Nessi Sportswear Termoaktivní Mikina Na Zip Se Stojáčkem BUW-14V71 Salvia Velikost: XS

Produkt Nessi Sportswear Termoaktivní Mikina Na Zip Se Stojáčkem BUW-14V71 Salvia Velikost: XS z kategorie dámské běžecké mikiny od výrobce Nessi Sportswear najdete na Sportlog.cz za 890 Kč. Celý popis 890 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Naši novou termoaktivní mikinu se stojáčkem si zamilujete, jakmile si ji poprvé obléknete! Je tak lehká a velmi příjemná na pokožce, že ji budete chtít nosit neustále. Její vlastnosti oceníte zejména při tréninku v chladném dni. Když teploměr ukazuje nižší hodnoty, ukazuje svůj plný potenciál. Je vyrobena ze speciální dvouvrstvé tkaniny Vetur Guard, která díky svým tepelně izolačním vlastnostem poskytuje účinnou ochranu před chladem. Efekt štítu umocňují funkční detaily: vysoký stojáček, který obepíná krk a výstřih, a manžety s otvory pro palce, které zabraňují pronikání chladného vzduchu. Mikina vám poskytne tepelný komfort a zlepší přirozenou termoregulaci vašeho těla - takže se nemusíte vzdávat svých aktivit, když počasí není vhodné pro venkovní sporty. Salvia (Šalvěj) je naším příběhem klidu, oddechu a pohody: její uklidňující zeleň bude zdrojem uvolnění a rovnováhy během tréninku.

MATERIÁL VETUR GUARD

Vetur Guard je váš štít proti chladu. Materiál je dvouvrstvý a má inovativní voštinovou konstrukci. Vnitřní vrstva je vyrobena z lehkého, měkkého a na dotek příjemného mikrofleecu, který zajišťuje tepelnou izolaci a pohodlí. Vnější vrstva se vyznačuje vysokou pružností. Díky tomu se látka natahuje ve čtyřech směrech a mikina se při každém pohybu dokonale přizpůsobí tělu. Speciální voštinová konstrukce zvyšuje její odolnost a chrání ji před degradací. Mikina se vrátí do původního tvaru, takže si ji budete moci užívat po mnoho let.

Termoaktivní mikina se stojáčkem se stane vaším nejlepším tréninkovým společníkem v podzimní a zimní sezóně. Oblečte si ji při běžeckém tréninku, v horách, na kole nebo na lyžích a užívejte si uklidňující tepelný komfort od první do poslední minuty aktivity.
Tepelný komfort za všech podmínek
Česaný mikrofleece, který tvoří vnitřní vrstvu materiálu Vetur Guard, vás účinně ochrání před chladem a poskytne vám uklidňující tepelný komfort - abyste mohli ze své aktivity vytěžit jen to nejlepší za všech podmínek. Ochranu doplňuje vysoký stojáček, který kryje krk.
 
Přiléhavý střih
Díky materiálu Vetur Guard, který se roztahuje 4 směry, se bunda se stojáčkem pružně přizpůsobí tělu, aniž by omezovala pohyb nebo pohyblivost paží.
 
Funkčnost
Propracované detaily a výrazné barevné provedení okamžitě prozradí sportovní původ mikiny.
Vysoký stojatý límec zakončený ochranou zipu
Stojatý límec chrání citlivou oblast krku a zátylku před chladem a krátký zip usnadňuje oblékání a svlékání mikiny. V horní části je zip zakončen ochranou, která zabraňuje náhodnému přiskřípnutí brady.
 
Zip se západkou
Mikinu jsme vybavili západkovým zipem, který zabraňuje samovolnému rozepnutí mikiny během aktivity. Chcete-li zip uzamknout, jednoduše nasměrujte rukojeť směrem dolů.
 
Manžety s otvory na palec
Díky prodlouženým manžetám s otvory pro palce se rukávy během tréninku nevyhrnou a chrání ruce před chladem.
 
Kapsa v bočním švu
V bočním švu je kapsa na telefon nebo klíče, abyste měli své nezbytnosti vždy u sebe.
 
Silné, ploché švy
Trvanlivost je pro nás prioritou: používáme ty nejpevnější nitě, které se používají například k šití padáků. Použitím plochých švů jsme také minimalizovali riziko odření citlivé pokožky.
 
Potítko na krku
Zadní část stojáčku má speciální vložku - potítko, které absorbuje vlhkost a lépe chrání krk před nepříjemným chladem.
 
Reflexní detaily
Díky reflexnímu logu na levé straně hrudi a pruhu na bedrech budete po setmění lépe viditelní, aby vás řidiči nebo cyklisté mohli bezpečně předjet.

- Lze prát v pračce (max. teplota 40 °C)

- Před vložením do pračky se ujistěte, že v bubnu nejsou žádné oděvy se suchým zipem, ostrými konci apod., které by mohly vést k mechanickému poškození oděvů.

- Perte na rubové straně.

- Pokud má oděv kapsy, vyprázdněte je a zapněte.

- Aby vám oblečení dlouho vydrželo, doporučujeme prát v pracích prostředcích určených pro sportovní oblečení. To zaručuje dlouhou životnost výrobku

- Perte s podobnými barvami

- Použijte program určený pro sportovní oblečení

- Žehlete na max. 110°C

- Nebělit

- Nechlorovat

- Nečistěte chemicky

- Nesušte v sušičce

Kolekce: Lively

Barva: Zelená

Kód produktu: BUW0201-14V71

Materiál: Vetur Guard

Gramáž: 220 g/m2

Složení materiálu: 79% polyester, 15% polyamid, 6% elastan

VelikostXS (34)S (36)M (38)L (40)XL (42) XXL (44)
Výška postavy150-180
Obvod přes hrudník78 - 8686 - 9292 - 9898 - 106106 - 112112-118
Pas60 - 6767 - 7373 - 7878 - 83 83 - 9088 - 96
Boky84 - 9191 - 9898 - 105105 - 112 112 - 119119 - 126

 

TIP:

Pokud se vaše míry pohybují na hranici mezi těmito dvěma velikostmi, objednejte si menší, aby byl výrobek vypasovanější, nebo větší, aby byl volnější.

 

Vlastnosti produktu

Velikost:XS
Velikost:XS, S, M, L, XL, XXL
Barva:Zelená
Materiál:Vetur Guard
Zapínání:Přes hlavu
Kapuca:Ne
Složení materiálu:Polyester + Polyamid + Elastan
Ean: 5904806904973 Značka: Nessi Sportswear Prodejce: NessiSport
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek