Nessi Sportswear Zateplené Běžecké Kalhoty TSW-16F8 Raya Velikost: S

Produkt Nessi Sportswear Zateplené Běžecké Kalhoty TSW-16F8 Raya Velikost: S z kategorie kalhoty od výrobce Nessi Sportswear najdete na Sportlog.cz za 990 Kč. Celý popis 990 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Naše zateplené běžecké kalhoty jsou navrženy pro absolutní pohodlí a účinnou ochranu před chladem během aktivit v podzimním/zimním období. Vyrobili jsme je z dvouvrstvého úpletu Vetur Guard, který doslova posouvá hranice a kombinuje zdánlivě nemožné. Materiál je lehký, tenký a velmi jemný na kůži, ale zároveň hřejivý - nabízí tepelný komfort na nejvyšší úrovni a účinně izoluje od chladu. Střih kalhot balancuje mezi volným a vypasovaným - nepřiléhají k siluetě tak těsně jako legíny, ale využívají jejich vlastností - fantasticky spolupracují s tělem a dodávají pocit neomezené volnosti. Tento efekt je umocněn inovativní konstrukcí založenou na klínu vedoucím podél vnitřních švů. Tkanina se tak přizpůsobuje tělu a kopíruje každý jeho pohyb, ale netlačí na něj. Přesný střih je navíc vylepšen pružným, prolamovaným, netlačícím páskem v pase. Vzor Raya je inspirován vzory, které na okna maluje mráz - síla jeho tmavě modrých zahalených barev vás nabije energií i v ten nejchmurnější den.

 

MATERIÁL VETUR GUARD

Vetur Guard je váš štít proti chladu. Materiál je dvouvrstvý a má inovativní voštinovou konstrukci. Vnitřní vrstva je vyrobena z lehkého, měkkého a na dotek příjemného česaného mikrofleecu, který zajišťuje tepelnou izolaci a pohodlí. Vnější vrstva se vyznačuje vysokou pružností. Tkanina se díky tomu roztahuje ve čtyřech směrech a kalhoty se dokonale přizpůsobí tělu a přizpůsobí se každému pohybu. Speciální voštinová konstrukce zvyšuje jeho odolnost a chrání ho před degradací. Kalhoty se vrácí do původního tvaru, takže si je můžete užívat po mnoho let.

Zateplené běžecké kalhoty jsou modelem, který plní sny o ideálním outdoorovém oblečení. Byly vytvořeny s ohledem na běh, ale dobře poslouží i při trekingu a dokonce i při běžném používání.

Inovativní střih - kompromis mezi lehkostí a střihem

Kalhoty lépe přiléhají k tělu než typické tepláky, ale zároveň nejsou tak těsné jako legíny - poskytují tak nejvyšší stupeň pohodlí a harmonizují s každým pohybem.

Ochrana proti chladu

Zateplené běžecké kalhoty byly vytvořeny z tkaniny Vetur Guard s vysokou tepelnou izolací a zároveň s co nejnižší hmotností - jsou teplé, ale tenké, lehké a prodyšné. Chcete-li zvýšit termoaktivitu svého tréninkového oblečení, noste pod ním kvalitní sportovní prádlo.

Propracované do nejmenšího detailu

Vlastnosti látky, konstrukce, funkční detaily - tyto kalhoty jsou do posledního detailu navrženy s ohledem na sport.

Klín na vnitřní straně nohou

Díky vnitřnímu klínu se kalhoty tak přesně přizpůsobí každému pohybu.

Prolamovaný pas

Pružný pas, převzatý z cyklistického oblečení, stabilizuje kalhoty na bocích a dodává jim stylový moderní vzhled.

Praktické kapsy

Dvě praktické kapsy na nezbytné věci.

Reflexní detaily

Reflexní logo na přední straně a 2 reflexní proužky umístěné na lýtkách v zadní části nohavic zlepšují vaši viditelnost pro řidiče a cyklisty po setmění.

- Lze prát v pračce (max. teplota 40 °C)

- Perte na rubové straně

- Perte s podobnými barvami

- Použijte program určený pro sportovní oblečení

- Žehlete na max. 100°C

- Nebělit

- Nechlorovat

- Nečistěte chemicky

- Nesušte v sušičce

Kolekce: Lively

Vzor: Raya

Barva: Modrá, zelená, černá

Kód produktu: TSW-16F8

Materiál: Vetur Guard

Gramáž: 220 g/m2

Složení materiálu: 79% polyester, 15% polyamid, 6% elastan.

VelikostXXS/XS (32/34)XS/S (34/36)S/M (36/38)M/L (38/40)L/XL (40/42)
Výška postavy150 - 180
Pas60-7064-7368 - 7874-86 78 - 94
Boky82-9486-9892 - 10498-112 104 - 119

 

TIP:

Pokud je některá vaše velikost na hranici mezi velikostmi, zvolte o velikost menší, aby byl oděv vypasovanější, nebo větší, aby byl volnější. Pokud se vaše rozměry boků a pasu liší, zvolte velikost odpovídající vašim rozměrům boků.

Legíny Petite - vnitřní délka nohavic je o 8 cm kratší než délka modelu Regular.

Vnitřní délka nohavice je délka oděvu od švu v rozkroku k okraji nohavice.

Vlastnosti produktu

Velikost:S
Velikost:XS, S, M, L, XL
Barva:Multicolor
Materiál:Vetur Guard
Složení materiálu:Polyester + Polyamid + Elastan
Vzor:Raya
Ean: 5904806908247 Značka: Nessi Sportswear Prodejce: NessiSport
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek