Nessi Sportswear Běžecké Legíny Regular s pásem PRO OSLP-16E80 Ornamo Navy Velikost: S/M

Produkt Nessi Sportswear Běžecké Legíny Regular s pásem PRO OSLP-16E80 Ornamo Navy Velikost: S/M z kategorie běžecké/fitness legíny od výrobce Nessi Sportswear najdete na Sportlog.cz za 1090 Kč. Celý popis 1090 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Seznamte se s legínami s pohodlným multifunkčním pásem Pro: jedná se o náš nejpokročilejší model mezi sportovními legínami. Materiál Resi Ultra 4K je náš způsob, jak vám zajistit pohodlí: nejlépe padnoucí materiál pro vaši postavu vám umožní užít si trénink. Provádějte shyby a dřepy bez zábran, protože víte, že látka je neprůhledná a neprosvítá. Díky odolnosti materiálu a trvanlivosti potisků jsou tyto legíny investicí na dlouhá léta. Díky prostorné kapse se třemi průstřihy můžete mít všechny nezbytnosti u sebe. Regular je naše standardní délka nohavic - pokud potřebujete jinou, vyberte si Petite (⅞ nohavice) nebo Tall s delšími nohavicemi. Nechte se motivovat energií barev! Ornamo Navy, které vzniklo spojením motivů inspirovaných kulturou dalekého severu a tmavě modré barvy, je elegance a důstojnost ve sportovním provedení - nechte se inspirovat jeho výrazností a nic vám nebude bránit v dosažení vašich tréninkových cílů.

PÁS PRO

Pro je název našeho originálního multifunkčního pásu, který se vyznačuje také tím, že je beztlakový. Vyvážená konstrukce zajišťuje volnost pohybu: pás netlačí ani se nepřetáčí, ale zůstává na svém místě. Při aktivitě budete mít vše potřebné po ruce: opasek Pro má velkou kapsu! Energetický gel, klíče nebo telefon lze z kapsy snadno vyjmout jedním ze tří otvorů. Obsah je stabilní díky pružnému materiálu pásu: Resi Slim; aby se vaše věci během tréninku nepohybovaly. Pásek ladí s barvou legín.

MATERIÁL

Resi Ultra 4K

Dokonale sa prispôsobí vašej postave. Resi Ultra 4K je skvelá štvorsmerná športová tkanina s vysokou úrovňou elasticity, čo znamená, že sa dokonale prispôsobí vášmu telu počas aktivity. Materiál nekĺže, čo vám dáva pocit úplnej voľnosti pri vykonávaní sedov alebo klikov. Získajte technickú podporu počas tréningov a súťaží: materiál odvádza vlhkosť od pokožky a pomáha jej rýchlemu odparovaniu. Materiál je tiež rýchloschnúci. 

Výnimočná kvalita a trvanlivosť potlače zaručuje, že vám oblečenie bude slúžiť dlhé roky. Tlač na Resi Ultra 4K je šťavnatá a pôsobí 3D dojmom. Materiál je jedinečný aj tým, že je odolný voči oderu a slnku: nevybledne a dlho bude vyzerať ako nová.

Naše legíny s multifunkčním pasem PRO se hodí pro běhy různé intenzity. Jsou ideální volbou pro každodenní trénink: krátké i dlouhé vzdálenosti, stejně jako běžecké závody ve městě nebo horské ultraběhy. Vyzkoušejte je při jízdě na kole nebo kolečkových bruslích. Poskytnou vám neocenitelnou podporu při všech druzích indoorových aktivit (jóga, posilovna, pilates, zumba).

Neprosvítají
Můžete se soustředit na svou aktivitu a být si jisti, že vaše legíny vypadají perfektně, i když děláte sedy-lehy, shyby nebo dřepy.

Prodyšnost
Technická podpora i při tréninku s vysokou intenzitou a v teplých dnech. Vlastnosti úpletu vám zajistí pohodlí: rychlý odvod vlhkosti a rychlé schnutí.

Prémiová kvalita tisku
Intenzivní, syté barvy nevyblednou ani při praní, ani na slunci a legíny vydrží mnoho sezón.

Multifunkční patentovaný pásek Pro
Jedná se o pás podle našeho nápadu, který netlačí na tělo, ale zároveň udržuje legíny na místě i při intenzivní aktivitě. Opasek je také vybaven prostornou kapsou, do které můžete snadno uložit potřebné věci.
Prostorná kapsa
Pohodlně uložte vše, co potřebujete při tréninku nebo soutěži. Díky 3 úložným slotům na opasku můžete rychle vytáhnout telefon, gel a kapesníky.
Odolné ploché švy
Výhodou těchto legín jsou odolné nitě použité na švy, díky nimž vydrží ještě déle. Používáme ploché švy, které nezpůsobují otlaky ani podráždění.

Reflexní systém
Zlepšete svou viditelnost pomocí kompletního balení reflexních prvků umístěných na klíčových místech. Reflexní prvky jsou u tohoto modelu umístěny na přední straně stehna (logo), na boku nad kolenem a na zadní straně lýtka (tečky).

Šetrné k pokožce
Pro vaše pohodlí jsme se postarali o to, aby byl úplet příjemný na dotek.

- Lze prát v pračce (max. teplota 40 °C)

- Perte na rubové straně

- Perte s podobnými barvami

- Použijte program určený pro sportovní oblečení

- Žehlete na max. 100°C

- Nebělit

- Nechlorovat

- Nečistěte chemicky

- Nesušte v sušičce

Kolekce: Lively

Vzor: Ornamo Navy

Barva: Modrá, černá

Kód produktu: OSLP-16E80

Materiál: Resi Ultra 4K /Resi Slim

Gramáž: 240 g/m2 / 150 g/m2

Složení materiálu: 86% polyester, 14% elastan / 82% polyester, 18% elastan

VelikostXXS/XS (32/34)XS/S (34/36)S/M (36/38)M/L (38/40)L/XL (40/42)
Výška postavy150 - 180
Pas60-7064-7368 - 7874-86 78 - 94
Boky82-9486-9892 - 10498-112 104 - 119

 

TIP:

Pokud je některá vaše velikost na hranici mezi velikostmi, zvolte o velikost menší, aby byl oděv vypasovanější, nebo větší, aby byl volnější. Pokud se vaše rozměry boků a pasu liší, zvolte velikost odpovídající vašim rozměrům boků.

Legíny Petite - vnitřní délka nohavic je o 8 cm kratší než délka modelu Regular.

Vnitřní délka nohavice je délka oděvu od švu v rozkroku k okraji nohavice.

Vlastnosti produktu

Velikost:S/M
Velikost:XS, S, M, L, XL
Barva:modrá
Materiál:Resi Ultra 4K
Materiál:Resi Slim
Složení materiálu:Polyester + Elastan
Vzor:Ornamo
Ean: 5904806906564 Značka: Nessi Sportswear Prodejce: NessiSport
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek