Namman Muay Active krém 100 g

Produkt Namman Muay Active krém 100 g z kategorie masážní přípravky od výrobce Namman Muay najdete na Sportlog.cz za 299 Kč. Celý popis 299 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Posuňte svůj sportovní výkon na další úroveň s Namman Muay 2.0. Active Cream je přírodní bylinný krém vyrobený z thajských bylin, obsahující aktivní složky mentolu, jalovcového oleje, kafru nebo např. oleje z hřebíčku. Jsme nadšeni, že vám můžeme představit nový aktivní krém Namman Muay, přírodní verzi předchozího krému Namman Muay. Jsme přesvědčeni, že tento nový krém Namman MUAY ACTIVE bude cenným doplňkem vaší rutiny zvládání bolesti.

Řada produktů sportovní péče Namman Muay 2.0 je navržena tak, aby zlepšila výkon a podpořila celkové zdraví a pohodu. Produkty jsou formulovány s přírodními složkami a jsou určeny ke snížení bolesti, zlepšení pohyblivosti kloubů a podpoře zdravého aktivního životního stylu. Tyto výhody mohou být zvláště atraktivní pro sportovce nebo lidi, kteří se pravidelně věnují fyzické aktivitě. Je důležité, abyste si pozorně přečetli příbalový leták a řídili se návodem k použití při používání jakéhokoli nového produktu a v případě jakýchkoliv obav nebo dotazů se poraďte s lékařem.

Namman Muay New Active Creme 100 g thajský krém
Použití: Jemně vmasírujte přípravek na postižené místo maximálně 2x denně. Po použití si důkladně umyjte ruce.

Upozornění: Pouze k zevnímu použití. Uchovávejte mimo dosah dětí. Nedoporučuje se pro těhotné nebo kojící ženy. Zabraňte kontaktu s očima a sliznicemi. Neaplikujte přípravek na poškozenou pokožku či otevřené rány. V případě přecitlivělosti na složky přípravek nepoužívejte. V případě nežádoucích účinků okamžitě přestaňte používat a poraďte se s lékařem. Nenanášejte přípravek na celý povrch těla najednou.

Množství: 100g
Trvanlivost : Označeno na obalu
Výrobce : TYKHE d.o.o., pod IP licencomDevakam Apothecary Hall co.LTD
Země původu : Maribor, Slovenija, EU
Certifikáty : not tested on animals, dermatological tested, microbiological tested
INCI složení: Aqua, Menthol, Polysorbate 20, Polysorbate 80, Isopropyl Alcohol, Juniperus Communis Fruit Oil, Camphor, Dimethyl Sulfone, Sorbitan Caprylate, Propanediol, Benzoic Acid, Triethanolamine, Carbomer, Vanillyl Butyl Ether, Eugenia Caryophyllus Flower Oil, Methyl Salicylate, *Limonene, *Eugenol, *Linalool, *Isoeugenol

Vlastnosti produktu

Barva:vícebarevná
Ean: 3830083289996 Značka: Namman Muay Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek