Nessi Sportswear Tréninková Mikina s Průstřihem na Sporttester LBKZ-15M8 Mosaic Aqua Velikost: XXL

Produkt Nessi Sportswear Tréninková Mikina s Průstřihem na Sporttester LBKZ-15M8 Mosaic Aqua Velikost: XXL z kategorie dámské běžecké mikiny od výrobce Nessi Sportswear najdete na Sportlog.cz za 1090 Kč. Celý popis 1090 Kč Ověřit dostupnost

Popis

MATERIÁL

Resi Slim

Lehký a skvěle padnoucí pro rozmanité tréninky po celý rok. Tento rychleschnoucí úplet má vysokou prodyšnost, takže vlhkost je rychle odváděna pryč a zůstává během tréninku suchý, aniž by vás zatěžoval. Je také šetrný k pokožce, nezpůsobuje podráždění ani oděrky.

Můžete se spolehnout na nejvyšší úroveň pohodlí: tkanina se natahuje ve čtyřech směrech, takže se oděv přizpůsobí vašemu tvaru jako oděv šitý na míru. Resi Slim zároveň není průhledný, což vám poskytuje psychický komfort. Na jaře a v létě oceníte také to, že Resi Slim poskytuje ochranu proti UV záření.

Výrobek z tohoto úpletu bude dlouho vypadat jako nový: materiál neztrácí barvu při praní ani na slunečním světle.

 

ÚČEL

Používejte naši mikinu na zip při běhu nebo jízdě na kole: bude ideální pro každodenní trénink i závody. Poslouží vám také jako druhá vrstva v horách. Tento multisportovní model ocení také milovníci kanoistiky a jízdy na koni.

 

BENEFITY

Vysoká prodyšnost
Zvyšte své šance na dobrý výkon díky pohodlnému tréninku. Rychleschnoucí materiál zajišťuje, že vás oděv nezatěžuje, což je důležité při tréninku a soutěžích.

Celoročně
V závislosti na povětrnostních podmínkách lze použít jako první vrstvu (když je teplo) nebo jako druhou vrstvu (když je zima).

Multifunkční
Pečlivě propracované detaily posunou váš trénink na novou úroveň: užijte si ochranu zipu u krku, otvor na hodinky, reflexní prvky nebo prodloužené manžety.

 

FUNKCE

Uzamykatelný zip
Stupeň rozepnutí mikiny si snadno nastavíte podle povětrnostních podmínek a vlastních pocitů. Funkce západky zabraňuje samovolnému rozepnutí mikiny. Zip zajistěte tak, že rukojeť nasměrujete dolů.

Anatomický střih chránící bedra
Mírně prodloužená zadní část mikiny zajišťuje, že se látka při shybech nebo dřepech nezvedá. Tím se také chrání ledviny a bederní oblast před prochladnutím.


Límec s ochranou krku
Zapomeňte na podráždění krku a brady, před kterým vás ochrání speciálně navržený chránič zipu.

Průstřih na hodinky/ pulsmetr
Díky laserem vyříznutému otvoru na levém rukávu můžete pohodlně kontrolovat trasu, srdeční tep a ovládat hodinky. Otvor je zakončen silikonovou páskou.


Prodloužené manžety s otvorem pro palec
Skvěle padnou na ruku a zápěstí a díky správné konstrukci manžety drží na svém místě.

Pevné ploché švy
Trvanlivost je pro nás prioritou: používáme nejsilnější nitě (používané např. k šití padáků). Riziko odření minimalizujeme také použitím plochých švů.

Reflexní prvky
Při ranním a večerním tréninku mějte na paměti reflexní prvky a dbejte na svou viditelnost. Mikina má reflexní prvky na levé straně hrudi (logo) a na zádech (pruh).

 

POZOR! Mikina není kompatibilní s některými druhy běžeckých batohů, startovních čísel, nebo turistickými batohy. Jejich zdrsněný povrch může vést ke zničení mikiny.

 

MOSAIC AQUA STORY

Sníte o tom, že se v tomto horkém dni osvěžíte v moři? Zažijte úžasnou podívanou plnou barev! V kolekci Mosaic Aqua se proplétají uklidňující odstíny tmavě modré, šedé a modré. Je to džungle, která vykukuje z průzračné vody a zve vás k tréninku: 3, 2, 1 - start! Můžete si být jisti, že tento den bude úspěšný! Tato harmonická barevná kombinace vypadá skvěle s naší řadou Shiny: Shiny Royal Navy a Shiny Grey, skvělý vzhled vytvoříte také kombinací tohoto designu s oblečením Ultra.

 

POKYNY K PRANÍ TRÉNINKOVÉ MIKINY LBKZ

1. Mikinu lze prát v pračce, maximálně na 40 stupňů.
2. Před vložením do pračky se ujistěte, že v bubnu není oblečení se suchým zipem, s ostrými konci apod., Které by mohlo vést k mechanickému poškození mikiny.
3. Použijte program určený pro sportovní oblečení.

 

Materiál: Resi Slim

Složení: 82 % Polyestr, 18 % Elastan

Gramáž: 150 g/m2

 

Tabulka velikosti:

Velikost

XS

S

M

L

XL

XXL

Výška

158 - 164

160 - 164

165 - 170

171 - 178

174 - 180

174 - 180

Obvod hrudníku

78 - 86

86 - 92

92 - 98

98 - 106

106 - 112

112 - 118

*Modelka na fotce měří 175 cm a na sobě má velikost S.

 

Vlastnosti produktu

Velikost:XXL
Velikost:XS, S, M, L, XL, XXL
Barva:Multicolor
Materiál:Resi Slim
Zapínání:Přes hlavu
Délka:Dlouhá
Kapuca:Ne
Složení materiálu:Polyester + Elastan
Kolekce:Mosaic Aqua
Ean: 5900644678458 Značka: Nessi Sportswear Prodejce: NessiSport
240410
Produktů
2733
Kategorií
2222
Značek