Nessi Sportswear Zateplené Sportovní Kalhoty WSDN-16L7 Sage Forest Velikost: S

Produkt Nessi Sportswear Zateplené Sportovní Kalhoty WSDN-16L7 Sage Forest Velikost: S z kategorie kalhoty od výrobce Nessi Sportswear najdete na Sportlog.cz za 990 Kč. Celý popis 990 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Volný střih, streetwearový styl, univerzální materiál a multifunkční využití - naše zateplené dámské tepláky vám pomohou odolávat rozmarům podzimního a zimního počasí, aniž byste se museli vzdát svých aktivit. Byly vytvořené z dvouvrstvé tkaniny Vetur Guard, která spolehlivě chrání před chladem a větrem. Je lehká a prodyšná, ale zároveň hřejivá a odolná. Díky této kombinaci funkcí vás zateplené dámské kalhoty udrží v teple i v chladném dni a zabrání prochladnutí i přehřátí. Volný střih přiléhá k tělu, netlačí ani neomezuje a umožňuje nosit pod kalhotami další tepelnou vrstvu. Pas je nastavitelný pomocí stahovací šňůrky, která zajišťuje dokonalé přizpůsobení. Naše dámské kalhoty jsou navíc vybavené třemi kapsami: dvěma otevřenými a jednou na zip, abyste měli své nezbytnosti vždy u sebe. Výrazné detailní vzory kolekce Lively dodávají stylový nádech a rozzáří pozitivní barevnou energií i pochmurný den. Vzor Sage Forest vypráví příběh prvního setkání léta a podzimu - vnímejte tento příval barevné energie a ani na chvíli nezpomalte.

 

MATERIÁL VETUR GUARD

Dámské zateplené tepláky byly vytvořené z materiálu Vetur Guard. Jedná se o dvouvrstvou pleteninu s doplňkovými vlastnostmi. Vnitřní strana je vyrobena z jemného česaného mikrofleecu. Díky tomu jsou kalhoty tak příjemné na nošení a měkké k tělu. Vnější vrstva tkaniny má naopak strukturu inspirovanou včelími plástvemi, která se roztahuje ve čtyřech směrech a je mimořádně odolná proti poškození. Vetur Guard účinně chrání před chladem a větrem a zároveň vykazuje vysokou termoaktivitu, která zabraňuje přehřátí, když se trénink začne zintenzivňovat.

Dámské zateplené kalhoty jsou skvělou volbou pro podzimní a zimní sezónu, zejména pro příznivce volnějších střihů. Budou se vám hodit při různých aktivitách: turistice v horách, tréninku v hale, bruslení či lyžování nebo při každodenních procházkách se psem. Rozhodně stojí za to mít je ve svém šatníku!

Teplé dámské tepláky

Zima? Ne v našich zateplených kalhotách! Tepláky jsou vyrobeny z dvouvrstvého materiálu podšitého měkkým fleecem a poskytují uklidňující tepelný komfort i v chladném dni.

Volný streetwearový střih

Naše dámské zateplené tepláky mají volnější střih, který bude slušet každé postavě a nebude ji tlačit ani omezovat v pohybu.

Sportovní funkčnost

Teplákové kalhoty jsou modelem, který vás ochrání jak před chladem, tak před přehřátím, když během svých aktivit zařadíte pátý rychlostní stupeň. Díky prodyšnosti materiálu účinně odvádějí vlhkost od pokožky a podporují přirozené termoregulační mechanismy těla.

Nastavitelný pas

Díky regulaci pasu pomocí šňůrky (umístěné na vnitřní straně) můžete kalhoty dokonale přizpůsobit své postavě.

Praktické kapsy

V těchto zateplených dámských kalhotách, které jsou vybaveny třemi kapsami: dvěma otevřenými a jednou na zip v bočním švu, budete mít své nezbytnosti vždy po ruce.

Odolné švy

Naše dámské teplákové kalhoty jsou vyrobeny z extrémně odolné tkaniny, takže i švy musí být stejně odolné.

Reflexní logo na stehně

Na podzim a v zimě se rychle stmívá - reflexní logo na stehně vás na večerní procházce zviditelní před řidiči.

 

- Lze prát v pračce (max. teplota 40 °C)

- Perte na rubové straně

- Perte s podobnými barvami

- Použijte program určený pro sportovní oblečení

- Žehlete na max. 100°C

- Nebělit

- Nechlorovat

- Nečistěte chemicky

- Nesušte v sušičce

Kolekce: Lively

Vzor: Sage Forest

Barva: Zelená, černá, fialová, oranžová

Kód produktu: WSDN-16L7

Materiál: Vetur Guard

Gramáž: 220 g/m2

Složení materiálu: 79% polyester, 15% polyamid, 6% elastan.

VelikostXS (34)S (36)M (38)L (40)XL (42)
Výška postavy150 - 180
Pas60 - 6767 - 7373 - 7878 - 83 83 - 90
Boky84 - 9191 - 9898 - 105105 - 112 112 - 119

 

TIP:

Pokud je některá vaše velikost na hranici mezi velikostmi, zvolte o velikost menší, aby byl oděv vypasovanější, nebo větší, aby byl volnější. Pokud se vaše rozměry boků a pasu liší, zvolte velikost odpovídající vašim rozměrům boků.

Legíny Petite - vnitřní délka nohavic je o 8 cm kratší než délka modelu Regular.

Vnitřní délka nohavice je délka oděvu od švu v rozkroku k okraji nohavice.

Vlastnosti produktu

Velikost:S
Velikost:XS, S, M, L, XL
Barva:Multicolor
Materiál:Vetur Guard
Složení materiálu:Polyester + Polyamid + Elastan
Vzor:Sage Forest
Ean: 5904806907684 Značka: Nessi Sportswear Prodejce: NessiSport
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek