NEBBIA Hero N°3 Crop Top Tričko Powerhouse 279 Black Barva: Černá, Velikost: S

Sleva Novinka
Produkt NEBBIA Hero N°3 Crop Top Tričko Powerhouse 279 Black Barva: Černá, Velikost: S z kategorie dámská trička od výrobce Nebbia najdete na Sportlog.cz za 519 Kč. Celý popis 519 Kč 649 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Volný sportovní crop top je tak trochu kultovním NEBBIA kouskem a možná by ani nepotřeboval popis. Ale nemůžeš si ho ochytat, proto ti řekneme alespoň tolik, že je ze 100% bavlny vyrobené v EU, která z něho v kombinaci s jemně oversize střihem dělá prostě ten nejzákladnější kus fitness šatníku.
Pro tebe jsme vzkřísili toto triko, které jsi milovala. Proto je zpět – aby se opět stalo součástí tvého každodenního „gym dress code“. Možná to nevíš, ale i ty jsi byla inspirací při vzniku HERO kolekce. Každý jeden kousek jsme totiž tvořili s jasnou představou, že ho bude nosit žena, která miluje fitness, která je cílevědomá, odhodlaná a nezná výmluvy. U tebe bude crop top v dobrých rukou, tím jsme si jisti. Odmakáš v něm stovky tréninků a pokoříš desítky výzev. O Tobě budou říkat, že jsi “powerhouse”. Ty se staneš další inspirací. Protože dokážeš všechno, co si umaneš.

- Crop střih
- Volný fit
- Neprosvítá
- Athleisure - Vhodné pro volný čas
- Kultovní NEBBIA kousek

Materiál 5 "100% COTTON"
100% bavlna
Přírodní materiál
Odolný vůči oděru
Měkký a pohodlný
Prodyšný materiál
Barevně stálý

Starej se o své oblečení a o planetu :)Starej se o své oblečení a o planetu :)
Prát maximálně na teplotě 40°C s oblečením stejné barvy, nenechávat ve voděŽehlit maximálně na teplotě 110°C bez páry převrácené naruby, nežehlit přes potiskNepoužívat sušičkuNepoužívat avivážPokud již oblečení nechceš, recykluj ho nebo daruj :)

 

Vlastnosti produktu

Barva:Černá
Velikost:S
Barva:Černá
Pohlaví:Ženy
Druh sportu:Fitness
Druh sportu:Běh
Druh sportu:Jóga
Druh sportu:HIIT
Druh sportu:Pole dance
Materiál:100% bavlna
Druh produktu:Crop top
Druh sportu:Pilates
Kolekce:HERO N°3
Ean: 8583130037532 Značka: Nebbia Prodejce: Nebbia
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek