Nessi Sportswear Dámská Bunda Větrovka JWL-16L7 Sage Forest Velikost: XL

Produkt Nessi Sportswear Dámská Bunda Větrovka JWL-16L7 Sage Forest Velikost: XL z kategorie dámské běžecké bundy od výrobce Nessi Sportswear najdete na Sportlog.cz za 1690 Kč. Celý popis 1690 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Dámská Větrovka (bunda Windstopper) zaujme na první pohled svým výrazným designem s módním nádechem a originálním střihem přes hlavu ve streetwearovém stylu. Tato bunda s kapucí je klasická větrovka. Materiál Wind Guard vytváří hustou bariéru, která blokuje poryvy větru, a zároveň zajišťuje vysokou úroveň prodyšnosti. Díky tomu se bunda komplexně postará o váš tepelný komfort - ochrání vás před chladem a větrem, ale nezhorší pocit přehřátí. Naše dámská větrovka má mírně volnější střih, který umožňuje volnost pohybu a jemně zakrývá případné nedostatky postavy. Aby byla co nejodolnější proti větru, přidali jsme důležité detaily, jako jsou elastické manžety a spodní lem nastavitelný díky stopperům. Tímto způsobem jsme eliminovali kritické oblasti, do kterých by mohly proniknout mrazivé poryvy. Pro větší funkčnost jsme přidali také nastavitelnou kapuci a velkou kapsu na zip. Naše větrovka váží pouhých 110 g a po sbalení do přední kapsy tvoří balíček, který se vejde do dlaně jedné ruky - je lehká a kompaktní, takže si ji můžete vzít doslova kamkoli. Vzor Sage Forest vypráví příběh prvního setkání léta a podzimu - vnímejte tento příval barevné energie a ani na chvíli nezpomalte!

MATERIÁL WIND GUARD

Wind Guard - inovativní tkanina, která kombinuje větruodolné, prodyšné a vodoodpudivé vlastnosti. Účinně blokuje studené poryvy větru, ale zároveň - díky své kanálkové struktuře - odvádí vlhkost od pokožky. To pomáhá udržovat tepelný komfort po celou dobu tréninku. Díky hydrofobní úpravě je materiál také lépe vodoodpudivý. Kapky deště po něm volně stékají, aniž by do něj pronikly. Tkanina Wind Guard je velmi lehká, ale zároveň odolná. Byl vyztužen speciálními vlákny Rip-Stop, která zvýšila jeho odolnost proti náhodnému oděru a jinému poškození. Dámská větrovka s kapucí vám poslouží po mnoho sezón outdoorových aktivit.
Dámská větrovka Nessi Sportswear je nabídkou pro milovníky outdoorových aktivit - byla vytvořena s ohledem na běh a horskou turistiku.
Účinná ochrana před větrem
Tato klasická větrovka je navržena tak, aby vás ochránila před chladem způsobeným studenými poryvy větru.
 
Lehká jako pírko a kompaktní
Naše bunda je kompaktní a lehká - váží pouhých 110 g! Můžete ji srolovat do přední kapsy a vytvořit tak malý balíček, který snadno uložíte do batohu nebo ledvinky, abyste byli kdykoli během tréninku připraveni na nepříznivé rozmary počasí.
 
Sportovní funkce pro tepelný komfort
Promyšlená konstrukce a větruodolná, prodyšná tkanina s vodoodpudivými vlastnostmi dělají z této bundy funkční kousek pro venkovní trénink, který vás udrží v příjemném tepelném komfortu.
Střih přes hlavu
Střih přes hlavu - monokorpus - konstrukce zvyšuje odolnost proti větru.
 
Rip-Stop
Použili jsme techniku vyztužení tkaniny Rip-Stop, tj. speciální zesílená vlákna, díky nimž je tkanina odolnější vůči mechanickému poškození.
 
Vodoodpudivá úprava
Díky hydrofobní úpravě Water Repellent dešťové kapky nepronikají do tkaniny a volně po ní stékají, což zvyšuje odolnost bundy proti promoknutí.
 
Nastavitelná kapuce
Hlubokou kapuci lze jemně nastavit tak, aby nepropouštěla chlad, nesklouzávala z hlavy a nepadala přes oči během aktivity.
 
Zip u stojáčku
Krátký zip u stojáčku umožňuje snadné a rychlé oblékání a svlékání bundy.
 
Nastavitelný lem se stopperami
Nastavitelný spodní lem umožňuje přizpůsobit bundu vašemu tělu, abyste byli ještě lépe chráněni před chladnými poryvy větru.
 
Cannon Clips
Pohodlné a odolné klipy pro snadné nastavení lemu.
 
Beztlakové manžety
Elastické švy v manžetách zvyšují větruodolnost bundy, ale zároveň netlačí na zápěstí a nebrání v krevním oběhu - to je důležité zejména při tréninku nebo závodech na dlouhé vzdálenosti.
 
Přední kapsa s ochranou na zip
Velkou kapsu na zip na přední straně můžete využít pro uložení drobných předmětů, které chcete mít po ruce, nebo do ní zabalit bundu a vytvořit tak kompaktní, snadno přenosný balíček. Zip je chráněn krytkou, která minimalizuje vnikání vlhkosti.
 
Zipy YKK
Použili jsme spolehlivé a odolné zipy japonské značky YKK.
 
Reflexní detaily
Reflexní logo na levé straně hrudi a reflexní pruh na zádech zvýší vaši viditelnost po setmění, takže vás řidiči a cyklisté snáze uvidí a bezpečně vás předjedou.
 
Poutko na zavěšení bundy
Díky závěsnému poutku pohodlně uložíte bundu větrovku. Je na něm nápis Feel the power of colors!.

- Lze prát v pračce (max. teplota 40 °C)

- Perte na rubové straně

- Perte s podobnými barvami

- Použijte program určený pro sportovní oblečení

- Žehlete na max. 100°C

- Nebělit

- Nechlorovat

- Nečistěte chemicky

- Nesušte v sušičce

Kolekce: Lively

Vzor: Sage Forest

Barva: Zelená, černá, oranžová, fialová

Kód produktu: JWL0101-16L7

Materiál: Wind Guard

Gramáž: 35 g/m2

Složení materiálu: 100% polyester, vodoodpudivá úprava Water Repellent

VelikostXS (34)S (36)M (38)L (40)XL (42) XXL (44)
Výška postavy150-180
Obvod přes hrudník78 - 8686 - 9292 - 9898 - 106106 - 112112-118
Pas60 - 6767 - 7373 - 7878 - 83 83 - 9088 - 96
Boky84 - 9191 - 9898 - 105105 - 112 112 - 119119 - 126

 

TIP:

Pokud se vaše míry pohybují na hranici mezi těmito dvěma velikostmi, objednejte si menší, aby byl výrobek vypasovanější, nebo větší, aby byl volnější.

 

Vlastnosti produktu

Velikost:XL
Velikost:XS, S, M, L, XL
Barva:Multicolor
Materiál:Wind Guard
Zapínání:Přes hlavu
Kapuca:Ano
Složení materiálu:Polyester
Vzor:Sage Forest
Ean: 5904806903617 Značka: Nessi Sportswear Prodejce: NessiSport
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek