Nessi Sportswear Běžecké Tričko s dlouhým rukávem KBL-19 Sand Velikost: XS

Produkt Nessi Sportswear Běžecké Tričko s dlouhým rukávem KBL-19 Sand Velikost: XS z kategorie dámská běžecká trika a topy od výrobce Nessi Sportswear najdete na Sportlog.cz za 890 Kč. Celý popis 890 Kč Ověřit dostupnost

Popis

VLASTNOSTI MATERIÁLU

KBL-material-EN

K ušití mikiny jsme použili materiál Cubic Guard. Má inovativní strukturu mikročástic inspirovanou strukturou vlnolamu. Mikročástice mají trojrozměrnou strukturu a poryvy větru narážejí na jejich povrch. Jemná fleecová podšívka na vnitřní straně trička pomáhá udržovat optimální tělesnou teplotu. Poskytuje také rovnováhu mezi tepelným komfortem a prodyšností. Systém Cubic Guard odvádí vlhkost od těla, takže neprochladnete. Tento odolný, oděruvzdorný a funkční materiál zaručí, že se z vlastností vašeho oblečení budete těšit po dlouhou dobu.


V podpaží a na zádech najdete výrazné panely. Jsou z materiálu Brisk 3D Ultra, který je navržen tak, aby bleskově odváděl vlhkost od pokožky. Poté rozptýlí vlhkost v tkanině a odvede ji ven, kde se odpaří. Manžety jsou vyrobeny z na dotek příjemné tkaniny Resi Slim, která se natahuje ve čtyřech směrech a obepíná zápěstí. Stejný materiál příjemný na dotek je použit i na límci. Je to opora, kterou oceníte při aktivitách v proměnlivých podmínkách: běh, horské výpravy, jízda na koni nebo cestování. Je vhodný i pro každodenní použití - při přecházení mezi autem a klimatizovanou kanceláří.

 

 

FUNKČNÍ PRVKY

KBL-wlasciwosci-EN

  • Mikina se skvělou funkčností, která kombinuje výhody až 3 inovativních materiálů. To z něj dělá štít proti chladu.
  • Především jsme použili materiál Cubic Guard, který funguje na podobném principu jako vlnolam. To vás ochrání v chladných dnech a za větrného počasí.
  • Pro co nejlepší odvod vlhkosti od pokožky jsme zvolili panelovou konstrukci. To znamená, že v místech, kde se nejčastěji potíte, najdete speciální vklady z materiálu Brisk 3D Ultra. Ty mají podobu pruhů, které jsme zavedli na rukávech (od podpaží po manžety) a na zádech (od zátylku po hýždě).
  • Zip s funkcí západky zabraňuje samovolnému rozepnutí mikiny. Díky tomuto řešení můžete také kontrolovat stupeň rozepnutí. Je to vhodné řešení zejména při proměnlivém počasí. Zip je zakončen ochranou brady.
  • Beztlakové manžety se přizpůsobí vašemu zápěstí a umožní vám vyhrnout rukávy.
  • Drobné předměty můžete pohodlně uložit: na zadní straně je kapsa. Zapíná se na zip, který najdete na švu. Má také průchodku, aby vám kabel sluchátek nepřekážel při tréninku.
  • Použili jsme ty nejpevnější nitě, takže si můžete užívat odolnou mikinu s lehkými švy. Tato technologie se používá při šití padáků.
  • A používáme ploché švy, takže se nemusíte obávat odřenin nebo podráždění.
  • Abychom zvýšili vaši viditelnost během tréninku, umístili jsme odrazky na levou stranu hrudníku, pravou lopatku a bederní část (svislý pruh).

 

 

POKYNY PRO PRANÍ BĚŽECKÉHO TRIČKA KBL

 

  1. Mikinu lze prát v pračce, maximálně při 40 stupních.
  2. Před vložením do pračky kapsu vyprázdněte a zapněte ji.
  3. Použijte program určený pro sportovní oblečení.

 

 

Materiál: Cubic Guard / Brisk 3D Ultra / Resi Slim

Složení materiálu: 100% Polyester / 100% Polyester / 82% Polyester, 18% Elastan

Gramáž: 210 g/m2 / 135 g/m2 / 150 g/m2

 

 

Tabulka velikosti:

 bluza_02

 XSSMLXL
Výška
158 - 164160 - 164165 - 170171 - 178174 - 180
Šířka měřena pod pažemi (A)4446485052
Šířka spodní části trička (B)
4547495153
Celková délka od výstřihu (C)
5658596162
Délka rukávu měřená od podpaždí (D)5353545454

 

Vlastnosti produktu

Velikost:XS
Velikost:XS, S, M, L, XL, XXL
Barva:Béžová
Materiál:Cubic Guard
Druh sportu:Běh, sport, běžky, nordic walking
Kapuca:Bez kapuce
Složení materiálu:Polyester
Ean: 5900644680024 Značka: Nessi Sportswear Prodejce: NessiSport
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek