Nessi Sportswear Prodyšné Tričko Ultra BUD-40 Red Velikost: XS/S

Produkt Nessi Sportswear Prodyšné Tričko Ultra BUD-40 Red Velikost: XS/S z kategorie dámská běžecká trika a topy od výrobce Nessi Sportswear najdete na Sportlog.cz za 790 Kč. Celý popis 790 Kč Ověřit dostupnost

Popis

MATERIÁL

Amet Fibra

Inovativní prodyšný úplet, který byl vyvinut pro nejnáročnější tréninky: je velmi lehký a velmi odolný.

Amet Fibra se vyznačuje vynikající prodyšností, kterou pocítíte během tréninku. Klíčovým bodem je specializovaná konstrukce našeho úpletu: jeho vlákna fungují jako knot a zachycují vlhkost, která se objeví na pokožce. Oděv ji neabsorbuje, ale odvádí ji ven, kde se rychle odpařuje. Vysoká úroveň cirkulace vzduchu zajišťuje, že zůstanete v teple: oděv neprochladne ani se nepřehřeje. Díky rychleschnoucím vlastnostem vás nezatíží ani při intenzivním tréninku. Materiál Amet Fibra je také lehká: je až o 20 % lehčí než jiné úplety.

Díky moderní vazbě přízí je materiál mimořádně jemný a měkký na dotek, což vám zaručí maximální pohodlí. Díky pružnosti úpletu se dokonale přizpůsobí tělu.

 

ÚČEL

Naše prodyšné tričko Ultra s krátkým rukávem je multisportovní produkt. Byl vytvořen nejen pro nejintenzivnější běžecké tréninky v horkých dnech: dlouhé běhy, ultra vzdálenosti; díky svým vlastnostem je ideální také pro cyklistiku, kde potřebujete osvědčená řešení. Vyzkoušejte toto tričko i při jiných náročných trénincích, jako je zumba nebo box. Tričko Ultra je celoroční první vrstva. Při nižších teplotách ji doplňte druhou vrstvou pro optimální tepelný komfort.

 

BENEFITY

Ultralehké
Materiál je až o 20 % lehčí než jiné úplety, takže se v něm budete cítit lehce a pohodlně.

Prodyšnost
Tričko zajišťuje špičkovou cirkulaci vzduchu, okamžitý odvod vlhkosti a má rychleschnoucí vlastnosti. To znamená podporu při nejnáročnějších trénincích a horkých dnech.

Odolnost
Díky trvanlivosti úpletu Amet Fibra se můžete z oděvu těšit dlouhá léta.

 

FUNKCE

Lehký a přiléhavý střih
Toto tričko je jako druhá kůže, takže zapomenete, že ho máte na sobě. Přizpůsobí se vašemu tělu, ale nelepí se na něj. Je velmi lehké a velmi odolné pro maximální pohodlí během aktivity. Jeho jemnost působí dojmem mlhy obklopující tělo.

3D kanálky pro odvod vlhkosti
Tričko je vybaveno 3D systémem kanálků: celý povrch zad je pokryt zónou zrychleného odvodu vlhkosti. Najdete je také pod poprsím a v podpaží. To zajišťuje příjemný pocit svěžesti a sucha.

Snadno se udržuje v čistotě
Nevyžaduje žádná zvláštní zacházení, takže se snadno udržuje v čistotě. Navíc okamžitě schne, takže si ho můžete ihned obléknout znovu. Tričko je také odolné proti absorpci zápachu.
Bezešvý monokorpus
Z velké části jsme se zbavili švů; tričko má tzv. monokorpus, který je bez nich. Jinde jsme použili ploché švy, které jsou poctou vaší jemné pokožce. Nezpůsobují oděrky ani podráždění.
Beztlaké manžety
Pro maximální pohodlí a přiléhavý střih jsme tričko zakončili manžetami, které netlačí
Odolné barvy
Používáme prvotřídní materiály, takže syté barvy, které na tričku milujete, při praní nevyblednou - takže se z oblečení můžete těšit déle.

 

POZOR! Nepoužívejte tričko s klasickým batohem, běžeckým batohem nebo běžeckou vestou. Jejich drsný povrch může způsobit zničení trička.

 

POKYNY K PRANÍ TRIČKA ULTRA BUD

  1. Tričko lze prát v pračce při maximální teplotě 40 stupňů.
  2. Před praním nezapomeňte z pračky vyndat produkty se suchým zipem, batohy s ostrými konci apod. Mohly by způsobit mechanické poškození nebo vylupování trička.
  3. Použijte program určený pro sportovní oblečení.

 

Materiál: Amet Fibra

Složení materiálu: 90% Polyamid, 10% Elastan

Gramáž: 151 g/m2

 

Tabulka velikosti:

VelikostXS/SS/MM/LL/XL
Výška154 - 160160 - 168168 - 176168 - 176
Obvod přes hrudník82 - 9288 - 9690 - 10296 - 118

* Modelka na fotografii měří 175 cm a má na sobě tričko S/M.

Vlastnosti produktu

Velikost:XS/S
Velikost:XS, S, M, L, XL
Barva:červená
Materiál:Amet Fibra
Složení materiálu:Polyamid + Elastan
Ean: 5900644677581 Značka: Nessi Sportswear Prodejce: NessiSport
240410
Produktů
2733
Kategorií
2222
Značek