Nessi Sportswear Sportovní Šortky s legínami SWS-17S9 Sunflowers Velikost: XS

Produkt Nessi Sportswear Sportovní Šortky s legínami SWS-17S9 Sunflowers Velikost: XS z kategorie šortky od výrobce Nessi Sportswear najdete na Sportlog.cz za 450 Kč. Celý popis 450 Kč 590 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Šortky Nessi Sportswear s legínami jsou modelem stvořeným pro aktivity v teplých letních dnech - jsou lehké, vzdušné, prodyšné a pružné. Jedná se o kombinaci svrchních, volnějších šortek a spodních šortek, tj. vnitřních, o něco delších legín. Šortky s legínami poskytují naprostou volnost pohybu a jsou skvělou alternativou k sukním. Dámské sportovní šortky jsou ušity ze dvou rychleschnoucích, prodyšných materiálů: Giro (šortky) a Resi Fit (legíny). Obě vrstvy společně účinně odvádějí odpařující se vlhkost a zajišťují tepelný komfort každou minutu aktivity. Svrchní kraťasy mají filtr UPF50+, který chrání pokožku před UV zářením, a jejich barvy při vystavení slunci neblednou. Legíny pod šortkami vykazují zvýšenou elasticitu, díky které se přesně přizpůsobí každému milimetru těla. Jejich panelová konstrukce snižuje mikropoškození svalů, což se projevuje menší únavou svalů. Jejich nohavice jsou zakončeny netlačícím páskem, který zabraňuje vyhrnování a vytahování nohavic. Podobně funguje i elastický pás - stabilizuje šortky legín na bocích, ale bez pocitu tlaku. Na nohavicích legín jsme umístili prostorné kapsy, které vám umožní uložit si během tréninku ty nejdůležitější věci. Šortky jsou ideální na běhání, hraní tenisu nebo řádění na paddleboardu. Vzor Sunflowers je sportovní elegance a zároveň krása letního odpoledne zachycená v motivu vznešených slunečnic.

 

Odvod Vlhkosti

NízkáStředníVysoká

Střih

PřiléhavýKlasickýVolný

Prodyšnost

NízkáStředníVysoká

Sezóna

Jaro/létoPodzim/zimaCeloročně

 

MATERIÁL

GIRO

Dámské sportovní šortky Nessi Sportswear jsou vyrobeny z materiálu Giro. Jsou ideální volbou pro trénink v horkých letních dnech. Její nejdůležitější předností je prodyšnost - díky své kanálkové struktuře Giro okamžitě zachycuje vlhkost od pokožky a odvádí ji pryč, čímž zajišťuje tepelný komfort a příjemný pocit sucha. Je také pružný a šetrný k pokožce a nezpůsobuje oděrky ani podráždění - jeho bezpečnost potvrzuje certifikát OEKO-TEX Standard 100. Díky filtru UPF50+ poskytuje Giro ochranu před UV zářením. Při vystavení slunci nevybledne, dlouhodobě si zachovává svůj tvar a dokonalou průhlednost a hloubku barev.

RESI FIT

Vnitřní nohavice šortek Nessi Sportswear jsou vyrobeny z materiálu Resi Fit, který se vyznačuje fantastickou pružností. Jeho vlákna se natahují ve 4 směrech, díky čemuž legíny dokonale přiléhají k tělu a spolupracují s každým pohybem. Materiál neprosvítá, takže se nemusíte bát, že byste se při shybech nebo výpadech zakrývali. Materiál Resi Fit je také mimořádně příjemný na dotek a šetrný k pokožce - měkce přiléhá k pokožce, aniž by způsoboval otlaky nebo podráždění. A to vše díky prodyšnosti: tkanina skvěle odvádí odpařující se pot, čímž zajišťuje, že si udržíte správnou termoregulaci každou minutu tréninku.

Šortky s legínami jsou určeny pro aktivity v horkém letním dni. Skvěle poslouží jako běžecké nebo tenisové šortky, stejně jako na kolečkové brusle nebo paddleboard.

