NEBBIA Dámské tílko Fit Sporty Black

Produkt NEBBIA Dámské tílko Fit Sporty Black z kategorie oblečen od výrobce Nebbia najdete na Sportlog.cz za 769 Kč. Celý popis 769 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Dámské tílko Fit & Sporty by nemělo chybět v šatníku žádné milovnice fitness. Je unikátní svým nadčasovým vzhledem a funkčností. Má zkrácený střih, díky čemuž odhalí vypracované bříško a úzký pas. Je vyrobeno z kombinace polyamidu a elastanu. Přizpůsobí se tak jakékoliv postavě a efektivně odvádí pot.

Dámské tílko Fit & Sporty - stylové funkční tričko, které spolehlivě odvádí pot, a navíc zvýrazní štíhlý pas

Dámské tílko Fit & Sporty je dokonalým spojením sportovního vzhledu a funkčnosti. Nemělo by tak chybět v šatníku žádné aktivní ženy. Má moderní zkrácený střih, díky čemuž odhalí vaše vypracované bříško a úzký pas. Je vyrobeno kombinací polyamidu a elastanu. Skvěle tak padne každé postavě, a navíc se postará o spolehlivý odvod potu. Neomezuje v pohybu, takže se budete moct věnovat své oblíbené sportovní aktivitě naplno.

Dámské tílko Fit & Sporty moderní jednoduchý design, který zdobí v přední části nápis NEBBIA. Skvěle se hodí k šortkám či legínám s vysokým pasem. Využijete jej na tréninku i ve volném čase.

Materiál

80 % polyamid, 20 % elastan.

Tabulka velikostí

VelikostXSSM
Obvod hrudníku72-86 cm76-90 cm80-94 cm

Vlastnosti produktu

Velikost:S
Barva:černá
Ean: 8583130031448 Značka: Nebbia Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek