Nessi Triatlonová Kombinéza Bez Rukávů TRIB01-15B2 Banana Velikost: L

Produkt Nessi Triatlonová Kombinéza Bez Rukávů TRIB01-15B2 Banana Velikost: L z kategorie šortky od výrobce Nessi najdete na Sportlog.cz za 990 Kč. Celý popis 990 Kč Ověřit dostupnost

Popis

MATERIÁLY

RESI SLIM

Lehký materiál použitý na přední část kombinézy a boční panely. Jeho mimořádná pružnost a roztažitelnost zlepšuje aerodynamiku tím, že se oblek optimálně přizpůsobuje tělu. Materiál je vzdušný a vysoce prodyšný. Během aktivity rychle schne a zanechává pocit svěžesti.


KARBON

Inovativní úplet s trojúhelníkovou perforovanou strukturou, ze které jsme vyrobili zadní část trikotu. Je navržen tak, aby rychle odváděl vlhkost od pokožky. Je prodyšný a má antibakteriální vlastnosti. Uhlíkové vlákno, které obsahuje, má relaxační účinek a také pomáhá předcházet křečím.


RESI ULTRA 4K

Odolný a prodyšný materiál, ze kterého jsme ušili spodní část triatlonového obleku. Je odolný proti oděru a poškození, což je důležité zejména při jízdě na kole. Materiál odvádí vlhkost vznikající během aktivity ven a po chvíli je suchá. Je pružný, takže spodní část oblečení dobře padne a přizpůsobí se různým tvarům postavy.
 
KOMPAKTNÍ VLOŽKA

Vložka použitá v našich kombinézách je kompaktní a šetrná k pokožce. Její hlavní výhodou je, že se stará o maximální pohodlí během cyklistické fáze a zároveň je nepřehlédnutelný při plavání a běhu. Skládá se ze dvou vrstev: měkké, rychleschnoucí a antibakteriální podšívky a prodyšné pěny tlumící nárazy.

kolekcja_triathlonowa_07

První vrstvu tvoří měkká a antibakteriální vložka, která je nejblíže pokožce, čímž se minimalizuje riziko podráždění a odřenin. Má technologicky vyspělá vlákna, která okamžitě odvádějí vlhkost a brání růstu a množení bakterií.
Druhou vrstvu tvoří prodyšná pěna s vysokou hustotou, která tlumí nárazy. Její speciální perforace a otevřené buňky zajišťují vysokou úroveň větrání a absorpce vlhkosti. Je navržen tak, aby neutralizoval vibrace vznikající při jízdě na kole.

 

ÚČEL

Technologicky vyspělý model kombinézy pro ženy účastnící se závodů a tréninku v triatlonu. Je to řešení pro profesionály i začátečníky, kteří začínají s triatlonem.

 

BENEFITY

Aerodynamické
Díky použití elastických materiálů a promyšlené konstrukci panelů kombinéza velmi dobře přiléhá k tělu. Toto řešení zvyšuje aerodynamické vlastnosti trikotu.

Lehký
Všechny materiály Resi Slim, Karbon a Resi Ultra 4K jsou z extrémně lehkých a odolných materiálů. Díky nim se trikot přizpůsobí ženské siluetě, rychle schne a nepřekáží při závodech ani tréninku.

Prodyšný
Materiály použité v trikotu jsou vysoce prodyšné, což znamená, že během aktivity rychle odvádějí vlhkost. To znamená, že trikot je v mžiku suchý.

 

FUNKCE

Aerodynamická konstrukce
Aerodynamická konstrukce panelů s pružnými bočními vklady je zodpovědná za co nejlepší přizpůsobení a přilnutí k postavě. Tím se snižuje odpor vzduchu a výrazně se zlepšují aerodynamické vlastnosti obleku, přičemž je stále zachována plná volnost pohybu.

Kompaktní vložka
Kompaktní a vysoce odvětrávaná stélka je šetrná k pokožce. Její klíčovou vlastností je poskytnout maximální pohodlí během cyklistické fáze, aniž by způsobovala nepohodlí při plavání a běhu.

Ploché švy
Minimalizuji riziko odření a kombinéza je kompaktnější a přiléhá k tělu.

Dvě praktické kapsy na zadní straně
Dvě kapsy na zadní straně pro pohodlné vyjmutí energetického gelu během závodu nebo tréninku.

Zip se západkou
Zip se rozepíná až do pasu - důležité řešení v teplejších dnech. Jezdec směřující dolů zabraňuje automatickému rozepnutí zipu.

Přiléhavý a elastický límec
Zabraňuje odírání citlivé pokožky. Zlepšuje aerodynamické vlastnosti obleku.

Silikonové pásky
Nohavice jsou opatřeny silikonovou páskou, která zajišťuje, že zůstanou na svém místě a nebudou se vyhrnovat.

 

POKYNY K PRANÍ TRIATLONOVÉ KOMBINÉZY:

  1. Lze prát v pračce (max. teplota 30 °C)
  2. Perte převracené naruby
  3. Perte s podobnými barvami
  4. Použijte program určený pro sportovní oblečení
  5. Žehlit na max. 100 °C (stélku nežehlete)
  6. Nebělit
  7. Nechlorovat
  8. Nečistěte chemicky
  9. Nesušte v sušičce

 

Materiál: Resi Slim / Resi Ultra 4K / Karbon
Gramáž150 g/m2 / 230 g/m2 / 110 g/m2
Složení materiálu82% polyester, 18% elastan / 86% polyester, 14% elastan / 80% polyester, 10% elastan, 8% nylon, 2% carbonio

 

Tabulka Velikostí:

 

XS (34)S (36)M (38)L (40)XL (42)
Výška158-164160-164165-170171-178174-180
Obvod přes hrudník
78-8686-9292-9898-106106-112
Délka zipu4343434444
Obvod přes boky80-8884-9586-10090-10894-110
Obvod v pase58-6360-6664-7270-8074-85

* Modelka na fotografii měří 175 cm a má na sobě má tričko velikosti S. 

Vlastnosti produktu

Velikost:L
Velikost:XS, S, M, L, XL
Barva:Multicolor
Materiál:Resi Ultra 4K
Materiál:Resi Slim
Materiál:Karbon
Složení materiálu:Polyester + Elastan
Kolekce:Banana
Značka: Nessi Prodejce: NessiSport
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek