Nessi Sportswear Dámské Tričko Bez Rukávu KTS-17S9 Sunflowers Velikost: XS

Produkt Nessi Sportswear Dámské Tričko Bez Rukávu KTS-17S9 Sunflowers Velikost: XS z kategorie dámská běžecká trika a topy od výrobce Nessi Sportswear najdete na Sportlog.cz za 390 Kč. Celý popis 390 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Dáváte přednost ležérnějším a vzdušnějším střihům? Dámské tričko bez rukávů Nessi Sportswear je dokonalou alternativou k vypasovaným topům boxer - má stejné vlastnosti a volnější, ležérnější střih. Je vyrobené z ultralehké, na dotek příjemné a prodyšné tkaniny Airo s perforovanou strukturou, která zajišťuje vynikající cirkulaci vzduchu a účinný odvod vlhkosti. Díky tomu dámské tričko bez rukávů jemně sedí na těle jako mlha, rozptyluje přebytečné teplo a pomáhá udržovat optimální tělesnou teplotu, přičemž pokožku jemně ochlazuje. Ať už běháte nebo chodíte na trekking, trénujete v posilovně nebo si užíváte dovolenou na pláži, noste ho přes sportovní top nebo plavky. Strečová tkanina a široce střižené rukávy zajišťují, že tričko funguje při každém pohybu a neomezuje pohyblivost v oblasti ramen, zatímco reflexní logo zvyšuje bezpečnost při tréninku po setmění. Vzor Sunflowers je sportovní elegance a zároveň krása letního odpoledne zachycená v motivu vznešených slunečnic.

 

Střih

PřiléhavýKlasickýVolný

Odvod Vlhkosti

NízkáStandardníVysoká

Prodyšnost

NízkáStandardníVysoká

Sezóna

Jaro/létoPodzim/zimaCeloročně

 

MATERIÁL

AIRO

Airo je moderní sportovní tkanina se speciální technologií MicroTec. Kombinace správné gramáže a struktury tvořené diagonálně uspořádanými perforacemi je zodpovědná za její lehkost a prodyšnost. Materiál je hydrofobní - neabsorbuje vlhkost, ale odvádí ji od pokožky, rozvádí ji na větší plochu a rychle ji odpařuje ven. Měkká, k pokožce příjemná struktura tkaniny zajišťuje vynikající pohodlí, zatímco vysoká elasticita vláken znamená neomezenou volnost pohybu. Další důležitou výhodou tkaniny Airo je její odolnost. Materiál vykazuje odolnost vůči poškození a neztrácí svou barvu ani po dlouhou dobu.

Dámské tričko bez rukávů Nessi Sportswear je alternativou k vypasovaným topům boxer. Skvěle se hodí na jakoukoli jarně-letní aktivitu: běh, trekking nebo jízdu na kolečkových bruslích. Můžete ho nosit přes sportovní podprsenku nebo plavky, kdykoli chcete cítit maximální volnost.

Vysoce prodyšné
Dámské tričko bez rukávů nabízí vynikající prodyšnost: účinně odvádí odpařující se vlhkost, rozptyluje teplo a pomáhá udržovat optimální termoregulaci.

Uvolněný, vzdušný střih
Tričko bez rukávů je alternativou k vypasovaným topům typu boxer. Volný střih s široce střiženými ramínky neomezuje pohyblivost při tréninku a dodává pocit volnosti.

Multifunkční
Všestranná volba pro širokou škálu aktivit.

Technologie MicroTec
Struktura tkaniny vytvořená z řad diagonálně uspořádaných perforací. Tato inovativní konstrukce je zodpovědná za rychlý odvod vlhkosti.

Široce střižené rukávy
Široce střižené rukávy dodávají tričku uvolněný streetwearový charakter a zajišťují neomezenou volnost pohybu v oblasti ramen.

Reflexní logo
Reflexní logo na přední straně.

 

  • Lze prát v pračce (max. teplota 40 °C)
  • Perte na rubové straně
  • Použijte program určený pro jemné oděvy
  • Před vložením trička do pračky se ujistěte, že v bubnu nejsou žádné oděvy na suchý zip, oděvy s ostrými konci apod., které by mohly vést k mechanickému poškození oděvů.
  • Žehlete na max. 110°C
  • Nebělit
  • Nečistěte chemicky
  • Můžete sušit v bubnové sušičce

Kolekce: Bloom
Vzor: Sunflowers
Barva: Žlutá, černá, zelená
Kód produktu: KTS-17S9
Materiál: Airo
Gramáž: 120 g/m2
Složení materiálu: 85% polyester, 15% elastan

VelikostXS (34)S (36)M (38)L (40)XL (42)XXL (44)
Výška postavy158 - 180
Obvod hrudníku78 - 8686 - 9292 - 9898 - 106106 - 112112 - 118
Pas60 - 6767 - 7373 - 7878 - 83 83 - 9088 - 96
Boky84 - 9191 - 9898 - 105105 - 112 112 - 119119 - 126

 

 V popisu produktu si všimněte položky "Střih". "Přiléhavý" výrobky budou více přiléhat než "klasické" výrobky. "Volné" výrobky na vás budou ležet volněji než výrobky "klasické".

Pokud jsou vaše míry na hranici mezi těmito dvěma velikostmi, objednejte si menší, aby byl výrobek více přiléhavý, nebo větší, aby byl volnější.

Vlastnosti produktu

Velikost:XS
Barva:Multicolor
Složení materiálu:Polyester + Elastan
Materiál:Airo
Vzor:Sunflowers
Ean: 5904806905697 Značka: Nessi Sportswear Prodejce: NessiSport
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek