi, který obsahuje vlákninu, enzymy a polyfenoly pro normální funkci střev a zpracování bílkovin. Actazin® také působí jako potrava pro dobré střevní bakterie. Triphala je osvědčený extrakt z indického angreštu, ovoce bahera a tropické mandle, který přispívá k pravidelné činnosti střev. Hydroxid hořečnatý váže tekutinu na stolici, takže nabývá na objemu a je méně tuhá, což stimuluje pohyby střev a vyprazdňování.

Jaký je rozdíl mezi Mage a Mage Soft?

Mage představuje více dynamickou verzi a nabízí intenzivní účinek. Je určený pro dlouhodobější, silnější problémy se zácpou. Nemusí však vyhovovat každému, zejména pokud danými problémy netrpíme až tak často a jsou mírnějšího rázu. Pro tento případ je zde šetrnější a jemnější Mage Soft.

Produkt je vhodný pro všechny jedince zaměřené na:



  • Jemnou podporu pro pravidelné vyprazdňování




Certifikace I'm Vegan

Certifikát I'm Vegan uděluje švédská organizace Djurens Rätt (Animal Rights), která garantuje, že produkt je 100% rostlinného původu a při jeho výrobě nebyly použity žádné živočišné složky. Certifikát se uděluje potravinám, doplňkům stravy, hygienickým produktům a kosmetice. I'm Vegan představuje jednoduchou cestu, jak si spotřebitel může být jistý, že značka nebo produkt splňuje standarty organizace Djurens Rätt.

O certifikátu



  1. Djurens Rätt vznikla v roce 1882 a nyní je švédskou vedoucí organizací v oblasti ochrany zvířat. Jde o politicky nezávislou organizaci, která se zaměřuje na zvýšení ochrany zvířat v domácím i mezinárodním měřítku.


  2. Produkty s označením I'm Vegan musí být 100% rostlinné. Je u nich zakázáno testování na zvířatech a nesmí být použity žádné živočišné složky nebo živočišné deriváty.


  3. Značka musí pro udělení certifikátu doložit veškerou dokumentaci, aby byl 100% prověřen původ produktu.




OČISTA A VYPRAZDŇOVÁNÍ - řada doplňků značky Nordbo pro podporu očisty těla a pravidelné vyprazdňování

O značce Nordbo

NORDBO je švédská značka, jejíž filozofie je založena na dvou pilířích: kvalita a klinická dokumentace + udržitelnost a etická odpovědnost. Značka spojuje severskou tradici a kvalitu, se smysluplnou inovací a čistotou použitých složek = inovativní vývoj klasických doplňků, lepšími způsoby. Skvělým příkladem je nativní rybí tuk Nordbo, který pochází z lokální skandinávské produkce a je vyroben ze 100% udržitelných zdrojů.S produkty Nordbo máte 100% jistotu, že při jejich výrobě bylo vždy myšleno na maximální možnou funkčnost, kvalitu zdrojových surovin a zároveň na ohleduplnost k životnímu prostředí. Všechny produkty Nordbo za sebou mají buď certifikáty ASC (Aqua Stewardship Council) nebo I'm Vegan. Všechny jsou navíc vyrobené podle standardů GMP (Good Manufacturing Practices). Pro papírové obaly je použitý recyklovaný papír FSC (Forest Stewardship Council).

NORDBO = švédské doplňky stravy založené na dvou pilířích:

1. Kvalita a klinicky prověřené zdroje

2. Udržitelnost a etická odpovědnost

Produkty Nordbo jsou vyrobené s maximálním možným ohledem na životní prostředí. Při jejich výrobě je dbáno na udržitelnou produkci, co nejmenší stopu CO2 a na užití recyklovatelných materiálů - produkty jsou zabalené v krabičkách z recyklovaného papíru. Nordbo se zároveň snaží užívat co nejméně plastu a různých nadbytečných reklamních předmětů. Naopak se snaží o minimalismus a střídmost. Na prvním místě je 100% kvalita produktu, ne agresivní marketing.

Doporučené dávkování:



  • berte 1-3 kapsle denně. Obsahuje 20-60 denních dávek.




Upozornění: Nevhodné pro těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Není náhrada pestré stravy. Skladujte v chladu a suchu, mimo dosah dětí a slunečního záření.

Nutriční hodnoty Nordbo Mage Soft 60 kapslí:

1 kapsleRHP
Actazin®200 mg
Hořčík115 mg31 %
Triphala extrakt45 mg
Z toho Amalaki15 mg
Z toho Bibhitaki15 mg
Z toho Haritaki15 mg


Složení:



Actazin® (prášek z kiwi-Actanidia deliciosa), hydroxid hořečnatý, Triphala extrakt [Amalaki-indický angrešt (Emblica officinalis), Bibhitaki-plody vrcholáku myrobalánového (Termi-nalia belerica), Haritaki-plody vrcholáku tříslovinného (Terminalia chebula)], plnidlo rýžová mouka, MCT z kokosového oleje, rostlinná kapsle (celulóza).

Vlastnosti produktu

Barva:vícebarevná
Ean: 7350076867339 Značka: Nordbo Prodejce: Sport365
240410
Produktů
2733
Kategorií
2222
Značek