Natural Protein Supergreens 240g

Produkt Natural Protein Supergreens 240g z kategorie ostatní sportovní výživa od výrobce Ostatní najdete na Sportlog.cz za 599 Kč. Celý popis 599 Kč 600 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Vyzkoušejte pečlivě sestavenou směs celkem sedmi zelených superpotravin, které podpoří vaší imunitu, detox organismu, trávení, činnost jater a srdce a celkovou vitalitu. Ve složení najdete mladý ječmen, matcha čaj, spirulinu, šťávu z listů vojtěšky, chlorellu, ashwagandhu a mátu peprnou. Tyto superpotraviny vynikají vysokým obsahem vitamínů, minerálů a antioxidantů a jsou tak vhodným doplňkem pro všechny, kteří chtějí podpořit své zdraví a cítit se prostě skvěle. Složení je navíc doplněno čekankovou vlákninou a lehce oslazeno stévií.


Pro ještě lepší výsledky můžete supergreens kombinovat s naším Detoxem a nebo se podívat na produkty z kategorie SUPERFOODS, díky čemuž podpoříte detox těla na maximum.


Supergreens od NaturalProtein


  • Směs zelených superpotravin ve formě prášku
  • Podporuje pročištění a správnou funkci jater
  • Obsahuje řadu vitamínů, minerálních látek a aminokyselin
  • Podporuje normální trávení a působí proti nadýmání
  • Má vysoký obsah vlákniny
  • Nabídne příjemnou, lehce nasládlou chuť



SLOŽENÍ:



obsahuje: Čekanková vláknina, mladý ječmen, matcha, spirulina, alfalfa (šťáva z listů vojtěšky), chlorella, ashwagandha extrakt, máta peprná, regulátor kyselosti: kyselina citronová, sladidlo: steviol-glykosidy.




DÁVKOVÁNÍ:



Smíchejte 1 odměrku (8 g; odměrka je součástí balení) s 200 ml vody, džusu nebo jiným oblíbeným nápojem. Jelikož produkt obsahuje matcha čaj, nedoporučujeme používat před spánkem.


UPOZORNĚNÍ


Jedná se o doplněk stravy. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Není určeno jako náhrada pestré stravy.

Vlastnosti produktu

Barva:zelená
Ean: 725765977861 Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek