Nessi Sportswear Běžecké Legíny Reguar s Vysokým Pasem HIGH OSLZ-16E71 Ornamo Salvia Velikost: XS/S

Produkt Nessi Sportswear Běžecké Legíny Reguar s Vysokým Pasem HIGH OSLZ-16E71 Ornamo Salvia Velikost: XS/S z kategorie běžecké/fitness legíny od výrobce Nessi Sportswear najdete na Sportlog.cz za 1190 Kč. Celý popis 1190 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Běžecké legíny se vyznačují vysokým neprůhledným pasem, který působí sportovně a zároveň zeštíhluje postavu. Materiál Resi Ultra 4K vám poskytne optimální přizpůsobení vaší postavě a prodyšnost na správné úrovni. Díky neprůhlednému úpletu, dynamickému střihu a zářivým barvám si užijete uvolněný trénink. V pase, který je navíc vybaven prostornou kapsou na zip, můžete mít po ruce potřebné věci. Regular je standardní délka nohavic našich legín. Ornamo Salvia v šalvějově zelené barvě a s ornamenty inspirovanými kulturou dalekého severu dokonale vyvažuje jemnost a výraznost - využijte tuto rovnováhu ve svém tréninkovém oblečení a překonávejte další sportovní rekordy v tom nejlepším stylu.

PÁS HIGH

High je vysoký krycí pás, který vás ochrání před prochladnutím, udrží legíny na místě a diskrétně zeštíhlí oblast břicha. Díky němu jemně skryjete drobné nedokonalosti, zatímco sportovní a běžecký charakter legín zůstane v popředí. V prostoru pasu je prostorná kapsa, do které si můžete během tréninku uložit telefon, kapesníky nebo klíče. Kapsa se uzavírá dvěma šikmo našitými zipy, což je velmi pohodlné a zajišťuje snadný přístup k věcem umístěným uvnitř. Obsah kapsy se díky pružnosti pásu nepohybuje.

 

MATERIÁL

Resi Ultra 4K

Elastický materiál, který se dokonale přizpůsobí vaší postavě. Resi Ultra 4K, vynikající sportovní tkanina s vysokou úrovní elasticity, se natahuje ve 4 směrech; díky tomu se legíny během aktivity dokonale přizpůsobí vašemu tělu. Materiál neprosvítá ani při dřepech a skákání: při cvičení se budete cítit pohodlně. Materiál má také vynikající prodyšnost, takže se nemusíte obávat nežádoucí vlhkosti. Co to znamená? Tkanina zachytí vlhkost z pokožky a odvede ji pryč, aby se odpařila. Jeho rychleschnoucí vlastnosti se vám budou hodit během tréninku.

A díky technologii Resi Ultra 4K je kvalita a odolnost tisku dokonalá: vše je připraveno tak, aby oděv vydržel co nejdéle. Potisk má šťavnaté, živé barvy, které nevyblednou ani při praní nebo vystavení slunečnímu záření. Kvalita tisku 4K znamená přesnost, kvalitu a věrné zobrazení 3D detailů skrytých ve vzorech.

Naše legíny s vysokým pasem jsou ideální volbou pro trénink a běžecké závody. Jsou vhodné pro různé vzdálenosti v pouličním i přespolním běhu. Díky vysokému pasu se hodí na chladná rána a večery, kdy chcete chránit bedra před chladem.

Odolné
Když si vyberete naše legíny, můžete si být jisti, že vám vydrží mnoho let. Díky prvotřídní kvalitě materiálu, odolným vláknům a potisku můžete naše oděvy používat po mnoho sezón.

Prodyšnost
Nejnovější technologie vám poskytne podporu při aktivitě: materiál legín okamžitě odvádí vlhkost od pokožky do vnější struktury, kde se odpařuje.

Prémiový tisk
Legíny vydrží dlouho a jejich barvy budou stále šťavnaté a intenzivní: nevyblednou ani po vyprání nebo vystavení slunci.

Vysoký krycí pás High
Naše originální řešení: pás se sportovním charakterem, který zároveň chrání vaše bedra před prochladnutím. Další výhodou je zakrytí drobných nedokonalostí v oblasti břicha. V oblasti pasu se nachází kapsa na zip.

Prostorná kapsa
Mějte své věci v bezpečí a po ruce. Díky dvojité kapse na zip můžete rychle sáhnout po telefonu nebo kapesníčcích.

Odolné ploché švy
Použili jsme odolné nitě, aby byly legíny ještě odolnější. A naše ploché švy nezpůsobují otlaky ani podráždění.

Reflexní prvky
Zvyšte svou viditelnost před svítáním a po setmění. Legíny mají reflexní prvky na přední straně nohavice (logo), na boku nad kolenem a na zadní straně lýtka (tečky).

Šetrné k pokožce
Materiál je šetrný k pokožce.

- Lze prát v pračce (max. teplota 40 °C)

- Perte na rubové straně

- Perte s podobnými barvami

- Použijte program určený pro sportovní oblečení

- Žehlete na max. 100°C

- Nebělit

- Nechlorovat

- Nečistěte chemicky

- Nesušte v sušičce

Kolekce: Lively

Vzor: Ornamo Salvia

Barva: Zelená, černá

Kód produktu: OSLZ-16E71

Materiál: Resi Ultra 4K

Gramáž: 230 g/m2

Složení materiálu: 86% polyester, 14% elastan

VelikostXXS/XS (32/34)XS/S (34/36)S/M (36/38)M/L (38/40)L/XL (40/42)
Výška postavy150 - 180
Pas60-7064-7368 - 7874-86 78 - 94
Boky82-9486-9892 - 10498-112 104 - 119

 

TIP:

Pokud je některá vaše velikost na hranici mezi velikostmi, zvolte o velikost menší, aby byl oděv vypasovanější, nebo větší, aby byl volnější. Pokud se vaše rozměry boků a pasu liší, zvolte velikost odpovídající vašim rozměrům boků.

Legíny Petite - vnitřní délka nohavic je o 8 cm kratší než délka modelu Regular.

Vnitřní délka nohavice je délka oděvu od švu v rozkroku k okraji nohavice.

Vlastnosti produktu

Velikost:XS/S
Velikost:XS, S, M, L, XL
Barva:Zelená
Materiál:Resi Ultra 4K
Složení materiálu:Polyester + Elastan
Vzor:Ornamo
Ean: 5904806907073 Značka: Nessi Sportswear Prodejce: NessiSport
241438
Produktů
2734
Kategorií
2222
Značek