Navržené pro aktivity v teplém počasí
Šortky s legínami jsou modelem, který naplno ukáže své přednosti při tréninku ve vysokých teplotách. Jsou lehké, pružné a prodyšné, s perfektním střihem, který nabízí volnost pohybu a plné krytí.

Dynamická konstrukce
Svrchní šortky byly střiženy tak, abyste si během aktivity zachovali plnou volnost pohybu - i při rozcvičce, protahování nebo cvicích, jako jsou výpady. Panelová konstrukce legín podporuje vaše svaly a jejich elastická tkanina se přizpůsobí každému vašemu pohybu.

Plná funkčnost
Dámské sportovní šortky jsou designem promyšleným od A do Z. Každý detail - střih šortek, materiál legín, beztlakový pas, praktické kapsy - byl navržen tak, abyste se při tréninku mohli soustředit na to nejdůležitější: na sebe a svůj cíl.

Beztlakový pás
Ažurový pas bez tlaku stabilizuje legínové šortky na bocích, takže se neprohýbají ani nekroutí.

Stabilizace nohavic
Nohavice vnitřních legín jsou zakončeny beztlakovou páskou šetrnou k pokožce, takže se nevyhrnují ani neshrnují.

Praktické kapsy
Do nohavic legín jsme ukryli 2 kapsy: jednu mělčí a jednu hlubší, zakončenou speciální "sponou", která kapsu v horní části uzavře a zajistí, že její obsah nevypadne - můžete si být jisti svými klíči nebo telefonem.

Lehké a pevné švy
Na dámské sportovní šortky používáme lehké, ale robustní švy, které se používají při výrobě padáků a zaručují vynikající odolnost.

Ploché švy
Ploché švy zabraňují podráždění a zajišťují pohodlí při nošení.

Filtr UPF50+
Materiál svrchních šortek má filtr UPF50+, který chrání pokožku před UV zářením.

Reflexní prvek
Na přední straně nohavic jsme umístili reflexní prvek.

- Lze prát v pračce (max. teplota 30 °C)

- Perte na rubové straně

- Před vložením do pračky se ujistěte, že v bubnu nejsou žádné oděvy se suchým zipem, ostrými konci apod., které by mohly vést k mechanickému poškození oděvů

- Pokud má oblečení kapsy, vyprázdněte je

- Perte s podobnými barvami

- Použijte program určený pro sportovní oblečení

- Žehlete na max. 100°C

- Nebělit

- Nechlorovat

- Nečistěte chemicky

- Nesušte v sušičce

Kolekce: Bloom

Vzor: Sunflowers

Barva: Žlutá, černá, zelená

Kód produktu: SWS-17S9

Materiál: Giro / Resi Fit

Gramáž: 80 g/m2 / 180 g/m2

Složení materiálu: 97% polyester, 3% elastan / 74% polyester, 26% elastan

VelikostXS (34)S (36)M (38)L (40)XL (42)XXL (44)
Výška postavy158 - 180
Obvod hrudníku78 - 8686 - 9292 - 9898 - 106106 - 112112 - 118
Pas60 - 6767 - 7373 - 7878 - 83 83 - 9088 - 96
Boky84 - 9191 - 9898 - 105105 - 112 112 - 119119 - 126

 

 V popisu produktu si všimněte položky "Střih". "Přiléhavý" výrobky budou více přiléhat než "klasické" výrobky. "Volné" výrobky na vás budou ležet volněji než výrobky "klasické".

Pokud jsou vaše míry na hranici mezi těmito dvěma velikostmi, objednejte si menší, aby byl výrobek více přiléhavý, nebo větší, aby byl volnější.

Vlastnosti produktu

Velikost:XS
Velikost:XS, S, M, L, XL
Barva:Multicolor
Materiál:Resi Fit
Materiál:Giro
Složení materiálu:Polyester + Elastan
Vzor:Sunflowers
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek