Nessi Sportswear Dámské Sportovní Šortky BEP-17T7 Tulips Velikost: S

Produkt Nessi Sportswear Dámské Sportovní Šortky BEP-17T7 Tulips Velikost: S z kategorie šortky od výrobce Nessi Sportswear najdete na Sportlog.cz za 390 Kč. Celý popis 390 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Plážový volejbal, badminton? Plachtění? Nebo snad večerní procházka po promenádě? Dámské sportovní šortky Nessi Sportswear jsou ideální volbou do vašeho prázdninového kufru. Jedná se o model, který vás bude doprovázet při jakékoli aktivitě a postará se o nejvyšší možnou úroveň pohodlí. Šortky jsou vzdušné, tenké a ultralehké - ideální na léto. Mají mírně volnější střih a v pase jsou nastavitelné pomocí šňůrky, takže se přizpůsobí každé postavě. Jsou vyrobené z rychleschnoucí tkaniny Giro, která se vyznačuje vynikající prodyšností. Díky své kanálkové struktuře zachycuje odpařující se vlhkost a bleskově ji transportuje ven, čímž zajišťuje dostatečnou cirkulaci vzduchu a termoregulaci během každé minuty aktivity. Díky filtru UPF50+ jsou šortky ideální pro použití jako dámské plážové šortky, které chrání pokožku před škodlivými účinky UV záření. Díky výraznému designu jsou ideální volbou pro uvolněný, ležérní plážový vzhled. Vzor Tulips, inspirovaný krásou jarních tulipánů, je dokonalým příkladem sportovní módy v její nejženštější podobě - jemné a křehké, a přesto vyzařující energii.

 

Střih

PřiléhavýKlasickýVolný

Odvod Vlhkosti

NízkáStandardníVysoká

Prodyšnost

NízkáStandardníVysoká

Sezóna

Jaro/létoPodzim/zimaCeloročně

 

MATERIÁL

GIRO

Dámské šortky Nessi Sportswear jsou ušity z lehké a prodyšné tkaniny Giro, která má prodyšné a rychleschnoucí vlastnosti. Giro má kanálek, díky němuž okamžitě odvádí přebytečnou vlhkost ven a zajišťuje, že pokožka zůstane během aktivity vždy suchá. To se promítá do pohodlí a dostatečné termoregulace. Materiál má navíc vysokou míru elasticity, což znamená, že šortky dobře fungují při každém pohybu a neomezují v pohybu. Je také příjemný a měkký na dotek a pro bezpečnost pokožky má certifikát OEKO-TEX Standard 100. Filtr UPF50+ chrání pokožku před UV zářením a tkaninu před blednutím barev.

 

Dámské sportovní šortky Nessi Sportswear jsou multifunkční. Budou se vám hodit při plážových či vodních sportech i při aktivním trávení volného času. Během vaší dovolené nahradí několik jiných modelů - můžete je využít jako plavecké šortky, na trénink i každodenní nošení.

Lehké, tenké, prodyšné
Dámské sportovní šortky jsou ušity z lehké, prodyšné a vzdušné tkaniny Giro, která zajišťuje tepelný komfort i v horkém dni.

Prázdninová atmosféra
Dámské sportovní šortky mají klasický, minimalistický střih - můžete s nimi vytvořit množství různých looků s prázdninovou, plážovou atmosférou.

Pohodlné a multifunkční
Prodyšná tkanina, střih na míru, látka přiléhající k tělu - tyto dámské sportovní šortky nabízejí volnost pohybu a pohodlí při více sportech.

Filtr UPF-50+
Filtr UPF50+ blokuje sluneční paprsky a chrání pokožku před škodlivým UV zářením. Kromě toho účinně chrání intenzivní barvy před vyblednutím.

Nastavitelný pas se stahovací šňůrkou
Dámské sportovní šortky Nessi Sportswear si přizpůsobíte své postavě - mají pohodlné stahování na šňůrku.

Otevřené boční kapsy
Klíče, oblíbená rtěnka nebo suvenýr z místního řemeslného stánku? Využijte otevřené kapsy k uložení svých nezbytností.

 

Reflexní prvek
Reflexní prvek na stehně zajistí vaši viditelnost po setmění.

  • Lze prát v pračce (max. teplota 30 °C)
  • Perte na rubové straně
  • Použijte program určený pro sportovní oblečení
  • Před vložením do pračky se ujistěte, že se tam nenachází žádné oblečení se suchým zipem nebo ostrými konci, které by mohlo oblečení poškodit
  • Žehlete na max. 100°C
  • Nebělit
  • Nechlorovat
  • Nečistěte chemicky

Kolekce: Bloom
Vzor: Tulips
Barva: Růžová, zelená, modrá
Kód produktu: BEP-17T7
Materiál: Giro
Gramáž: 80 g/m2
Složení materiálu: 97% polyester, 3% elastan

VelikostXS (34)S (36)M (38)L (40)XL (42)XXL (44)
Výška postavy158 - 180
Obvod hrudníku78 - 8686 - 9292 - 9898 - 106106 - 112112 - 118
Pas60 - 6767 - 7373 - 7878 - 83 83 - 9088 - 96
Boky84 - 9191 - 9898 - 105105 - 112 112 - 119119 - 126

 

 V popisu produktu si všimněte položky "Střih". "Přiléhavý" výrobky budou více přiléhat než "klasické" výrobky. "Volné" výrobky na vás budou ležet volněji než výrobky "klasické".

Pokud jsou vaše míry na hranici mezi těmito dvěma velikostmi, objednejte si menší, aby byl výrobek více přiléhavý, nebo větší, aby byl volnější.

Vlastnosti produktu

Velikost:S
Barva:Multicolor
Složení materiálu:Polyester + Elastan
Vzor:Tulips
Materiál:Giro
Ean: 5904806905703 Značka: Nessi Sportswear Prodejce: NessiSport
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek