Nessi Sportswear Tréninková Mikina s Kapucí LBKHB-16L7 Sage Forest Velikost: XL

Produkt Nessi Sportswear Tréninková Mikina s Kapucí LBKHB-16L7 Sage Forest Velikost: XL z kategorie dámské běžecké mikiny od výrobce Nessi Sportswear najdete na Sportlog.cz za 690 Kč. Celý popis 690 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Mikinu s kapucí si zákaznice vybírají pro trénink ve všech ročních obdobích: v zimě jako druhou vrstvu a když je tepleji, jako první vrstvu. Tento vlajkový model mikiny jsme ušili z elastického materiálu Resi Slim, který se natahuje ve čtyřech směrech a je zodpovědný za optimální střih. Materiál dokonale odvádí vlhkost na vnější stranu a chrání před prochladnutím. Další ochranu před únikem tepla zajišťuje ergonomická kapuce, která těsně obepíná hlavu, zatímco integrovaný límec funguje jako nákrčník: tato kombinace zajišťuje dokonalý tepelný komfort. Díky otvoru na palec, prodloužené manžetě a reflexnímu systému se během aktivity cítíte pohodlně. Vzor Sage Forest vypráví příběh prvního setkání léta a podzimu - vnímejte tento příval barevné energie a ani na chvíli nezpomalte!

 

MATERIÁL

Resi Slim

Vaše podpora s vynikající prodyšností. Materiál je vhodný pro celoroční aktivity a díky své lehkosti a vzdušnosti se budete cítit svěží: tkanina rychle odvádí vlhkost od pokožky a v krátké době uschne.

Materiál se roztahuje až ve 4 směrech a během aktivity se přizpůsobuje vašemu tělu. To znamená dokonalé přizpůsobení vašemu tělu, a tedy pohodlí na nejvyšší úrovni. Používáme také ploché švy, takže můžete zapomenout na podráždění pokožky. Úplet Resi Slim neprosvítá, což je při tréninku také klíčové. Ochrání vás také před UV zářením, což je v jarních a letních dnech nezbytné.

Zachovejte si zářivé barvy svých oděvů po dlouhá léta: tento úplet je odolný vůči opakovanému praní a slunečnímu záření.

Naše mikina je ideální volbou pro celoroční trénink i soutěže. V chladnějších dnech nebo v zimě se skvěle hodí jako druhá vrstva. Pro maximální tepelný komfort si pod ně oblečte termoprádlo. Tato mikina je víceúčelová, takže ji můžete použít v teplejších dnech i při halových aktivitách jako první vrstvu.

Přizpůsobeno tělu
Díky čtyřsměrně elastickému materiálu, přiléhavé kapuci, prodlouženým zádům a delším manžetám mikina perfektně sedí a nepřekáží ani při těch nejdynamičtějších aktivitách.

Celoročně
Naši mikinu můžete používat po celý rok: na podzim a v zimě ji můžete nosit jako druhou vrstvu, za příznivého počasí jako první vrstvu a při halových sportech.

Multifunkční
Trénujte na nejvyšší úrovni díky správným detailům: přiléhavá kapuce se stojáčkem nebo prodloužené manžety s otvorem na palec.

Ergonomická kapuce se stojáčkem
Chraňte se před větrem a před chladem díky dobře padnoucí kapuci naší mikiny.

Raglánový rukáv
Zajišťuje plnou volnost pohybu při dynamickém tréninku a soutěžích i při intenzivních cvičeních na hrazdě. Raglanový rukáv také přispívá k tomu, že mikina během aktivity dobře sedí.

Anatomický střih chránící bedra
Pohodlí a ochrana v jednom; díky delšímu zádové části si můžete být jisti, že mikina zakryje vaše záda při intenzivním cvičení a v chladnějších dnech ochrání vaše ledviny a bedra před chladem.

Límec s ochranou brady
Chraňte si bradu a krk před podrážděním pomocí funkčního chrániče zipu.

Prodloužené manžety s otvorem pro palec
Chraňte zápěstí a ruce před chladem díky pohodlným manžetám s otvory pro palce.

Pevné ploché švy.
Mikina je vyrobena tak, aby vydržela několik sezón: použili jsme odolné letecké nitě. Švy jsou také přizpůsobeny citlivé pokožce a ploché švy zabraňují podráždění.

Reflexní prvky
Zlepšete svou viditelnost při ranním a večerním tréninku díky reflexním prvkům v podobě loga na levé straně hrudi a pruhu na zádech.

  • Lze prát v pračce (max. teplota 40 °C)
  • Perte na rubové straně
  • Perte s podobnými barvami
  • Použijte program určený pro sportovní oblečení
  • Žehlete na max. 100°C
  • Nebělit
  • Nechlorovat
  • Nečistěte chemicky
  • Nesušte v sušičce

POZOR! Mikina není kompatibilní s některými druhy běžeckých batohů, startovních čísel, nebo turistickými batohy. Jejich zdrsněný povrch může vést ke zničení mikiny.

Kolekce: Lively
Vzor: Sage Forest
Barva: Zelená, černá, fialová, oranžová
Kód produktu: LBKHB-16L7
Materiál: Resi Slim
Gramáž: 150 g/m2
Složení materiálu: 82% polyester, 18% elastan

VelikostXS (34)S (36)M (38)L (40)XL (42)XXL (44)
Výška158-180

Obvod přes hrudník

78-8686-9292-9898-106106-112112-118
Pas60-6767-7373-7878-8383-9088-96
Boky84-9191-9898-105105-112112-119119-126

TIP:

Pokud se vaše míry pohybují na hranici mezi těmito dvěma velikostmi, objednejte si menší, aby byl výrobek vypasovanější, nebo větší, aby byl volnější.

Vlastnosti produktu

Velikost:XL
Velikost:XS, S, M, L, XL, XXL
Barva:Multicolor
Materiál:Resi Slim
Zapínání:Přes hlavu
Délka:Dlouhá
Kapuca:Ano
Složení materiálu:Polyester + Elastan
Vzor:Sage Forest
Ean: 5904806905673 Značka: Nessi Sportswear Prodejce: NessiSport
240410
Produktů
2733
Kategorií
2222
Značek