Nessi Sportswear Cyklistické Kraťasy s Kšandami s Bambusovou vložkou KSK-90 Black Velikost: XS

Produkt Nessi Sportswear Cyklistické Kraťasy s Kšandami s Bambusovou vložkou KSK-90 Black Velikost: XS z kategorie 3/4 krátké sportovní legíny od výrobce Nessi Sportswear najdete na Sportlog.cz za 690 Kč. Celý popis 690 Kč 790 Kč Ověřit dostupnost

Popis

EKOLOGICKÁ STÉLKA S BAMBUSOVOU PODŠÍVKOU

Inovativní vložka použitá v našich šortkách má anatomický tvarovaný design. Díky ergonomickému střihu a pružnosti se hodí pro různé typy ženských postav. Skládá se ze 4 vrstev a všechny materiály použité při jeho výrobě pocházejí ze 100% recyklovaných zdrojů.

Měkká bambusová podšívka, která je nejblíže k pokožce, minimalizuje riziko podráždění a odření i během celodenní jízdy - je přirozeně antibakteriální. Vyznačuje se vysokou prodyšností a odvodem vlhkosti. Bambus je sám o sobě obnovitelný materiál.

Pod bambusovou podšívkou jsou dvě pružné pěny s prodyšnými a nárazy tlumícími vlastnostmi. Speciální otevřené buňky první prodyšné pěny zajišťují dobré větrání a účinný přenos vlhkosti. Vysoká hustota druhé tlumicí pěny zajišťuje rovnoměrné rozložení tlaku v celé stélce a zabraňuje tak tlaku v nejcitlivějších oblastech.

Čtvrtou vrstvu stélky tvoří houba tlumící nárazy. Je navržena tak, aby maximálně pohlcovala vibrace, neutralizovala vibrace a absorbovala energii vznikající při jízdě na kole v rozmanitém terénu.

Všechny použité vrstvy jsou navrženy tak, aby maximalizovaly pohodlí během jízdy bez ohledu na vzdálenost nebo náročnost terénu.

 

 

wkladka_budowa_01b

 

 

 

 

  1. Ekologická bambusová podšívka šetrná k pokožce
  2. Prodyšná pěna
  3. Prodyšná tlumicí pěna
  4. Houba s vysokou absorpcí nárazů

 

Materiál RESI ULTRA 4K

Resi Ultra 4K je sportovní materiál s vysokou mírou elasticity, která se roztahuje ve 4 směrech. Díky tomu se šortky při jízdě přizpůsobí vašemu tělu a přizpůsobí se vašim ženským tvarům. Pletenina je také vysoce prodyšná, takže se nemusíte obávat nežádoucí vlhkosti. Co to znamená? Tkanina zachytí vlhkost z vaší pokožky a odvede ji pryč, aby se odpařila. Její rychleschnoucí vlastnosti se vám budou hodit během jízdy. Tato tkanina není průhledná: při jízdě na kole se budete cítit pohodlně.

Resi Ultra 4K se vyznačuje vysokou odolností. Materiál je odolný proti oděru, takže šortky vydrží mnoho sezón intenzivního používání.

 

ÚČEL

Specializované cyklistické šortky určené pro jízdu na kole v různých terénech. Dobře si povedou na horské stezce, štěrkové cestě i na silnici. Pro ženy, které berou kolo jako volnočasovou aktivitu a pro intenzivní cyklistický trénink.

 

BENEFITY

Komfort

Díky použití ekologické vložky s bambusovou podšívkou můžete šortky používat až 8 hodin nepřetržité jízdy. Absorbuje nárazy a snižuje riziko podráždění.

Volný pohyb
Elastická tkanina Resi Ultra 4K v kombinaci s panelovou konstrukcí šortek poskytuje správné přizpůsobení různým typům ženských těl a zvyšuje volnost pohybu.

Prodyšnost
Materiál šortek je vysoce prodyšný a odvádí vlhkost od pokožky.

 

FUNKCE

Ekologická stélka s bambusovou podšívkou
Stélka se vyznačuje střihem přizpůsobeným ženskému tělu a ekologickou bambusovou podšívkou. Tyto prvky zajišťují pohodlí, tlumení vibrací při jízdě a minimalizují riziko odřenin.
Panelová konstrukce
Panelová konstrukce zajišťuje, že šortky dokonale padnou ženské postavě. Zajišťuje rovnoměrné napnutí švů, což snižuje riziko oděru švů. To je důležité zejména pro citlivou pokožku.
Kšandy s perforovanou síťovinou
Šortky se přizpůsobí ženskému tělu a při dynamické jízdě se neposouvají.
Široké silikonové pásky
Pásky na konci nohavic je udržují na místě a zároveň netlačí na stehna.
Reflexní logo
Reflexní logo na levé nohavici pro lepší viditelnost.

 

Jak prát cyklistické šortky KSBK

  1. Lze prát v pračce (max. teplota 30 °C)
  2. Prát převracené na rubovou stranu
  3. Prát s podobnými barvami
  4. Použijte program určený pro sportovní oblečení
  5. Nebělit
  6. Nechlorovat
  7. Nečistit chemicky
  8. Nesušit v sušičce

 

Materiál: Resi Ultra 4K

Složení materiálu: 86 % polyester, 14 % elastan

Gramáž: 230 g/m2

 

Tabulka velikostí:

XS (34)S (36)M (38)L (40)XL (42)
Výška156 - 162160 - 168164 - 172166 - 178166 - 178
Obbvod v pase58-6360-6664-7270-8074-85
Obvod v bocích80-8884-9586-10090-10894-110

Vlastnosti produktu

Velikost:XS
Velikost:XS, S, M, L, XL
Barva:Černá
Materiál:Resi Ultra 4K
Složení materiálu:Polyester + Elastan
240410
Produktů
2733
Kategorií
2222
Značek