Nordbo Instant Magnesium 150g

Sleva Novinka
Produkt Nordbo Instant Magnesium 150g z kategorie minerály od výrobce Nordbo najdete na Sportlog.cz za 549 Kč. Celý popis 549 Kč 599 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Instant Magnesium od Nordbo je doplněk pro efektivní doplnění organicky vázaného hořčíku a celkovou regeneraci. Instant Magnesium 150 g

Hořčík




  • PRO EFEKTIVNÍ DOPLNĚNÍ ORGANICKY VÁZANÉHO HOŘČÍKU A CELKOVOU REGENERACI


  • Špičková kvalita a čistota / Made in Sweden (GMO free)


  • Organicky vázaný hořčík (chelátová vazba) ve třech biologicky dostupných formách


  • Bisglycinát hořečnatý (83 %), jablečnan hořečnatý (malát) (10 %) a laktát hořečnatý (7 %)


  • Forma prášku, příchuť citrón


  • Vysoká biologická dostupnost


  • Šetrnost k zažívacímu traktu


  • Certifikát I'm Vegan organizace Djurens Rätt (Animal Rights)


  • Produkt neobsahuje živočišné složky, pojiva a nežádoucí balastní složky


  • NORDBO = kvalita a klinicky prověřené zdroje + udržitelnost a etická odpovědnost




Nordbo Instant Magnesium obsahuje tři organické (chelátová vazba), biologicky vysoce dostupné formy hořčíku. Bysglicinát hořečnatý obsahuje hořčík vázaný na aminokyselinu glycin, jablečnan hořečnatý (malát) obsahuje hořčík vázaný na kyselinu jablečnou a laktát hořečnatý obsahuje hořčík s laktátem. Všechny tři nosiče hořčíku jsou organické a pro tělo velmi důležité: glycin pro celkovou regeneraci, malát pro tvorbu buněčné energie a laktát pro normální činnost srdce.

Hořčík obsažený v doplňku se proto velmi rychle vstřebává, je šetrný k zažívacímu traktu a má vysokou biologickou využitelnost. Doplněk se hodí pro podporu aktivního životního stylu - vlastnosti hořčíku souvisí s činností svalů, s činností nervového systému, s prevencí křečí a s odplavováním kyseliny mléčné po námaze. Vlastnosti hořčíku rovněž souvisí se správným spánkovým cyklem a s aktivací vitamínu D (bez hořčíku tělo nedokáže vitamín D využít).

Certifikace I'm Vegan

Certifikát I'm Vegan uděluje švédská organizace Djurens Rätt (Animal Rights), která garantuje, že produkt je 100% rostlinného původu a při jeho výrobě nebyly použity žádné živočišné složky. Certifikát se uděluje potravinám, doplňkům stravy, hygienickým produktům a kosmetice. I'm Vegan představuje jednoduchou cestu, jak si spotřebitel může být jistý, že značka nebo produkt splňuje standarty organizace Djurens Rätt.

O certifikátu

1.Djurens Rätt vznikla v roce 1882 a nyní je švédskou vedoucí organizací v oblasti ochrany zvířat. Jde o politicky nezávislou organizaci, která se zaměřuje na zvýšení ochrany zvířat v domácím i mezinárodním měřítku.

2.Produkty s označením I'm Vegan musí být 100% rostlinné. Je u nich zakázáno testování na zvířatech a nesmí být použity žádné živočišné složky nebo živočišné deriváty.

3.Značka musí pro udělení certifikátu doložit veškerou dokumentaci, aby byl 100% prověřen původ produktu.

Doporučené dávkování:



  • Berte 1-2 odměrky denně, rozmíchejte ve studeném nápoji. Užívejte nejlépe večer. Balení obsahuje dle zvoleného dávkování 75-150 denních dávek.




Upozornění: Těhotné a kojící ženy konzultujte užití s lékařem. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Neslouží jako náhrada pestré a vyvážené stravy. Skladujte v chladu a suchu, mimo dosah dětí. Vhodné pro vegany.

Potravina určená pro zvláštní výživu, vhodná pro sportovce.

Nutriční hodnoty Nordbo Instant Magnesium 150g - Citron:

1 odměrka (1g)RHP
Hořčík175 mg47 %


RHP - referenční hodnota příjmu



Složení:



Bisglycinát hořečnatý (83 %), jablečnan hořečnatý (malát) (10 %), laktát hořečnatý (7 %), přírodní citrónové aroma.

Vlastnosti produktu

Příchuť:Citron
Barva:vícebarevná
Ean: 7350076867230 Značka: Nordbo Prodejce: Sport365
241438
Produktů
2734
Kategorií
2222
Značek