Nessi Sportswear Běžecké Legíny Petite s Vysokým Pasem HIGH 7/8 OSLZ7-16F8 Raya Velikost: S/M

Produkt Nessi Sportswear Běžecké Legíny Petite s Vysokým Pasem HIGH 7/8 OSLZ7-16F8 Raya Velikost: S/M z kategorie fitness legíny od výrobce Nessi Sportswear najdete na Sportlog.cz za 990 Kč. Celý popis 990 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Legíny s vysokým pasem se vyznačují vysokým neprůhledným pasem, který má sportovní charakter a zároveň zeštíhluje siluetu. Verze Petite má nohavice o délce ⅞ a je určena pro vás, pokud jsou legíny Regular příliš dlouhé. Tyto legíny jsou spolehlivou volbou pro běžecký trénink v chladných dnech - a to z mnoha důvodů. Za prvé: tepelný komfort. Materiál Resi Ultra 4K je prodyšný - účinně odvádí vlhkost od pokožky a chrání vás tak před přehřátím. Široký a vysoký pás dále chrání vaše bedra před chladem. Za druhé: pohodlí. Materiál je superelastický, takže legíny přesně přiléhají k tělu a fantasticky reagují při každém pohybu. Neprosvítají, ani když děláte dřepy nebo výpady, takže se můžete kdykoli během tréninku cítit naprosto pohodlně. Za třetí: tyto dámské legíny s vysokým pasem vynikají fantastickým stylem. Neprůhledný pas s vysokým pasem diskrétně tvaruje siluetu, opticky zeštíhluje bříško a zvýrazňuje pas, zatímco prostor v pase poskytuje prostornou kapsu. Postarali jsme se o funkční detaily - ploché švy a reflexní systém. Výrazný 3D potisk v zářivých barvách dodá vašemu tréninku energii a rozzáří podzimní a zimní šeď. Vzor Raya je inspirován vzory, které na okna maluje mráz - síla jeho tmavě modrých zahalených barev vás nabije energií i v ten nejchmurnější den.

PÁS HIGH

Naše sportovní legíny s vysokým pasem jsme vybavili širokým, skvěle neprůhledným vysokým pásem, který plní několik důležitých funkcí. Především je udržuje na bocích a zabraňuje jejich sklouzávání nebo kroucení. Zároveň diskrétně tvaruje oblast břicha a chrání spodní část zad, která je obzvláště citlivá na vítr a chlad, před chladem. Kromě toho je vybavena prostornou kapsou se dvěma zipy, abyste na ni během tréninku snáze dosáhli a nemuseli se zastavovat. Pružnost pásu zajišťuje, že se předměty vložené do kapsy nepohybují.

 

MATERIÁL

Resi Ultra 4K

Tvarující legíny s vysokým pasem jsou vyrobeny z materiálu Resi Ultra 4K. Díky pružnému čtyřsměrnému elastickému úpletu dokonale spolupracují s tělem během aktivity. Materiál je prodyšný a nepřetržitě odvádí odpařující se vlhkost a rychle schne. Vyznačuje se také měkkou, na dotek příjemnou strukturou, díky níž tyto sportovní legíny s vysokým pasem měkce sedí na těle a zajišťují naprosté pohodlí. Materiál Resi Ultra 4K neprosvítá a neztrácí barvu ani při praní nebo UV záření. Díky moderní výrobní technologii vyniká 3D potisk, který legíny zdobí, prvotřídní kvalitou - můžete si prohlédnout každý detail a dlouho se kochat intenzitou jeho barev.

Legíny s vysokým pasem jsou ideální na trekking a běh - jak při tréninku, tak při pouličních nebo trailových závodech. Oceníte je zejména při aktivitě v chladném dni díky pásu zakrývajícímu bedra.

Perfektně sedí

Při tréninku se budete cítit jistěji - tvarovací legíny s vysokým pasem perfektně padnou a opticky zeštíhlí vaši postavu. A nejsou vidět, ani když děláte dřepy nebo poskoky.

Ochrana proti chladu

Vysoký pas a skvěle padnoucí střih chrání citlivou spodní část zad před chladem. Naše legíny s vysokým pasem vám zajistí tepelný komfort každou minutu tréninku.

Materiál prvotřídní kvality

Resi Ultra 4K se vyznačuje mimořádnou pružností a odolností. Nevybledne při praní ani při vystavení UV záření, takže se můžete těšit z jasných barev po mnoho sezón. Prémiový 3D tisk zaujme hloubkou barev a detailními vzory.

Délka nohavic Petite

U nás máte vždy na výběr: máme délku nohavic, která vám vyhovuje. Petite je model s ⅞ nohavicemi: pokud jsou pro vás standardní legíny (Regular) příliš dlouhé, vyberte si Petite.

Vysoký neprůhledný pás

Naše patentované řešení - široký, modelující vysoký pás, který chrání bedra před odřením, diskrétně tvaruje břišní oblast a stabilizuje legíny na bocích.

Prostorná kapsa

Celý vysoký pás slouží také jako kapsa - na klíče, kapesníky nebo telefon. Díky pružnosti materiálu se věci během aktivity nepohybují. Kapsa má 2 zipy všité pod šikmým úhlem, takže se k ní dostanete snadněji, aniž byste museli přerušovat trénink.

Ploché švy

Použili jsme ploché švy pro absolutní pohodlí a ochranu před odřením nebo podrážděním.

Odolná vlákna

Nejvyšší kvalita je pro nás prioritou - proto jsme při výrobě legín s vysokým pasem použili superpevné nitě (šijí se z nich padáky!).

Reflexní systém

Na přední straně stehna (logo), na boku nad kolenem a na zadní straně lýtek (tečky) jsme umístili reflexní prvky, které zlepší vaši viditelnost po setmění.

- Lze prát v pračce (max. teplota 40 °C)

- Perte na rubové straně

- Perte s podobnými barvami

- Použijte program určený pro sportovní oblečení

- Žehlete na max. 100°C

- Nebělit

- Nechlorovat

- Nečistěte chemicky

- Nesušte v sušičce

Kolekce: Lively

Vzor: Raya

Barva: Modrá, zelená, černá

Kód produktu: OSLZ7-16F8

Materiál: Resi Ultra 4K

Gramáž: 230 g/m2

Složení materiálu: 86% polyester, 14% elastan

VelikostXXS/XS (32/34)XS/S (34/36)S/M (36/38)M/L (38/40)L/XL (40/42)
Výška postavy150 - 180
Pas60-7064-7368 - 7874-86 78 - 94
Boky82-9486-9892 - 10498-112 104 - 119

 

TIP:

Pokud je některá vaše velikost na hranici mezi velikostmi, zvolte o velikost menší, aby byl oděv vypasovanější, nebo větší, aby byl volnější. Pokud se vaše rozměry boků a pasu liší, zvolte velikost odpovídající vašim rozměrům boků.

Legíny Petite - vnitřní délka nohavic je o 8 cm kratší než délka modelu Regular.

Vnitřní délka nohavice je délka oděvu od švu v rozkroku k okraji nohavice.

Vlastnosti produktu

Velikost:S/M
Velikost:XS, S, M, L, XL
Barva:Multicolor
Materiál:Resi Ultra 4K
Složení materiálu:Polyester + Elastan
Vzor:Raya
Délka:7/8
Ean: 5904806907288 Značka: Nessi Sportswear Prodejce: NessiSport
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek