Nessi Sportswear Thermo Tričko Longsleeve BDN-90 Black Velikost: XS/S

Produkt Nessi Sportswear Thermo Tričko Longsleeve BDN-90 Black Velikost: XS/S z kategorie termoprádlo od výrobce Nessi Sportswear najdete na Sportlog.cz za 990 Kč. Celý popis 990 Kč Ověřit dostupnost

Popis

VLASTNOSTI MATERIÁLU

 

Termoaktivní dlouhý rukáv jsme vytvořili z kombinace dvou úpletů nejnovější generace. Ten, který je blíže k tělu, je Amet Fibra a ten, který tvoří vnější vrstvu, je Amet Fibra Thermo.

Amet Fibra je na dotek příjemný materiál. Kombinuje pevnost a lehkost, na kterou se můžete spolehnout. Ve srovnání s jinými úplety je až o 20 % lehčí. Celý systém odvodu vlhkosti funguje na podobném principu jako knot svíčky. Pletená vlákna nejprve zachycují vlhkost z povrchu pokožky a poté ji systémem mikrokanálků odvádějí ven. Vlhkost se přenáší do vnější vrstvy a zanechává pocit sucha. Amet Fibra Thermo je naopak materiál, který díky svým vlastnostem odvádí vlhkost z první vrstvy a rychle schne. Neumožňuje únik nahromaděného tepla, takže vás neprochladí. Oba materiály jsou antibakteriální, takže nehrozí nepříjemné pachy.

Ideální pro cyklistiku, nordic walking a horské túry, kde horní část těla méně pracuje a je více vystavena chladu. Při poklesu teploty funguje dobře i za chodu.

 

 

FUNKČNÍ PRVKY

 

  • Udržujte tepelnou rovnováhu. Díky dvouvrstvé konstrukci ze dvou inovativních úpletů vám nebude zima.
  • Nemusíte se obávat vlhkosti. Díky speciálnímu vrstvení příze jsme přidali zónu pro zrychlený odvod vlhkosti na zádech, v podpaží a na prsou. Tyto zóny jsou vytvořeny na základě "mapy těla" a zajišťují rychlé proudění vzduchu do míst se zvýšeným pocením.
  • Speciální elastické 3D zóny optimalizují kompresi svalů, což zlepšuje prokrvení během fyzické aktivity.
  • Už žádné nepříjemné pachy ani nepohodlí. Pletená vlákna jsou antibakteriální, chrání před růstem bakterií a zajišťují maximální svěžest po celý den.
  • Minimální počet švů a velmi měkká tkanina, která se dokonale přizpůsobí tělu, zaručují komfort a pohodlí i v těch nejextrémnějších podmínkách.
  • Termo tričko s dlouhým rukávem používejte na podzim a/nebo v zimě.

 

 

POKYNY K PRANÍ TRIČKA ULTRA BUD

 

  1. Thermo tričko lze prát v pračce na maximálně 40 stupňů.
  2. Před vložením do pračky se ujistěte, že v bubnu nejsou žádné oděvy na suchý zip, batohy s ostrými konci apod. To by mohlo vést k mechanickému poškození nebo rozpadu dlouhého rukávu.
  3. Použijte program určený pro sportovní oblečení

 

 

Materiál: Amet Fibra / Amet Fibra Thermo

Složení materiálu: 90% Polyamid, 10% Elastan / 44% polipropylen, 50% poliamid, 6% elastan

Gramáž: 151 g/m2 / 220 g/m2

 

Tabulka velikosti:

VelikostXS/SS/MM/LL/XL
Výška154 - 160160 - 168168 - 176168 - 176
Obvod přes hrudník82 - 9288 - 9690 - 10296 - 118

* Modelka na fotografii měří 175 cm a má na sobě tričko S/M.



Vlastnosti produktu

Velikost:XS/S
Velikost:XS, S, M, L, XL
Barva:Černá
Materiál:Amet Fibra / Amet Fibra Thermo
Složení materiálu:Polyamid + Elastan / Polipropylen + Poliamid + Elastan
Ean: 5900644677581 Značka: Nessi Sportswear Prodejce: NessiSport
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek