Nessi Sportswear Sportovní čepice ACSI-14V71 Salvia Velikost: M/L

Produkt Nessi Sportswear Sportovní čepice ACSI-14V71 Salvia Velikost: M/L z kategorie běžecké čepice od výrobce Nessi Sportswear najdete na Sportlog.cz za 290 Kč. Celý popis 290 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Vysoce zateplená čepice ochrání vaše dutiny a uši na podzim a v zimě. Inovativní materiál Vetur Guard vás jako štít chrání před chladem a větrem. Panelová konstrukce zajišťuje, že čepice velmi dobře přiléhá k hlavě a stará se o váš tepelný komfort. Je lehká a praktická - snadno se vejde do kapsy bez rukávů nebo do ledvinky. V kombinaci s komínem tvoří termoaktivní duo, které chrání hlavu a krk před chladem. Jsou opatřeny reflexním logem, které zvyšuje vaši bezpečnost. Salvia (Šalvěj) je naším příběhem klidu, oddechu a pohody: její uklidňující zeleň bude zdrojem uvolnění a rovnováhy během tréninku.

 

MATERIÁL VETUR GUARD

Na podzim a v zimě je to vaše ochrana proti chladu. Materiál Vetur Guard je dvouvrstvá pletenina s vysokým stupněm tepelné izolace. Vnitřní vrstva je zakončena měkkým, příjemným česaným mikrofleecem, který vás účinně ochrání před chladem a zajistí vám naprosté pohodlí. Vnější vrstva má speciální voštinovou strukturu, díky níž materiál pracuje ve 4 směrech a přizpůsobuje se tvaru hlavy. Zvyšuje také jeho trvanlivost a chrání ho před degradací. Víčko se vrátí do původního tvaru, takže si ho můžete užívat po mnoho let.

To je neocenitelná podpora při tréninku v chladných a větrných dnech na podzim a v zimě. Čepice je nepostradatelná při běhu, zimních túrách v horách, ale i při jízdě na kole nebo lyžování - můžete ji snadno nosit pod helmou. Vytvořeno pro lidi, kteří si na trénink vybírají dobře padnoucí a přiléhavé oblečení.

Tepelný komfort

Chrání hlavu a dutiny před nachlazením. Pomáhá udržovat přiměřenou tělesnou teplotu při venkovních aktivitách. V kombinaci s komínem tvoří termoaktivní duo, které chrání před chladem.

Multifunkční

Pro zimní běhání a intenzivní venkovní trénink i pro nošení pod lyžařskou nebo cyklistickou helmou.

Nepostradatelné na podzim a v zimě

Nepřerušujte trénink kvůli náhlým výpadkům počasí a nepříznivému podzimnímu a zimnímu období. Naše čepice je doplněk, který vám pomůže přečkat chladné dny a udrží vás při vašich oblíbených aktivitách.

Panelová konstrukce

Díky panelové konstrukci se čepice dokonale přizpůsobí tvaru vaší hlavy, takže vás dokonale ochrání před chladem a zároveň ji můžete schovat pod cyklistickou nebo lyžařskou helmu.

Odolná

Díky speciální struktuře materiálu a vláknům upraveným česáním vydrží čepice mnoho sezón intenzivního používání.

Kompaktní

Naši kšiltovku můžete nosit neustále u sebe: snadno se vejde do ledvinky nebo batohu, stejně jako do kapsy u vesty nebo bundy. Je lehký a praktický.

Reflexní detail

Reflexní logo zvyšuje vaši viditelnost během tréninku.

- Lze prát v pračce (max. teplota 40 °C).

- Perte s podobnými barvami

- Před vložením do pračky se ujistěte, že v bubnu nejsou žádné oděvy se suchým zipem, ostrými konci apod., které by mohly vést k mechanickému poškození oděvů

- Použijte program určený pro sportovní oblečení

- Žehlete při teplotě max. 110 °C

- Nebělit

- Nechlorovat

- Nečistěte chemicky

 

Kolekce: Lively

Barva: Zelená

Kód produktu: ACSI-14V71

Materiál: Vetur Guard

Složení materiálu: 79% polyester, 15% polyamid, 6% elastan

Gramáž: 220 g/m2

Vlastnosti produktu

Velikost:M/L
Velikost:S/M, M/L
Barva:Zelená
Materiál:Vetur Guard
Složení materiálu:Polyester + Polyamid + Elastan
Ean: 5904806908582 Značka: Nessi Sportswear Prodejce: NessiSport
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek