Nessi Sportswear Krátké Běžecké Legíny se Stabilizačními Pásky OSBK-17T7 Tulips Velikost: XS

Produkt Nessi Sportswear Krátké Běžecké Legíny se Stabilizačními Pásky OSBK-17T7 Tulips Velikost: XS z kategorie fitness legíny od výrobce Nessi Sportswear najdete na Sportlog.cz za 550 Kč. Celý popis 550 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Krátké běžecké legíny mají panelovou konstrukci, která snižuje svalové mikrovibrace, což vede k menší svalové únavě a je zodpovědná za rovnoměrné napětí švů, což zvyšuje pohodlí a zajišťuje volnost pohybu. Legíny jsou vyrobeny ze sportovního úpletu Resi Ultra 4K a mají optimální střih a prodyšnost. Cvičte, dělejte shyby, výpady nebo ásany bez obav! Látka neprosvítá. Speciální klíny na vnitřní straně stehen ze síťovaného materiálu Spider Brisk dokonale odvádějí vlhkost a minimalizují riziko odření citlivé pokožky. Stabilizační silikonové pásky na lemech nohavic zabraňují jejich srolování a vyhrnování. Na zadní straně jsou dvě prostorné kapsy zapínané na spolehlivé zipy YKK. Vzor Tulips, inspirovaný krásou jarních tulipánů, je dokonalým příkladem sportovní módy v její nejženštější podobě - jemné a křehké, a přesto vyzařující energii.

 

Střih

PřiléhavýKlasickýVolný

Prodyšnost

NízkáStandardníVysoká

Sezóna

Jaro/létoPodzim/zimaCeloročně

 

MATERIÁL

Resi Ultra 4K

Zajistí, aby skvěle padly vaší postavě. Resi Ultra 4K je vynikající sportovní tkanina, která se natahuje ve čtyřech směrech a má vysokou úroveň elasticity, díky čemuž se dokonale přizpůsobí vašemu tělu během aktivity. Materiál neprosvítá, což vám dává pocit naprosté volnosti při provádění dřepů nebo výpadů. Získejte technickou podporu při tréninku a závodech: tkanina odvádí vlhkost od pokožky a usnadňuje její rychlé odpařování. Materiál je také rychleschnoucí.

Výjimečná kvalita a odolnost potisku znamená, že vám oděv vydrží dlouhá léta. Potisk na materiálu Resi Ultra 4K je svěží a má 3D efekt. Tkanina je jedinečná také tím, že je odolná vůči oděru a slunečnímu záření: nevybledne a bude dlouho vypadat jako nová.

Naše modelovací legíny se stabilizačními pásky jsou nejlepší volbou pro intenzivní trénink i horké dny. Skvěle se osvědčují při ultra soutěžích nebo náročných trénincích na asfaltu či v horách. Pokud hrajete volejbal nebo tenis, určitě tento model vyzkoušejte.

Panelová konstrukce podporuje svaly
Panely udržují svaly pod kontrolou tím, že snižují množství mikrovibrací během tréninku. To se projevuje menší svalovou únavou.

Prodyšnost
Sportovní úplety odvádějí vlhkost od pokožky do svých struktur a následně ji rychle odpařují. Udrží vás tak v pohodlí i během intenzivní aktivity.

Mistrovský střih
Díky správným materiálům a střihu se budete při své aktivitě cítit stoprocentně pohodlně. Dámské krátké legíny budou ladit s vaším tělem a dokonale se mu přizpůsobí.

Síťový klín pro lepší prodyšnost
Účelem klínu je minimalizovat riziko odření stehen a zajistit co nejlepší prodyšnost. Speciální strukturu klínu má na svědomí prodyšná tkanina Spider Brisk s odolnou strukturou připomínající síťovinu.

Stabilizační páska ve spodní části nohavice
Díky speciálnímu silikonovému netlačícímu pásku všitému ve spodní části nohavic se legíny neshrnou a zůstanou na svém místě.

Speciální konstrukce pasu
Pásek určený k aktivitě zajistí, že legíny zůstanou na svém místě a během cvičení nesklouznou.

Kapsy na zip YKK
Do dvou kapes na zip pohodlně uložíte věci, které se vám budou hodit při tréninku. Po stranách pasu najdete zipy vedoucí do větší pravé kapsy na telefon a menší levé kapsy na klíče nebo kapesníky.

Odolné ploché švy
Díky silným vláknům, která používáme, se švy neroztrhnou ani neprasknou ani při extrémním namáhání. Díky plochým švům se už nemusíte bát odřenin nebo podráždění.

Reflexní prvek
Zvýšenou viditelnost během tréninku zajišťuje odrazka na stehně.

Šetrné k pokožce
Materiál je příjemný na dotek a pružný, což zajišťuje vaše pohodlí.

- Lze prát v pračce (max. teplota 40 °C)

- Perte na rubové straně

- Perte s podobnými barvami

- Použijte program určený pro sportovní oblečení

- Žehlete na max. 100°C

- Nebělit

- Nechlorovat

- Nečistěte chemicky

- Nesušte v sušičce

Kolekce: Bloom

Vzor: Tulips

Barva: Růžová, zelená, modrá

Kód produktu: OSBK-17T7

Materiál: Resi Ultra 4K / Spider Brisk

Gramáž: 230 g/m2 / 150 g/m2

Složení materiálu: 86% polyester, 14% elastan / 82% polyester, 18% elastan

VelikostXS (34)S (36)M (38)L (40)XL (42)
Výška postavy158 - 180
Pas60 - 6767 - 7373 - 7878 - 83 83 - 90
Boky84 - 9191 - 9898 - 105105 - 112 112 - 119

 

TIP:

Pokud je některá vaše velikost na hranici mezi velikostmi, zvolte o velikost menší, aby byl oděv vypasovanější, nebo větší, aby byl volnější. Pokud se vaše rozměry boků a pasu liší, zvolte velikost odpovídající vašim rozměrům boků.

 

Vlastnosti produktu

Velikost:XS
Barva:Multicolor
Materiál:Resi Ultra 4K
Složení materiálu:Polyester + Elastan
Vzor:Tulips
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek