Nessi Sportswear Dámské Manšestrové Kalhoty TRW-30 Orange Velikost: XL

Produkt Nessi Sportswear Dámské Manšestrové Kalhoty TRW-30 Orange Velikost: XL z kategorie lively od výrobce Nessi Sportswear najdete na Sportlog.cz za 2590 Kč. Celý popis 2590 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Manšestrové kalhoty jsou stejně pohodlné jako běžecké kalhoty, stejně univerzální jako džíny a stejně stylové jako kalhoty chinos. V nové kolekci Issen dáváme manšestrákům druhý módní život. Mají dlouhou a pestrou historii, vyznačují se nonšalantním charakterem a jsou spojovány s dobrou kinematografií a stylem neokázalých umělců. Naše tkanina RoyalCord s jemným leskem je měkká a jemná jako samet, ale zároveň je odolná. V návrhu manšestrových kalhot jsme obnovili všechny jejich výhody a přidali ještě jednu: střih. Naše manšestrové kalhoty se vyznačují rovným střihem s mírně zúženými nohavicemi, což znamená, že neomezují v pohybu a měkce obepínají tělo, takže pohodlně sedí. Klasický charakter byl obohacen o moderní barvy a funkční detaily, jako jsou kapsy se zlatými zipy a šňůrky v pase se zlatými očky. Řadu manšestráků Issen lze použít jako základ pro různé každodenní outfity, kterým dodá nonšalantní, lehce oldschoolový, ale vždy velmi stylový akcent s retro nádechem.

 

MATERIÁL ROYALCORD

Manšestr je tkanina s výraznou žebrovanou strukturou. Věděli jste však, že existuje několik druhů, které se liší počtem pruhů? Naše kalhoty jsou vyrobeny z manšestrové tkaniny RoyalCord, která má na každých 10 cm tkaniny 6 žeber. Díky tomu je manšestr nádherně měkký a jemný na dotek (stejně jako samet!), ale zároveň trvanlivý a odolný proti deformaci. Kromě toho jsou díky vysoké gramáži tkaniny ideální volbou pro podzimní/zimní období a chladnější dny.

Je čas porušit džínovou rutinu! Manšestráky z řady Issen se skvěle hodí jako kalhoty pro každodenní nošení a úspěšně nahradí své džínové příbuzné. Zajistí vám pohodlné nošení v každé situaci: během dlouhých hodin u pracovního stolu, při aktivním dni ve městě nebo na cestách.

Slow fashion + comfortwear = Issen

Řada Issen casual je móda v rytmu slow & comfort. Pečlivě vybrané materiály, pečlivě promyšlené střihy s funkčními detaily, módní nádech klasiky a moderny - to vše dělá z manšestrové kolekce Issen úspěšnou náhradu vašich oblíbených džínů.

Komfort v každém rozměru

Materiál manšestráků je sametově hebký a příjemný na dotek, střih je klasický a jednoduchý. Kalhoty vám zajistí pohodlí v každé situaci: v práci, na cestách i při každodenních aktivitách.

S péčí o přírodu a životní prostředí

Manšestráky Issen jsou 100% cruelty-free a vegan friendly. Spoléháme na poctivé dodavatele, šijeme v Polsku a používáme materiály z etických zdrojů.

Pohodlný střih

Rovný střih se stupňovitými nohavicemi neomezuje v pohybu a měkce obepíná tělo. Pohodlí a 100% komfortní oblečení.

Vnitřní značkové kapsy a pásek

Kapsy a pásek jsou zakončeny elegantním logem Issen na vnitřní straně - dbáme na každý detail!

Stahovací šňůrka v pase se zlatými očky

Elastický pas s nastavitelnou šňůrkou zajišťuje přesné přizpůsobení kalhot. Zlaté návlečky přispívají k mimořádnému estetickému dojmu a zároveň chrání šňůrky před rozpletením.

Kapsy na zip

Telefon, karta, klíče - díky kapsám na zip můžete mít své nezbytnosti neustále u sebe. Zipy jsou navíc dekorativním prvkem - jejich zlatá barva dodává manšestrákům oldschoolový nádech.

Washpaper etiketa

Nášivka s logem Issen je vyrobena z pracího papíru - veganské alternativy kůže, kombinace papíru a přírodního kaučuku. Materiál splňuje normy OEKO-TEX® Standard 100 a FSC (FOREST STEWARDSHIP COUNCIL) a samotná nášivka je retro akcentem stylového charakteru manšestráků.

 

- Lze prát v pračce (max. teplota 40 °C)

- Perte na rubové straně

- Perte s podobnými barvami

- Použijte program určený pro bavlnu

- Nebělit

- Nečistěte chemicky

- Nesušte v sušičce

Kolekce: Lively

Barva: Oranžová

Kód produktu: TRW0201-30

Materiál: RoyalCord

Gramáž: 325 g/m2

Složení materiálu: 97% Bavlna, 3% elastan.

VelikostXS (34)S (36)M (38)L (40)XL (42)XXL (44)
Výška postavy150 - 180
Pas60 - 6767 - 7373 - 8080 - 87 87 - 9494 - 100
Boky84 - 9191 - 9898 - 105105 - 112112 - 119119 - 126
Délka nohavice měřená z vnitřní strany757575757676

 

Vlastnosti produktu

Velikost:XL
Velikost:XS, S, M, L, XL, XXL
Barva:oranžová
Materiál:Royal Cord
Složení materiálu:Bavlna + elastan
Ean: 5904806907868 Značka: Nessi Sportswear Prodejce: NessiSport
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek