Nessi Sportovní Top Ultra DBU-70 Green Velikost: M/L

Produkt Nessi Sportovní Top Ultra DBU-70 Green Velikost: M/L z kategorie dámská běžecká trika a topy od výrobce Nessi najdete na Sportlog.cz za 390 Kč. Celý popis 390 Kč Ověřit dostupnost

Popis

MATERIÁL

Amet Fibra

Moderní sportovní úplet, který vás podpoří díky svým vlastnostem, jako je výjimečná lehkost, extrémní měkkost a vynikající odolnost. Amet Fibra má také nejlepší prodyšnost, která se vám bude hodit během tréninku a zabrání přehřátí vašeho těla.

Všechny výhody materiálu Amet Fibra souvisejí s jeho specializovanou konstrukcí: vlákna jsou spletena jako knot. To znamená, že tkanina rychle odvádí vlhkost od pokožky a transportuje ji ven, aby se mohla odpařit. Díky této cirkulaci vzduchu se pohodlí a tepelný výkon udržují na správné úrovni pro sportovce: oblečení neprochladne ani se nepřehřeje. Úplet vás nezatěžuje, protože neabsorbuje vlhkost. Amet Fibra je ve srovnání s jinými materiály výjimečně lehký: je až o 20 % lehčí.

Díky elasticitě tkaniny se topy dokonale přizpůsobí různým typům postavy. Příze s moderní vazbou je šetrná k pokožce.


ÚČEL

Topy boxer Ultra jsou vynikající volbou pro různé druhy aktivit, a to i v těch nejteplejších dnech. Městský, trailový a ultra běh, ale také jízda na kole, výlety v horách, cvičení v posilovně nebo hraní volejbalu jsou disciplíny, pro které je určen.

 

BENEFITY

Ultralehké
Tkanina topů je až o 20 % lehčí než jiné úplety, takže se budete cítit lehce a pohodlně.

Prodyšnost
Vynikající cirkulace vzduchu, okamžitý odvod vlhkosti a rychlé schnutí materiálu vám zajistí pocit svěžesti i při té nejintenzivnější fyzické aktivitě.

Odolné
Užijte si topy po dlouhou dobu: použili jsme vysoce výkonný úplet, který se po vyprání nedeformuje.


FUNKCE

Lehký a přiléhavý střih
Naše topy boxer během aktivity dokonale spolupracují s vaším tělem a perfektně vám padnou. Na pokožce působí dojmem jemné mlhy a díky své lehkosti vám zajistí 100% pohodlí.

3D kanálky pro odvod vlhkosti
Topy mají zóny pro odvod vlhkosti s 3D kanálky. Tento systém reguluje vlhkost na zádech a pod poprsím a udržuje vás déle svěží.

Snadno se udržuje v čistotě
Snadno se udržují v čistotě: nevyžadují velkou údržbu a jsou rychleschnoucí, takže je po vyprání budete za chvíli používat znovu. Rovněž neabsorbuje nepříjemné pachy.

Bezešvý monokorpus
Moderní řešení, které nám umožnilo snížit počet švů. Zbývající švy jsou ploché, takže vaše pokožka je chráněna před podrážděním.
Beztlakový lem
Spodní část topů (boxerek) má netlačící manžetu, která se přizpůsobí vašemu tvaru a zabraňuje shrnování.

Odolné barvy
Díky nejvyšší kvalitě našich materiálů si tento top zachová své syté barvy po mnoho let.

 

POZOR! Nedoporučujeme používat top s klasickým batohem, běžeckým batohem nebo běžeckou vestou. Jejich drsné povrchy mohou poškodit strukturu materiálu.

 

POKYNY K PRANÍ TOPU ULTRA:

  1. Top lze prát v pračce, maximálně na 40 stupňů.
  2. Před vložením do pračky se ujistěte, že v bubnu není oblečení se suchým zipem, batohy s ostrými konci apod. Mohlo by to vést k mechanickému poškození nebo žmolkovatění topu.
  3. Použijte program určený pro sportovní oblečení.

 

Materiál: Amet Fibra

Složení materiálu: 90% Polyamid, 10% Elastan

Gramáž: 170 g/m2

 

Velikost:

 XS/SS/MM/LL/XL
 Výška154 - 160160 - 168168 - 176168 - 176
 Obvod přes hrudník
82 - 9288 - 9690 - 10296 - 118

 *Modelka na fotce měří 175 cm a nosí velikost S / M.

Vlastnosti produktu

Velikost:M/L
Velikost:XS, S, M, L, XL
Barva:Zelená
Materiál:Amet Fibra
Složení materiálu:Polyamid + Elastan
Značka: Nessi Prodejce: NessiSport
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek